PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
aganieszkam wrote:A słyszałyście kiedyś o soli magnezowej Epson? Czy ona też może się wchłaniać przez skórę?
Podobno się wchłania, można moczyć nogi albo sobie zrobić taką mgiełkę magnezową na psikania (to chyba bardziej z płatków magnezowych).02.25 cb💔
10.25 cb💔
✅kariotypy, regularna owulacja, poziomy witamin i minerałów, homocysteina, kortyzol, nadnercza, hormony, ferrytyna, krzywa cukrowa, wykluczona celiakia, wykluczona trombofilia, AMH 3,47 💕
🚩insulina, ANA1 1:640 (bez choroby autoimmunologicznej), kir AA, MTHFR, cd138 5/10
⏸️12.02.26
18.02.26 - 2,8 mm Sezamka
03.03.26 - 0,67 cm i ❤️
26.03.26 - 2,77 cm bobaska
[/url]
Jestem dobrej myśli 🙏💖 -
O ja też tak jak nie miewam migren to juz 3 mnie złapały w tej ciąży, dość silne. Pomaga tylko sen o ile się uda zasnąć.
Używamy regularnie soli epson do kąpieli (córce do wanny, a sobie do kąpieli stóp). Skóra to organ o największej powierzchni, polecam. Ale ogólnie pić siarczan też można.
Przypomniało mi się ze mam taką oliwkę magnezowa „karma rub” ona ma cynk, magnez i cośtam jeszcze właśnie na szybkie uzupełnienie braków. Mozna smarować na skronie, lędźwie, przedramiona gdzie potrzeba. Jak miałam bóle żołądka to też się mazałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:04
-
Ja nie dość ,że dwa dni migreny z aurą i wymiotami to dodatkowo znowu mam infekcje intymna i zapewne po braniu antybiotyku doustnego
ja się wykonczę serio.
A w piątek miałam iść pobrać mocz bo we wtorek wizytę mam u lekarza , można w ogóle pobierać próbkę jak ma się infekcje intymną? -