Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jak byłam na poprzedniej wizycie to nie słuchał serduszka A liczył bicie. Powiedział że jest wszystko ok.
Za wizytę place 200 zł plus badania ostatnio zostawiłam 380 zl. No ale coz z tego lekarza nie zrezygnuje choćby nie wiem co zwłaszcza że pracuje w szpitalu gdzie będę rodzić jest tam ordynatoremMIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
Ja jeszcze nie słuchałam serduszka, lekarz nie podał mi też częstotliwości. Ale skoro stwierdził że wszystko ok, zupełnie mi to nie przeszkadza.
Możecie wpisać mnie z terminem na 5.10 😊Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Ja też tylko prywatnie, u mnie wizyta od 150 zł. Jestem na 3 marca umówiona ale jestem jak zwykle dobrej mysli🤪😉 plamienie ustąpiło, czuje się oki, spać mi się chce cały czas i chyba odwiedzę bibliotekę bo już mi się nudzi w domu hehe
-
Aaaa i mam niesamowita ochotę na słodkie... jak byliśmy na wycieczce w fabryce czekolady w tłusty czwartek to wypiłam dwie filiżanki płynnego pysznego czekoladowego szaleństwa i poprawiłam deserem😍😍za to z córcia jeździłam z ogórkami w aucie hehe, a Wy? Jakie smaki ?
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja serduszka posłucham w poniedziałek, mam nadzieję, że będzie ok.
W tej ciąży jestem wiecznie zmęczona, w sumie w 1 też byłam, ale nie było obowiązku zajmowania się wówczas dzieckiem, więc pewnie inaczej to odczuwam.
Po pracy dosłownie padam na twarz.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Maybelle wrote:Nie wiem jak jest w Polsce, ale w Irlandii powiedzieli mi, że w tak wczesnej ciąży lepiej jest nie słuchać serduszka bo jest to szkodliwe, a obserwować jego bicie na ekranie monitora.
-
kic83 wrote:Ja serduszka posłucham w poniedziałek, mam nadzieję, że będzie ok.
W tej ciąży jestem wiecznie zmęczona, w sumie w 1 też byłam, ale nie było obowiązku zajmowania się wówczas dzieckiem, więc pewnie inaczej to odczuwam.
Po pracy dosłownie padam na twarz.
Ja we wtorek 🤪🤪. Kic83 po co się męczysz ... idź na L4 należy Ci się i po co się przeciążać i stresować😉 -
agusiagim wrote:Ja we wtorek 🤪🤪. Kic83 po co się męczysz ... idź na L4 należy Ci się i po co się przeciążać i stresować😉
na jutro i piątek wzięłam wolne
jeszcze póki co nie mówię nikomu, boję się że może do 12tyg jeszcze dużo się wydarzyć, najmłodsza już nie jestem, mam nadzieję,że wszystko dobrze będzie z kropkiem
Jak tylko usg genetyczne i nifty pro (bo robię) wyjdą ok to mówię w pracy i idę na L4Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
W ogóle to w 1 ciąży byłam mega wyluzowana, rodziłam w wieku 31 lat, pracowałam do 7 miesiąca.
A teraz jakaś strachliwa jestem ;/Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualnyJa chodze prywatnie do ginekologa na NFZ bylam dawno temu i lekarz mnie strasznie potraktowal a duzo by opowiadac. A co do srrduszka to moja ginekolog ogolnie malo puszczala bicia serca pokazac pokazywala wszystko dokladnie
a juz na pierwszej wizycie to wogole aby dziecku nie zaszkodzic.
A co do smakow to na slodycze nie mam za bardzo smakow bardziej kwasne i ostre oraz nabial (bez laktozy ja tylko moge).
A co do wieku to ja emerytka przy Was hyhy
Abjak bedzie wszystko ok po USG to i tak powiemy rodzinie dopiero w 2 trymestrze i rak zrobilismy w ciazach ktore donosilam.
A jutro mam wizyte to zobaczymy co to dalej bedzie. -
Ja też chodzę prywatnie chociaż koszty zabijają. Za wizyty 180 zł plus badania, a do tego osobno prenatalne usg po 250 zł za każde. Dodatkowo konsultacje u kardiologa i wychodzi sporą suma co miesiąc. Ja już mam termin I usg prenatalnego na 24.03. Powiedzcie mi, czy to usg przezpochwowe czy po brzuchu już?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 16:50