Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Baby my dopóki nie znaliśmy płci wołaliśmy do brzuszka Jasiek, bo mój marzył o synu Janie. Jak śmiałam się kiedy przekazywałam my wiadomość że będzie dziewuszka, jakie miny robił... Jak to? Nie będzie Jaśka? No nie 🙂
Dzisiaj w nocy oczywiście w czasie nie spania bo jakby inaczej wymyśliłam że będę robić jogę, cholernie nudzi mi się w nocy 🙈
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Moja szwagierka zaczyna właśnie poród. Tzn zaczęły wody odchodzić. Na razie bez skurczy no ale bez wód za długo nie można więc pewnie to będzie dziś ☺
Jak sie widziałysmy w wakacje to się zastanawialysmy czy ja wyprzedze - no ale jednak nie. Ona ma termin na 24.09. Ja prawie miesiąc późniejWowka, Misia78 lubią tę wiadomość
-
No dziewczyny ja postanowiłam za tydzień jednak iść na wizytę to odrazu gbs mi pobiorą. Stwierdzam że jak mam dotrzymać to dotrzymam
Zosia ma chyba już trochę malo miejsca bo każdy jej ruch czy przesunięcie czuję bardzo wyraźnie i często boleśnie. No i jak się wypina to czuję jak by nóżkami w gornej części brzucha się zapierała i takie mam uczucie jakby dołem się pchała i mialaby mi zaraz się wypchnąć. Tak mam cuyba od poniedziałku z tym wypychaniem -
Baby, no to nie dała Ci szans, skoro tak przed terminem wystartowała😉
U mnie noc nie najgorsza, mimo że budziłam się kilka razy na siku, chodziłam do córki, potem ona przyszła do nas. No standard. Mimo wszystko czuję się w miarę wyspana.
Zaraz zbieram się do laboratorium, bo jeszcze lekarz zlecił mi morfologię krwi. Wyszłam z anemii, ale płytki mi poleciały😒 Czekam tylko aż przewali się poranny tłum, na szczęście nie muszę być na czczo.
Rety, obiecałam sobie że w końcówce ciąży, kiedy nie będę musiała już się oszczędzać, nadrobię zaległości w domu. Zaplanowałam sobie porządne mycie piekarnika i kuchennych szafek, porządki w szufladach, wieszanie zdjęć które czekają od wieków... I tak bardzo nie mogę się zebrać. A to prawdopodobnie mój ostatni tydzień w domu. Eh, może wymuszę z siebie chociaż jakieś minimum planu🙄Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Dobry,
Współczuję nocy nie śpiącym, u nas noc udana, a Młody nawet jeszcze śpi 🤪 wyrownałam sobie poprzednią, kiedy spałam łącznie ze dwie godziny...
Baby, Hubert też ładnie. Biorę dla potencjalnego trzeciego 😄
Pomiędzy mną a moją szwagierką jest tydzień różnicy w wieku ciazowym. Obydwie w sumie już możemy rodzic, ciekawe która pierwsza-teoria mówi że ona 😊
Lena, mi przed posiewami kazali nie brać dawki. Nie wiem czy przed gbsem tak samo. Ale do 19:30 i tak pewnie Ci się już rozpuści.Lena955 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nawet dobrze dzisiaj spałam 🙈 gardło juz prawie nie boli, więc trochę więcej energii we mnie wstąpiło i zamawiam ostatnie rzeczy do pokoju małej. Chcialam zamowic jakies obrazki do powieszenia, ale do tego cos nie mogę się zebrać.
Ja mam syna Janka, a teraz będzie Antosia i jakos tak pasują mi te imiona do siebieLubię typowo polskie imiona, chociaż te mniej typowe tez mi się podobają.
baby, Sylwia Sylwia lubią tę wiadomość
-
ha, nie było ani zgagi ani refluksu
nie wiem od czego to zależy
Kotka, myślę, że na łożu śmierci bardziej będziesz wdzięczna za dzieci i rodzinę niż karierę. I nie mówię tu o przysłowiowej "szklance wody na starość".
A w ogóle to młoda jesteś, za 3 lata dziecko do przedszkola i luzik.
Mi to się marzy farma, zwierzęta i gromadka dzieci, no ale za późno się za to zabrałamMaybelle, baby, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kotka ale brzuch 😀😀😀😀 wooow. I tak już nisko! Wygląda jak doczepiany 😄 ty tak chudzinka i nagle on. Taki .. już nawet nie arbuz..
Szwagierka pojechała do szpitala. Zbadali i wysłali do domu. Jak sie samo nie ruszy to jutro 6 rano ma się stawić na wywołanie. To też trzecie dziecko więc może się ruszy samo -
Kotka to naprawdę Twój brzuch?? 😯
Jak Ty dajesz radę jeszcze?? Ja narzekam że mi ciężko czy coś ale jak zobaczyłam Twój brzusio to stwierdziłam że Ty to masz dopiero powody do narzekania. Jest.... ogromny!!! -
Kotka jestem w szoku 😁 jaki duży brzusio, na bank będą trojaczki 🙂
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Kotka ty chudzino 😍ale uroczy brzuszek ! coś niesamowitego jaki duży urósł ! Pięknie wyglądasz ale nie dziwie się ze Ci już ciężko 😛
Ja czekam do diabetologa przede mną piec osób wiec sobie jeszcze posiedzę tylko duszo w tej masce..
U was tez takie upały? -
Kotka faktycznie brzuszek spory i już nizutko!
U mnie taka sytuacja 😀
Właśnie wróciłam z krótkiego spaceru ze sklepu i myślałam że nie dojdę... Tak strasznie coś mnie zaczęło boleć nisko w prawym boku, blisko pachwiny, że aż się przestraszyłam. Od razu się położyłam i czekam czy przejdzie, bo pierwszy raz coś takiego mam. Jak leżę to czuję trochę mniej ale cały czas boli 😕Jagodazdw92, Maybelle, Jola17a, bebetka.b, Kicior, agusiagim_, Wowka, Freja000, Lena955 lubią tę wiadomość
-
Niestety za kazdym razem mam taki brzuch.
Ciagle sie mnie ludzie pytaja czy to blizniaki 😄
No ciezko mowie wam. On tak do przodu tylko wystaje, nic na boki.
Jak to moja kolezanka (charakteryzatorka) stiwerdzila, wygladam jak mnie ktos zle ucharakteryzowal 😂.
Czuje sie jakbym jakiegos aliena miala 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2020, 13:24
-
Marysia polubienie oczywiscie tyczy się zdjęcia, nie tego że cię boli. Ja wysiadłam z auta i znowu mam taki kłujący ból z prawej strony ale na wysokości talii. O rany!
ma.rysia lubi tę wiadomość
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
CC w Salve. Polecam!
Marysia śliczny brzusio
wiecie co lubie te nasze ciążowe brzuszki. Będzie mi brakować tego widoku w lustrze
ma.rysia lubi tę wiadomość