Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie dziewczynki. Jest pęcherzyk ciążowy z zarodkiem❤️🙃❤️ Jeszcze nic więcej nie widać bo za wcześnie wychodzi od okresu 5tydz. 6dzień. Ale cieszę się ogromnie ze jest pełny. Raz już poroniłam z powodu pustego pęcherzyka, to było zanim zaszłam w ciąże z córcia dlatego okropnie się bałam.
Bluberry, Maybelle, Annie1981, Gruszka, Natalii, Zuuziia, ago91, Katarzynka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaybelle oj tam, co tam jajka 😂😂 liczy się gest 😉
A tak w temacie zapominania, przekręcania z udziałem Waszych drugich połówek.. macie ciekawe historyjki? 😉 Bo mój to jest mistrzem w tym temacie... 😉 Jakiś czas temu wysłałam mu MMS z listą zakupów z racji że było ich dużo zrobiłam dwa zdjęcia i wysłałam w dwóch wiadomościach. Oczywiście finał był taki że zrobił zakupy tylko z jednej listy bo myślał że dwa razy wysłałam to samo a nawet nie zerknął 🤦 😂Maybelle, agusiagim, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Maybelle oj tam, co tam jajka 😂😂 liczy się gest 😉
A tak w temacie zapominania, przekręcania z udziałem Waszych drugich połówek.. macie ciekawe historyjki? 😉 Bo mój to jest mistrzem w tym temacie... 😉 Jakiś czas temu wysłałam mu MMS z listą zakupów z racji że było ich dużo zrobiłam dwa zdjęcia i wysłałam w dwóch wiadomościach. Oczywiście finał był taki że zrobił zakupy tylko z jednej listy bo myślał że dwa razy wysłałam to samo a nawet nie zerknął 🤦 😂
A mój wczoraj poprosił żebym mu do pracy podrzuciła ptysia bo bardzo ma ochotę hehe - wiec zapytałam - kto jest w ciąży ja czy Ty hehehe🤪🤪🤪Bluberry lubi tę wiadomość
-
agusiagim wrote:A mój wczoraj poprosił żebym mu do pracy podrzuciła ptysia bo bardzo ma ochotę hehe - wiec zapytałam - kto jest w ciąży ja czy Ty hehehe🤪🤪🤪
Typowe😊😊 Moj Maz jak sie dowiedzial o ciazy i mu powiedzialam ze termin porodu wypada na Pazdziernik. A On na to? Juz w tym roku? 😁😁😁 nie za dwa lata hehe😋😂
Maybelle, Annie1981, Gruszka, Bluberry, Sylwia Sylwia lubią tę wiadomość
-
moni_90 wrote:Typowe😊😊 Moj Maz jak sie dowiedzial o ciazy i mu powiedzialam ze termin porodu wypada na Pazdziernik. A On na to? Juz w tym roku? 😁😁😁 nie za dwa lata hehe😋😂
Hehe oni to myślą ze my jak słonie będziemy chodzic 21miesiecy🤪🤪🤪🤪hrhe
Mój tez dobry nie wiedział ze liczy się mniej więcej od ostatniej miesiączki wiec jak usłyszał ze jestem w drugim miesiącu to się zapowietrzył🤩🤩🤩 -
Witam Was serdecznie😊 Bardzo bym chciała do Waszego grona dołączyć i mam nadzieję, że mnie przygarnięcie 😉 Obecnie jestem już mamą 12'sto letniej Vanessy i 10'cio miesięcznego Ksawerego 😁 oraz jestem w 6 tygodniu ciąży 😊
Termin według OM wypada na 15'stego października... Wczoraj rano na teście zobaczyłam dwie kreski,tak za około 2 tygodnie będę chciała się umówić na wizytę. Dobrej nocy i do jutra 😉Annie1981, ago91, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Ja ostatecznie zdecydowalam się kilka dni L4. Póki co lekarz wypisał mi wolne do środy. Potem kilka dni wrócę o zobaczę jak będzie. 25 mamy wizytę u ginekologa i wtedy zdecyduję, czy jeszcze popracuje czy nie. W ogóle to już się nie mogę doczekać do wizyty i usg. Ostatnio na usg, to był 5+0 był tylko pęcherzyk i teraz się martwię, żeby nie był pusty... Orientujecie się czy ciąża z pustym pęcherzykiem objawia się czymś specjalnym? Czy wszystko jest jak w prawidłowej ciąży?
-
Ja miałam pusty pęcherzyk to wtedy normalnie testy ciążowe wychodzą oki, ja akurat nie miałam innych objawów, natomiast lekarz jak stwierdził ze jest pusty (było to bardzo widoczne) poinformował mnie ze w ciągu 3 tygodni poronie, a jeśli nie to muszę się udać na zabieg czyszczenia. I tak było jak mówił poroniłam za dwa tygodnie, to bylo straszne. Brr
-
nick nieaktualnyWitaj Asiek 😉
Marysia też nie powiem jak to jest z pustym pęcherzykiem bo co prawda miałam pusty ale ja miałam ciążę bliźniaczą i jeden był pusty drugi z zarodkiem i mimo że ciąża obumarła i było to tzw. poronienie zatrzymane, ja przez miesiąc byłam w niewiedzy że poroniłam, a objawy miałam mniejsze, ale były. -
Witam się. W poniedziałek wysikalam kreskę, 😮 bety 166 i 347. Liczę na więcej!!
Foto80, ago91, Bluberry, Annie1981, Natalii lubią tę wiadomość
Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!!