Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh czekam i czekam a tu wychodzi na to że położnej dziś u nas nie będzie. Zawsze dzwoji zanim wyjedzie w teren czyli maksymalnie do 11:30 a dziś zaraz 13 i cisza. Jestem wściekła bo czekam i czekam a tu dupa
-
Oj dziewczynki spłakałam sie. Mimo kombinacji dalej nic. Jestesmy po terminie.... Lekarz zdecydowal ze w czwartek zaloza mi balonik i indukujemy. Jutro mam wymaz na covid.
Rozkleilam sie bo moj maz w sobote wyjezdza do Niemiec do pracy... I nie wiem nawet czy zdazymy sie zobaczyc, czy nas odbierze...
Czy ktoras z was miala ten balonik, bo ja juz pamiec stracilam.
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Czesc dziewczynki. Gratuluje wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za te w dwupaku. Jestem w wątku Listopad 2020, termin na 2.11. Mam pytanie do dziewczyn że Śląska-gdzie rodzilyscie i czy w waszym szpitalu mógł być obecny mąż? Wybrałam szpital w Mysłowicach, drugi w kolejności to Świętochłowice. Będę wdzięczna za info.
❤😊👍😍 -
Jola ja miałam. Nic strasznego 🙂 w ogóle go nie czułam, tyle że rękawiczka przywiązana do rurki zwisała mi przy nodze 😉 u mnie balonik dał 4 cm rozwarcia. Nosiłam go może 6 godzin, albo nawet krócej. Jak zauważyłam że ta rękawiczka sięga mi do kolana to położna sprawdziła czy balonik się nie wysunął i przy tym sprawdzaniu "urodziłam ten balonik", wyskoczył ze mnie. Bolał mnie tylko kręgosłup , nie wiedziałam na początku czy to od chodzenia (dreptalam po korytarzu w tą i spowrotem) czy to jednak bóle od skurczy. Później okazało się że to się zaczynały bóle krzyżowe, tylko wtedy jeszcze się nie rozkręciły.
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Maybelle wrote:Jola trzymam kciuki, oby się już coś zaczęło u ciebie 😊
Dziewczyny macie jakieś skuteczne sposoby na odparzenia? Zauważyłam, że pojawiło się małej zaczerwienienie między pośladkami i bardzo się martwię. Stosowałam krem ten żółty z wiledy, ale nie widzę poprawy, albo nawet i jest jeszcze gorzej 😩
Macie coś co się u was sprawdziło?
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Sylwia dziekuje za info. 🍀
Sylwia Sylwia lubi tę wiadomość
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Jola ja miałam ale ja nie będę pisała o tym. Wierzę że tak jak u Sylwii u Ciebie będzie ok
u mnie skończyło się na cc
Ja dziś miałam być przyjęta do szpitala z synkiem. Ze względu na poszerzone miedniczki w nerkach. Okazało się że pani która zapisuje przyjęcia w systemie zgubiła kartkę z naszymi danymi i tego nie zrobiła. Nikt nie poinformował nas że trzeba zrobić dzień wcześniej u nich test na covid więc dziś nas nie przyjęli tylko dopiero w środę.mój maluszek tak płakał przy pobieraniu.. Wcale się nie dziwię.
Jezu ufam Tobie -
RedRose wrote:Jola ja miałam ale ja nie będę pisała o tym. Wierzę że tak jak u Sylwii u Ciebie będzie ok
u mnie skończyło się na cc
Ja dziś miałam być przyjęta do szpitala z synkiem. Ze względu na poszerzone miedniczki w nerkach. Okazało się że pani która zapisuje przyjęcia w systemie zgubiła kartkę z naszymi danymi i tego nie zrobiła. Nikt nie poinformował nas że trzeba zrobić dzień wcześniej u nich test na covid więc dziś nas nie przyjęli tylko dopiero w środę.mój maluszek tak płakał przy pobieraniu.. Wcale się nie dziwię.
a dziecku też robia? ja chcę najpierw prywatnie usg.
Maybelle, zobacz mój post o odparzeniach. -
Jolu ja też miałam balonik. Założony o 8.30 przy rozwarciu 3cm. Pochodzilam 4 godziny. Pobolewalo - trochę kręgosłup, trochę jakby skurcze. Wyjął mi go lekarz i stwierdził rozwarcie na 5cm i idziemy na porodówce. Tam podłączyli oxy, zrobili ktg. Mniej więcej po kwadransie przebili mi pęcherz i skurcze się nasiliły. Miało się zapisywać pół godziny i potem miałam wstać, chodzić, prysznic, pilka. Nic nie zdążyłam. Nawet nie zeszłam z łóżka. Od podłączenia oxy do narodzin około 1 godzinka
Życzę ci żeby było tak łatwo 😉😁 choć nie powiem że to były łaskotki. Ale nawet naciecia nie było a Jasiek prawie 4 kiloJola17a lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Mam na imię Kornelia. Dziś skończyłam 17 dni
Zaskoczyłam wszystkich, bo postanowiłam wyjść w pierwszy dzień donoszenia 37+0 tc
Urodziłam się 9 października o godzinie 17:35. Mama mnie urodziła w 2,5 godziny w szpitalu i nie zdążyła się nawet zmęczyć
Dostałam 10 pkt. Tatuś przeciął mi pępowinę! Jestem malutka, ale silna 2310g 48 cm. W trzeciej dobie wróciłam do domku
Sylwia Sylwia, Jagodazdw92, Jola17a, baby, ma.rysia, Wowka, Evoleth, Maybelle, Freja000 lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Baby, Redrose dzieki! Ja jeszcze zyje nadzieja ze samo sie zacznie do czwartku. Ale nie zdziwie sie jesli nie. Trzymajcie sie zdrowo z maluszkami,✊🙂
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
CC w Salve. Polecam!
Papierówka śliczna córcia 😍
Jolu spokojnie stres nie sprzyja rozwojowi akcji.
U nas pępek odpadł jak Zosia miała równo tydzień i też jeszcze podkrwawiał i 2 razy dziennie przemywałam octaniseptem aż w końcu przestał i spokójJola17a, Papierówka lubią tę wiadomość
-
Jankowi dziś odpadł 👍😁 jaka ulga w zapinaniu pampersa..
Położna była. Wszystko ok. Tylko waga stoi w miejscu od wyjścia ze szpitala czyli od 4 dni. Być może jeszcze spadła i teraz wzrosła.. Zobaczymy za tydzień - wtedy kolejne ważenieJola17a lubi tę wiadomość
-
Ooo Papierowka 😁🥰🥰👍👍 gratulacje! W końcu się odezwalas
Mój smyk chyba nie dopija do końca z piersi. Wypuszcza jak się napije i za nic nie chce dokończyć. Może z 2 karmienia na dobe są z 2 piersi. Większość z jednej - a ta druga jak to w nawale - szaleje. Trochę odciągam żeby ulżyć ale nie za dużo żeby ich nie rozkręcić za bardzo.
Ale pozac tym jest super 😊 brodawki już coraz mniej wrażliwe. Polecam kompresy multi mam oraz wysychanie z mleczkiem i wietrzenie choć chwile po karmieniu.
Teraz jak starszy w domu na zdalnym nauczaniu to sobie nie pochodzę z gołymi 😄🤣🤣🤣Papierówka lubi tę wiadomość