odstawienie duphastonu
-
WIADOMOŚĆ
-
lithe123 wrote:No ja wlasnie chciałam wiedzieć czy u innych dziewczyn tez lekarze zlecali po prostu przejść z duphastonuu na luteine bezpośrednio, czy robić to jakoś stopniowo.
I jakimi dawkami luteiny był zastępowany dupek.
Limerikowo, a przy Luteinie dowcipnej stosowalas cos profilaktycznie na infekcje? Wiesz jakies provagi, mucovaginy itp.
na basen zabezpieczalam sie oliwka zew, po basenie lactacyd do mycia i provag gel ginekologiczny zew profilaktycznie
mozna brac rozne probioryki doustnie jesli jest tendencja do infekcji
w ciazy infekcje sa niebezpieczne dla maluszka i trzeba leczyc
-
nick nieaktualnyWitam .Dziś zaczełam 20 tydz ciąży. Zażywałam luteine do soboty i miałam odstawić tak też zrobiłam dziś rano niestety pojawiły się u mnie plamienia pojechałam na ip ale lekarz tylko zbadał palcyjnie i wzystko jest nie było już śladu po plamieniach ale ja sie martwie czy napewno wszystko ok i skąd to plamienie z odstawienia ?
-
Evell wrote:Witam .Dziś zaczełam 20 tydz ciąży. Zażywałam luteine do soboty i miałam odstawić tak też zrobiłam dziś rano niestety pojawiły się u mnie plamienia pojechałam na ip ale lekarz tylko zbadał palcyjnie i wzystko jest nie było już śladu po plamieniach ale ja sie martwie czy napewno wszystko ok i skąd to plamienie z odstawienia ?
-