Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedytkaa93 wrote:Dziewczyny co może oznaczać taki mocno beżowy śluz? Czy to może być od kaszlu? Boje sie
-
Po dzisiejszym USG w 7 tyg.i 6 dniu mamy bijace❤️ czekalam na ten widok... Całe życie.
Apetyt rośnie! Zalecenie to codzienne spacery w odludne miejsca. Las mam blisko.
Zapomniałam dopytać o wielkość fasolki ale chyba dobrze ja odczytuje znad tygodnia mam CRL 1.49Natalii, Bluberry, Maybelle, Evoleth lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba to było jednorazowe bo potem już miałam normalny biały śluz. Ja biorę 4 tabletki duphastonu na dzień. Więc na razie się uspokoiłam. Jakby się powtórzyło to będę dzwonić za lekarzem.
Dzisiaj niestety musiałam odwiedzić trzy apteki bo w aptekach pustki a nie miałam już duphastonu. Dopiero w trzeciej mieli, w jednej mi nawet powiedział że nie da rady zamówić bo mają braki w hurtowniach, ktoś tam chciał kupić polopirynę to też nie było. Dramat to co się teraz dzieje, szkoda że nie możemy cieszyć się z ciąży tylko martwić się czy się nie pochorujemy:( w tej ciąży to w ogóle mam jakoś ciągle pod górkę od początku17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Ja byłam dziś po witaminy prenatalne bo mi się jutro kończą. Kolejka w każdej aptece na dworze. A i towaru mało. Wielu leków brakuje.
Weszłam do sklepiku obok. Kupiłam chleb, dwie mrożone pizze, masło. Nie kupiłam drożdży - a szukam, i płynu do mycia naczyń 😳
Co to będzie.... -
U mnie plamienie na beżowo cały czas, a progesteron piękny.
Odebrałam badania i wszystko gra, oprócz tarczycy. Muszę zwiększyć dawkę i nie starczy mi leku do czasu aż mój lekarz otworzy klinikę, muszę kombinować, może ktoś mi przepisze
A propos progesteronu, czy któraś z Was badała na tym etapie?
u mnie jest 41, poziom właściwie taki jak na początku. Norma dla 1 trymetru to maks 44, więc jest git.Jola17a lubi tę wiadomość
-
baby wrote:Ja byłam dziś po witaminy prenatalne bo mi się jutro kończą. Kolejka w każdej aptece na dworze. A i towaru mało. Wielu leków brakuje.
Weszłam do sklepiku obok. Kupiłam chleb, dwie mrożone pizze, masło. Nie kupiłam drożdży - a szukam, i płynu do mycia naczyń 😳
Co to będzie....
właśnie, mimo, że mam jeszcze prenatal na parę tygodni to zamówiłam opakowanie, bo moje idą ze stanów i się boję, żeby nie było blokad/opóźnień. Mam zapas na ponad 2 miesiące. -
nick nieaktualnyTeż mam wizytę w środę i tylko zerkam w necie, czy nic nie odwołali
przychodnia, w której zawsze robię badania krwi, bada krew teraz, tylko w sytuacjach nagłych i pilnych. Kuwa, czy ciąża to sytuacja nagła i pilna? 🙈 muszę w poniedziałek zrobić badania i nie jest mi do śmiechu, bo najpierw muszę znaleźć miejsce, gdzie mnie przyjmą
chyba nie jestem gotowa na to, co się dzieje w kraju...
Freja, jak coś to ja również mam zapasy, z tym, że Letroxudaj znać, gdyby się przydał..
-
nick nieaktualny