PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny! Jestem z grupy listopadowej i przyszłam się Was poradzić. Za miesiąc lecę na wyprawę polarną na Svalbald (wiem jak to brzmi 🤣) , ale to wyprawa dla rodzin z dziećmi, mamy 7 letnie dziecko a najmłodszy uczestnik będzie miał 5 lat. Oczywiście bookowalam to w styczniu jak nic nie zapowiadało ciąży, a nasza historia to 2 lata starań i poronienia, więc nie chcieliśmy odkładać marzeń i czekać.
Kluczowe pytanie z jakim przyszłam: jakie największe Wasze wyzwania w 24/25 tc? Jestem w 20, rzygalam niemiłosiernie 1 trymestr i w łóżku 1,5 mc, w drugim pełna aktywność zawodowa, aktywność sportowa poszła w las, a mdłości ciągle przychodzą wraz ze zmęczeniem. Czy któraś z Was miała loty 5 godzinne w tym czasie? Jak zmęczenie czy inne dolegliwości? Wiem, że każda z nas przechodzi inaczej, ale zaczynam się szykować i bardzo by mi pomogły Wasze opinie.
Życzę Wam wszystkiego dobrego i samych cudownych dni w październiku. 🥰 -
Hej dark! Brzmi super 😀 ale też jak wyzwanie 😅 Ja akurat od początku ciąży nigdzie nie leciałam, więc tu nie pomogę. Ale miesiąc temu jechałam pociągiem 3h i w tym miesiącu już się nie zdecydowałam na powtórkę. Moją bolączką jest puchnięcie nóg od dłuższego siedzenia i ból kości ogonowej. Poza tym czuję się raczej dobrze i sporo jeszcze chodzę, spaceruję, ćwiczę, ale czuję, że szybciej się męczę niż kiedyś. Muszę robić przerwy choćby krótkie.
PS niektórzy chyba zalecają te pończochy/podkolanówki uciskowe na czas lotu, ale nigdy nie korzystałamWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:57
-