Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tez już mdłości przechodzą, tylko rano standardowo wymioty woda z nocy miałam. A właśnie wróciłam od endokrynologa, jutro mam zrobić tsh, przeciwciała i usg tarczycy. Noi najlepsze jestem za gruba haha, w ciągu dwóch tygodni dwa kilo przytyłam niby wina tarczycy, zobaczymy🙈
-
nick nieaktualny
-
Tak się dzisiaj zdenerowowalam, że mi się brzuch spina
A z innej beczki: muszę kupić spodnie ciążowe... nie jestem na to psychicznie gotowa, ale mam już tylko jedne w które wchodzę. Rano to jeszcze się wcisnę, ale popołudniu nie ma przebacz. ALe nigdzie nie ma zwykłych materiałowych. Same dżinsy albo legginsy -
Freja000 wrote:Tak się dzisiaj zdenerowowalam, że mi się brzuch spina
A z innej beczki: muszę kupić spodnie ciążowe... nie jestem na to psychicznie gotowa, ale mam już tylko jedne w które wchodzę. Rano to jeszcze się wcisnę, ale popołudniu nie ma przebacz. ALe nigdzie nie ma zwykłych materiałowych. Same dżinsy albo legginsy -
Freja000 wrote:Tak się dzisiaj zdenerowowalam, że mi się brzuch spina
A z innej beczki: muszę kupić spodnie ciążowe... nie jestem na to psychicznie gotowa, ale mam już tylko jedne w które wchodzę. Rano to jeszcze się wcisnę, ale popołudniu nie ma przebacz. ALe nigdzie nie ma zwykłych materiałowych. Same dżinsy albo legginsy
Ja od 6 tygodnia chodzę w legginsach bo w jeansach mi za ciasno już byłoi ostatecznie wczoraj zdecydowałam się zamówić w końcu spodnie z workiem :p ja mam ogromny już ten brzuch.
-
nick nieaktualnyFreja000 wrote:Tak się dzisiaj zdenerowowalam, że mi się brzuch spina
A z innej beczki: muszę kupić spodnie ciążowe... nie jestem na to psychicznie gotowa, ale mam już tylko jedne w które wchodzę. Rano to jeszcze się wcisnę, ale popołudniu nie ma przebacz. ALe nigdzie nie ma zwykłych materiałowych. Same dżinsy albo legginsypolecam Asos Maternity, choć i Reserved i Zara ma kolekcje Mom
nie zerkałam jakoś szczegółowo (też psychicznie nie jestem gotowa)
ale może coś się znajdzie
-
Fajne i dobre cenowo spodnie ciążowe ma też Lidl w sklepie online. Kupiłam dwupak legginsów i piżamę, naprawdę spoko. Muszę odkopać moje ciążowe dżinsy z poprzedniej ciąży. Ale z drugiej strony pamiętam, że nie bardzo je lubiłam, bo mi zjeżdżały pomimo tego pasa. Lepiej sprawdzały się legginsy i jegginsy. Wszystko wtedy kupowałam na allegro.
Eh, ja jeszcze nie widzę światełka w tunelu, jeśli chodzi o mdłości. Rano obowiązkowe żyganko, potem w ciągu dnia jest różnie, a wieczorem znowu gorzej. Nastawiam się na jeszcze parę tygodni tych przyjemności.Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
W pierwszej ciąży objawy minęły mi jakoś w 8 tygodniu. Teraz w sumie też nie ma tragedii. Tylko przy karmieniu starszaka bolą mnie nadal sutki😖Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
Tak w Lidlu czasem rzucają ciążowe ciuszki, tylko uważajcie z rozmiarami bo zazwyczaj są zawyżone, ja w poprzedniej ciąży kupiłam właśnie ciążowe legginsy i były o dużo za duże:p
Tak samo ubrania dla dzieci, też są szyte na grubsze dzieci i rozmiary zawyżone. Moja jest szczuplutka i te spodnie z Lidla jej z tyłka spadają: p17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualnyFreja000 wrote:Tak się dzisiaj zdenerowowalam, że mi się brzuch spina
nick nieaktualnyTez sie wstrzymywalam długo zakupem spodni ciązowych i dopiero we wtorek kupiłam, jejj, jaka ulga
kupilam te z materiału, jeansy i legginsy i serio przestal mnie boleć brzuch, a pobolewal mnie wlasnie popołudniami, jak juz zmienialam spodnie na dresy.
-
Tez skocze jutro do h&m zobaczyć, od razu po badaniach.. no właśnie dziewczyny miałyście już badanie glukozy? Bo już nie pamietam (11 lat robi swoje) jak to jest pijemy ten roztwór i czekamy chyba godzinę tak? Tylko raz czy dwie godz?
Chyba zwymiotuje, jak sobie z tym poradziłyście? Nie było Wam słabo? -
nick nieaktualny
-
poczytałam dziś o spodniach ciążowych i w ogóle o ciuchach i zajrzałam na Zara MUM. Albo ze mną coś nie halo albo ... to prawie wszystko jest OKROPNE
Spodnie niektóre ok. Ale te sukienki? bluzki? bleeeeee a może to kwestia modelki ze smutną twarzą? nie wiem
No nie podobało mi się NIC
trzeba będzie kombinować
zajrzę jeszcze do HM
nie kupuję na raziechoć czasem ciasno mi w spodniach - szczególnie wieczorami