Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluberry wrote:Witaj Asiek 😉
Marysia też nie powiem jak to jest z pustym pęcherzykiem bo co prawda miałam pusty ale ja miałam ciążę bliźniaczą i jeden był pusty drugi z zarodkiem i mimo że ciąża obumarła i było to tzw. poronienie zatrzymane, ja przez miesiąc byłam w niewiedzy że poroniłam, a objawy miałam mniejsze, ale były.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 12:41
MamusiaKsawusia lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Ja dwa razy mialam poronienie zatrzymane i też chodziłam długo nie wiedząc że tak się stało dopiero na zwykłej wizycie kontrolnej się dowiadywalam i też miałam objawy.
Mnie w szpitalu pytali czemu niezaniepokoiło mnie brak objawów ciąży to im mówiłam że miałam normalnie jak na początku, senność, wyczulony węch wstręt przy niektórych zapachach itp u mnie zresztą długa historia i przykra bo miałam przejścia z lekarzem prowadzącym ciążę (prywatny) a na NFZ u gin dopiero dowiedziałam się o poronieniu. -
nick nieaktualny
-
Bluberry
Doskonale Cię rozumiem i wszystkie inne dziewczyny, stres przed wizytą to najgorsze co może być. Zanim urodziłam synka przeszłam 3 poronienia tak więc wiem co to jest..
Jestem dobrej myśli! Przekaż nam dobre wieści od razu po wizycie 😚
Widzę że wiele z nas przechodziło poronienie, ja niestety też.w pierwszej ciąży USG w 7 tygodniu, serduszko, łzy szczęścia, 2 tygodnie później brązowe plamienie, wizyta u gina i niestety ciąża martwa już jakieś 2 tygodnie. Ale trzeba mieć nadzieję że tym razem będzie dobrze!
ago91, Maybelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie... i przyznam szczerze że mam mieszane uczucia 😔 jest pęcherzyk, wielkość zgadza się z tc ale jeszcze nic nie widać. Mam zrobić betę minimum dwa razy za tydzień przyjść. Jutro pójdę zrobić betę w poniedziałek powtórzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 18:24
Gruszka lubi tę wiadomość
-
Bluberry wrote:Jestem po wizycie... i przyznam szczerze że mam mieszane uczucia 😔 jest pęcherzyk, wielkość zgadza się z tc ale jeszcze nic nie widać. Mam zrobić betę minimum dwa razy za tydzień przyjść. Jutro pójdę zrobić betę w poniedziałek powtórzę.
Asiek86 wrote:Witam Was serdecznie😊 Bardzo bym chciała do Waszego grona dołączyć i mam nadzieję, że mnie przygarnięcie 😉 Obecnie jestem już mamą 12'sto letniej Vanessy i 10'cio miesięcznego Ksawerego 😁 oraz jestem w 6 tygodniu ciąży 😊
Termin według OM wypada na 15'stego października... Wczoraj rano na teście zobaczyłam dwie kreski,tak za około 2 tygodnie będę chciała się umówić na wizytę. Dobrej nocy i do jutra 😉 -
nick nieaktualny