Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej.
Ciesze sie z Waszych radosnych wiadomoscii mimo trudnych objawow zycze spikojnej dlaszej ciazy
niech Maluszki pieknie rosna
Ja mam wizyte w czwartek o 11.20 i juz mnie to stresuje no ale co ma byc to bedzie. Ja staram sie miec nadzieje
Objawy mam do tego jestem lekko podziebiona zreszta dzieci tez i leci dzien za dniemoby tylko pogoda byla coraz lepsza
Dobrego po poludnia życzeBluberry lubi tę wiadomość
-
Heeej!
Po wczorajszej wizycie wszystko prawidłowo termin na 18.10. Mamy już kartę ciazy.
Czy tylko ja się tak dobrze czuje ?? Wczoraj po wizycie dopiero trochę odetchnęłam spokojem bo martwiłam się ze przez brak objawów coś jest nie tak....inessa, Evoleth, Bluberry, Natalii, Intuicja, Wik89, fabcia lubią tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
Ma.rysia. Super wiadomość 🙂 R
Rosnijcie zdrowo 🙂
KotkaPsotka. Witaj 🙂
Zuzia. Cieszę się, że wszystko prawidłowo 🙂 Ja też się bardzo dobrze czuję. Tylko wieczorami mi zimno i piersi wrażliwe. To wszytko.
ma.rysia lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper, ze wszystkie wizyty ok
Ja wlasnie wróciłam z "nieplanowanej" wizyty.
Pojawił mi się lekko żólty śluz i pieczenie, do tego praktycznie przestaly mnie boleć piersi, tylko tak lekko jak przed okresem. I w sumie nie mam juz za bardzo objawów, jedynie zmeczenie i wrazliwosc na zapachy, ale nie mam juz takich mdlosci jak na poczatku.
Troche się zestresowalam i poszlam na wizytę, lekarz powiedział, ze to drobna infekcja i przepisał mi Pimafucin.
Z ciążą wszystko okwg om to 8t3d, a wg badania 8t5d i robi sie powoli termin porodu wrześniowy, bo będę miec CC.
Serduszko bilo 175, a maleństwo ma 2 cm 🙂
Lekarz mówił, ze na tym etapie beta już tak nie rosnie i objawy mogą się wyciszyć.
Kamien z serca dziewczynybebetka.b, inessa, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarysia, ja mam już kartę ale ciśnienie i wagę będą wpisywać dopiero na następnej wizycie p.s. wizytujemy tego samego dnia 😉
Kejti powodzenia i kciuki ✊
Tala w tej kwesti nie pomogę u mnie tarczyca w normie zawsze. Jutro lekarz na pewno wyjaśni co robić. Będzie dobrze ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 18:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyma.rysia wrote:A jak wyglądają Wasze wizyty ciążowe? Macie mierzone ciśnienie i jesteś ważone, czy jeszcze nie? Bo u mnie póki co nic. Tyle że mi kartę ciąży założą dopiero na kolejnej wizycie 16.03
Dziewczyny, chodzicie do lekarzy na NFZ czy prywatnie? -
nick nieaktualny