X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • Megmery Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aganieszkam wrote:
    A słyszałyście kiedyś o soli magnezowej Epson? Czy ona też może się wchłaniać przez skórę?

Podobno się wchłania, można moczyć nogi albo sobie zrobić taką mgiełkę magnezową na psikania (to chyba bardziej z płatków magnezowych).

02.25 cb💔
    10.25 cb💔

✅kariotypy, regularna owulacja, poziomy witamin i minerałów, homocysteina, kortyzol, nadnercza, hormony, ferrytyna, krzywa cukrowa, wykluczona celiakia, wykluczona trombofilia, AMH 3,47 💕

🚩insulina, ANA1 1:640 (bez choroby autoimmunologicznej), kir AA, MTHFR, cd138 5/10

⏸️12.02.26
    18.02.26 - 2,8 mm Sezamka
    03.03.26 - 0,67 cm i ❤️
    26.03.26 - 2,77 cm bobaska

preg.png[/url]

Jestem dobrej myśli 🙏💖
  • kleopatr4 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja też tak jak nie miewam migren to juz 3 mnie złapały w tej ciąży, dość silne. Pomaga tylko sen o ile się uda zasnąć.

Używamy regularnie soli epson do kąpieli (córce do wanny, a sobie do kąpieli stóp). Skóra to organ o największej powierzchni, polecam. Ale ogólnie pić siarczan też można.
    Przypomniało mi się ze mam taką oliwkę magnezowa „karma rub” ona ma cynk, magnez i cośtam jeszcze właśnie na szybkie uzupełnienie braków. Mozna smarować na skronie, lędźwie, przedramiona gdzie potrzeba. Jak miałam bóle żołądka to też się mazałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:04

#1 2024 – poród domowy🪷

💔cb 01/26

#2 2026⏳

preg.png
  • Karos31 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie dość ,że dwa dni migreny z aurą i wymiotami to dodatkowo znowu mam infekcje intymna i zapewne po braniu antybiotyku doustnego :/ ja się wykonczę serio.
    A w piątek miałam iść pobrać mocz bo we wtorek wizytę mam u lekarza , można w ogóle pobierać próbkę jak ma się infekcje intymną?

👱33 🧔32

02.2015 - 🩷🤱

11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18

06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie.

01.2026 zaczynamy starania ♥️

4.02 - ⏸️ jasna kreska 😍
    8.04 - prenatalne -7,13 cm maleństwa, wszystko prawidłowo 🩵

preg.png
  • Ninia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karos ja pobierałam po umyciu się i wsadzeniu tampona. W moczu nic nie wyszło więc da się.

👱🏻‍♀️ 91
    Kariotypy ✅
    17.10.2025 💔🩷👼 Rita 16tc, triploidia matczyna
    12.2025 start starań o drugą ciążę 🥹
    1.2026⏸️ 2 cs
    03.2026 Panorama ok, czekamy na zdrowego 🩵

preg.png
‹‹ 189 190 191 192 193
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ