Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • snieżka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja chyba zamówię za jakiś czas na vinted jakiś tani laktator. Widzę, że mozna kupić nawet za 50 zł nowy np. philips avent

👩🏻30 lat
    MTHFR hetero, PAI‑1 homo
    ANA1 - 1:1280
    ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
    Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️

👦🏻34 lata
    OAT – Oligoasthenoteratozoospermia

12 cs💫11.2025 💔7tc
    1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
    21.04 - 7,3 cm dziewczynki 🩷

preg.png
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @martit, nozki jak sarenka, a pamiątka bedzie super! Ja mam zaczątek takiego zdjecia czyli zdjecie z testem 😆 czekam az urośnie wiekszy brzuszek by zrobic z usg, ubrankiem no i potem dzidziusiem.... 😅 mwga zgrabna jestes 🌸

@marty.na, sluchaj- lepiej sprawdzić raz za duzi niz raz za malo! Oby jutro dalej wszystko bylo okej zebys spokojnie mogla wrócić do domu. I uważaj na siebie 🍀

@kingus, no to Twoj dzidzius pięknie rosnie! Ciesze sie ze na wisycie wszystko ok, a lozysko wraz ze wzrostem macicy powinno sie podniesc tak jak i u mnie to sie wlasnie wydarza! Ja mam na tylnej wiec aktualnie dr powiedziala ze nie musze wdrazac zadnych akcji.

Ja idę na echo pod koniec czerwca do dra Bielasika, ponoć mega specjalista, 500 zl taka zabawa no ale bede spokojniejsza ❤️

@sniezka, no pewnie ze na vinted znajdziesz nieużywane, bo wlasnie kobitki kupują na zapas a potem to sie nie przydaje 😅 na zaufaj położnej jest ranking laktatorow jakby co :)

@kleopatra, ty kupiłaś ten spiworek zaffiro do wozka?? Ktoś o nim pisal 😅 wlasnie obczajam na vinted ten z wełna, rosnący model... :)

Aa i w rosku jest promocja na pampersiki bambiboo bambusowe, jakby któraś chciala robic pierwsze zapasy 😅 ja kupilam 2 paczki, niech leżą 😅

@blossomka ja uwielbiam obserwować te harce w brzuszku, czesto biore ksiazke i zamiast czytać to patrzę na to jak sie dzidzia porusza 😅 piekne to... a bedzie tylko wyraźniej 🌸🥹

@babajaga, super traska! No i ekstra pamiatka- z waszym hobby, z dzidziusiem, piekna pogoda.... Wrzuc nam jakies anonimowe fotki jesli masz ochote! My jesli pogoda dopisze to w kolejny weekend pojedziemy w Karkonosze tez sie troche poszwedac poki sa sily i nie jest zbyt goraco 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:19

aganieszkam, Kingus 1, Marty.Na lubią tę wiadomość

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
  • aganieszkam Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snieżka wrote:
    To ja chyba zamówię za jakiś czas na vinted jakiś tani laktator. Widzę, że mozna kupić nawet za 50 zł nowy np. philips avent
    Może się w ogóle nie przydać, a może to być must have, ciężko przewidzieć, zwłaszcza przy pierwszym dziecku.
    Jak są takie tanie na Vinted i nowe to warto kupić i najwyżej odsprzedać za tyle samo, ja tak robię 😁 rok temu kupiłam podgrzewacz do butelek za grosze, kupiłam tylko dlatego, bo mi się wyświetliła mega okazja. Okazało się, że bardzo dużo go używałam do ogrzewania swojego pokarmu, a teraz do mm 😊

02/26 Naturals Beta 1979, 4205
    Cudzie trwaj 😍 Dziewczynka?🩷
    preg.png

age.png

Synek 29.04.2025 🩵 (38+1tc)
    26dpt USG jest serduszko
    20dpt-2mm zarodek
    Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
    24.08.2024- transfer 4BB

Synek 26.07.2021 💙 (36+4tc)
    21dpt USG- 2,5mm szczęścia
    Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
    02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA

Córeczka 13.12.2019 🩷 (40+1tc)
    23dpt jest serduszko
    Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
    26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
    21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA)
    Niedrożne jajowody ❌
  • babajagapatrzy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinko, dzięki za info, kupiłam pieluszki. Mam już jedną paczkę Bamboolove, dokupiłam 5, na pewno się wszystkie przydadzą ;)

Mam też w obserwowanych śpiworki z Zaffiro, fajne mają ceny i chyba się zdecyduję na któryś. Wybrałam już komodę, kupimy ją jak pojedziemy 20.07 na trzecie prenatalne, do tego czasu będziemy funkcjonować wokół kartonów. Po długim weekendzie przychodzi nam kolega męża robić łazienki w nowym domu ❤️ kuchnie mamy zamówioną, ale nie mamy jeszcze podłóg. W sumie przestałam mieć ciśnienie, czasem myślę, że na początku dobrze będzie mieć mamę pod ręką - ciepła zupa i kolejne ramiona do noszenia mogą być na wagę złota :)

Co do naszej „sesji”, to to jest jedyne zdjęcie bez nas ;)

0336ed99576bf.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:03

aganieszkam, Frena, PaulinKA, kleopatr4 lubią tę wiadomość

• Ninia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam od koleżanki dwa laktatory z neno. Jeden taki co się trzyma w ręce, ponoć na początek lepszy a drugi już muszlowy tylko taki na jedną pierś i trzeba wymieniać . Jak się okaże, że będzie mleczarnia to kupię muszlowy na dwie piersi ale ona dała radę odciągać takim na jedną, a w szczytowym momencie ściągała prawie litr mleka dziennie.
    Z tipow to ww. koleżanka reklamowała laktatory i jej przysyłali nowe wiec neno na dobrą politykę. Za każdym razem laktator był zalany z jej winy ale oni nie dochodzili, po prostu wysyłali nowy.

aganieszkam lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️ 91
    Kariotypy ✅
    17.10.2025 💔🩷👼 Rita 16tc, triploidia matczyna
    12.2025 start starań o drugą ciążę 🥹
    1.2026⏸️ 2 cs
    03.2026 Panorama ok, czekamy na zdrowego 🩵

preg.png
‹‹ 286 287 288 289 290
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ