Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dwa tyg temu biło serce. Przedwczoraj nagle straciłam prawie wszystkie objawy. Piersi jak flaki. Nic mnie nie bolało. A wczoraj wszystko wróciło.
Zarodek przez 2 tyg urósł ponad 2 razy. Echo serca widoczne ale brak czynności serca. Jadę do szpitala na kolejne usg.11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
Soldering94 wrote:Fabcia ;( tak przykro słyszeć co się stało. Mocno tule😘
Czy miałaś drugie usg potwierdzające? Jakieś symptomy tego co się stało odczuwałas?11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
fabcia wrote:Oprócz tego że na jeden dzień mnie piersi przestały boleć to nic innego nie odczuwam. Teraz bolą znów i mam mdłości. Nie plamiłam ani nie krwawiłam.
Kurcze no to może jeszcze nic ostatecznego. Pisałam kilka stron wcześniej o mojej historii. Tez mnie lekarz już skreślił, a wszystko jest w porządku. Jak masz objawy to powinno być ok... trzymam kciukifabcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfabcia wrote:Oprócz tego że na jeden dzień mnie piersi przestały boleć to nic innego nie odczuwam. Teraz bolą znów i mam mdłości. Nie plamiłam ani nie krwawiłam.
ale jeśli jest echo serduszka, to może jest nadzieja?
Ściskam !!fabcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fabcia wrote:Cały pecherzyk odpowiada 9t3d samo zarodek 7t2d a wg OM 8t2d.
Mój mąż twierdzi że powinni mnie zostawić w szpitalu dać jakieś leki a nie wysyłać do domu na kolejny tydzień.
Współczuję. Trzymaj się
Wg mnie czekają aż samoistne poronienie się zacznie ale ja w 9 tyg poronilam 1 ciążę która zatrzymała się w 7 tyg i musiałam być w szpitalu bo nie zaczęłam krwawic miałam zabieg
fabcia lubi tę wiadomość
MIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
nick nieaktualny