Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się poddałam i dziś zostałam w domu. Nie poszłam do pracy. Od poniedziałku męczyłam się okrutnie. Nie dość że serce mi szaleje i przez to jestem słabsza to jeszcze mdłości od rana do wieczora. Nie wymiotuję, ale na wszystko mnie mdli. Nie mam apetytu i nic mi nie smakuje. Jem na siłę, a zaraz jestem głodna 😀 stwierdziłam, że jednak praca musi poczekać. Narazie planuje L4 na kilka dni. Zobaczymy jak się dalej to potoczy wszystko.
agusiagim, Freja000, Gruszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalii wrote:Nie. Odstawiłam po pozytywnym teście. Wiem, że są dwie szkoły, ja akurat miałam niewielką IO, już dość opanowaną, mój lekarz kazał odstawić.
W poprzedniej ciąży też odstawiłam, nie miałam cukrzycy ciążowe, ale bardzo dużo przytylam. Teraz zamierzam bardziej pilnować diety,mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
A stosujesz się do zasad diety przy cukrzycy ciążowej czy diety ogólnei?
Bo zastanawiam się czy mając rano dobry cukier też na wszelki wypadek jeść późno ostatni posiłek. -
nick nieaktualnyFreja000 wrote:A stosujesz się do zasad diety przy cukrzycy ciążowej czy diety ogólnei?
Bo zastanawiam się czy mając rano dobry cukier też na wszelki wypadek jeść późno ostatni posiłek.
Ty też rozumiem masz IO? Jesteś na Metforminie? -
nick nieaktualnyagusiagim wrote:Ja mam dziś usg😖próbuje nie myśleć o tym ale ciężko idzie.
Bluberry romantyczny termin wybralas💕🤪
Agusiagim kciuki mocne ✊✊✊ i czekamy na wieści 😉
No właśnie my tych walentynek nie obchodzimy już prawie 8 lat jak po ślubie jesteśmy 🤣🤣🤣 ale mam ogromną nadzieję że w ten dzień pierwsza wizyta będzie niezapomniana i da dużo szczęścia... Nawet męża ostatni zapytałam czy mi kupi kwiaty na walentynki bo akurat reklama w biedrze była 🤣Maybelle lubi tę wiadomość
-
Sylwia Sylwia wrote:U mnie od tygodnia krwawienie, a jego źródło nieznane - to bardzo irytujące bo nikt nie wie skąd ta krew. Miałam teorie że może mam problemy z krzepliwością, ale to na razie wykluczone. Teraz przyszło mi do głowy, że może tworzyć się łożysko przodujące? Na szczęście w międzyczasie dzidzia rośnie a serduszko bije.
Anka1000 trzymam kciukasy za dzidziucha!
U nas takie ładne słoneczko tak tęsknię za wiosną ❤️ ale wyjść nie możemy bo córeczka chora.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Raczej wątpię kosmówka podnosi się z rozwojem ciąży, podobno czasami pojawia się krwawienie w okolicy @ i nie jest to nic znaczącego tzn nie wpływa na rozwój zarodka. Trzymam kciuki za was ❤️
Anka1000 trzymam kciukasy za dzidziucha!
U nas takie ładne słoneczko tak tęsknię za wiosną ❤️ ale wyjść nie możemy bo córeczka chora.
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Natalii wrote:Freja, staram się jeść zgodnie z dieta o niskiej IG. Czasami pozwalam sobie na coś niedozwolonego, ale głównie pilnuje diety. Ja muszę zjeść koło 21 lekka kolację, bo inaczej budzę się w środku nocy głodna. W poprzedniej ciąży jadłam jeszcze później, ale teraz zależy mi, żeby jednak bardziej się pilnować
Ty też rozumiem masz IO? Jesteś na Metforminie?
Mam hiperinsulinemię. Nie byłam nigdy na lekach i nie jestem. Też trzymam dietę. Jem ostatni posiłek 19-20 a spać chodzę o 22. Nie chce mi się później jeść, ale jeśli trzeba to się zmuszę. To wieczorne jedzenie jest dla mnie zagadką, bo na diecie ciązowej cukrzycowej ostatni posiłek to biała bułka. Mój mózg tego nie ogarnia... -
Przeczytałam właśnie córeczce książeczkę "Kicia Kocia ma braciszka Nunusia". Słuchała z zapartym tchem, jak pojawia się braciszek, a mi się łamał głos, jakoś to było dla mnie wzruszające 😁
Na razie nie tłumaczę jej, że też mam dzidzię w brzuszku, na razie niech się oswoi z tematem pojawiania się rodzeństwa 😉
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyFreja000 wrote:Mam hiperinsulinemię. Nie byłam nigdy na lekach i nie jestem. Też trzymam dietę. Jem ostatni posiłek 19-20 a spać chodzę o 22. Nie chce mi się później jeść, ale jeśli trzeba to się zmuszę. To wieczorne jedzenie jest dla mnie zagadką, bo na diecie ciązowej cukrzycowej ostatni posiłek to biała bułka. Mój mózg tego nie ogarnia...