Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
KotkaPsotka3 wrote:Dziewczyny a mozecie mi powiefziec po co wy ta bete w ogole robicie? Ja nigdy jeszcze tego nie robilam bo nie widzialam potrzeby, nawet nie wiem gdzie mialab z tym tutaj isc (niemcy).
Też się zastanawiam po co to ? Ja rozumiem że jak lekarz zleci bo nie widać nic na usg albo po poronieniu zobaczyć czy spada hormon hcg ale tak żeby wiedzieć czy przerasta dla mnie bez sensu.. i na dodatek znowu stres bo jak przyrost jest inny niż w necie to już każda panikuje😂Maybelle lubi tę wiadomość
MIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam tak samo. W tamtym tygodniu mialam tak okropne bóle brzucha, ze nie wiedzialam, co ze sobą zrobić
Od kilku dni piję rano ciepłą wodę z sokiem z polowy cytryny i zauważyłam mega poprawę. Naprawdę polecam. Do tego dużo wody w ciągu dnia i małe posiłki, a częściej.
Moj gin powiedział, ze mozna brac espumisan, bo działa tylko w jelitach, ale odkad piję tą woďę to nie mam potrzeby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 12:21
-
nick nieaktualnyHej Jestem po wizycie i na ten czas wszystko jest ok uff ciaza 6 tydz.i 2 dzien. Serduszko juz bije. Karte ciazy jak bedzie nadal wszystko dobrze mam dostac na nastepnej wizycie za 2 tyg.
Dziekuje za wsparcieZielona koniczyna, Evoleth, fabcia, Nina83, Sylwia Sylwia, Natalii, Bluberry, Maybelle, Paulinqa, Wik89, Annie1981, Intuicja, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Ja przyrost bety sprawdzałam kilka razy. Dla mnie było ważne żeby monitorować rozwój ciąży i ewentualnie moment jej zahamowania zanim na USG coś wychodziło - choćby po to żeby wcześniej zdiagnozować, gdzie jest problem, gdyby się pojawił. Nie wyobrażam sobie nie potwierdzić ciąży beta, no ale ja jestem przewrażliwiona trochę. Może gdy u kogoś ciąża przyszła dosyć łatwo to inaczej do tego podchodzi, ja o moją walczyłam 5 lat i walczę nadal żeby ją utrzymać.
Wik89, Krąsi lubią tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
nick nieaktualny
-
Maybelle wrote:Rozumiem Twoje obawy. Wiem, że nie czekałam na ciąże tak długo jak Ty, ale to nie znaczy że przyszła mi też "łatwo". Poprzednią straciłam. I ta strata nauczyła mnie, że nic nie jest nam dane raz na zawsze. Wszystko się może zdarzyć, zwłaszcza we wczesnej ciąży. Nie ważne czy beta jest ok, czy jest serduszko.. Za parę dni już może serduszka nie być tak jak było w moim przypadku
taka jest bolesna prawda. Można jedynie być dobrej nadziei, że tym razem będzie wszystko dobrze. We wczesnej ciąży nie da się nic zrobić, nic naprawić. Jak ciąża jest silna i ma się utrzymać to się utrzyma. Z badaniem bety czy bez.
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Ja też jestem po stracie dziecka plus druga ciąża cała na lekach i ta też od 4 tyg na lekach na zastrzykach. I wcale łatwo mi nie przyszło bo ponad 2 lata się leczylismy tzn ja.. dziękuję Bogu że tak się stało i się udało. Ale mój lekarz też uważa że to nie potrzebne więc ja mu ufalam i nie robiłam.MIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
Byłam dzisiaj na wizycie u mojego lekarza, ciąża wygląda na sporo młodszą niż wynika z daty okresu, bo miałam 10 stycznia a ciąża wygląda na około 4-5 tydzień. Ale powiedział że wygląda to dobrze. Dostałam euthyrox i duphaston, i mam znów 9 marca się pojawić bo może będzie już serduszko. No i znowu mam złe przeczucia, jakoś wydaje mi się że powinno już być widać to serduszko, ale pewnie szukam dziury w całym, mam lekarza który na pewno powiedziałby mi gdyby było coš nie tak...
Emka31 lubi tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33