Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • Frena Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marty.Na wrote:
    Moja babcia jest cudowna. Dała nam dziś pieniądze na wózek. Stwierdziła, że na prawnuka nie ma co żałować. Miło bardzo z jej strony ❤️ ja wiem, że temat się przewijał, ale wtedy tak nie doczytywalam, jeśli chodzi o wózki, to jaka firmę polecacie?

My kupiliśmy Espiro Code, bo wozek typowo do miasta, ale ma dodatkowo taki pałąk pod spodem który wzmacnia amortyzację w gondoli jak potrzeba. Jak też potrzebujesz typowo miejski to czy wybierzesz któryś muuvo, espiro czy venicci czy anex to moim zdaniem bez różnicy- przejdz się do sklepu i wybierz co Ci się wizualnie podoba 🙂 a jak trudniejszy teren to wszędzie się przewija Roan Ivi, że nie ma sobie równych. Tylko ja akurat takiego nie potrzebuję, więc wybrałam "zwykły", lżejszy.

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
  • aganieszkam Autorytet

Wysłany: 21 lipca, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panna_M wrote:
    Dziewczyny, a tak z innej beczki - odczuwacie czkawkę dziecka? 🙈 ja poczułam takie rytmiczne pulsowanie pierwszy raz w sobotę i teraz już jest codziennie 🤔na ostatnim USG nawet doktor mówił, że maluszek ma czkawkę.
    To może być czkawka 😁 śmieszne uczucie. Moja pierwsza córka miała co chwilę czkawki w brzuchu i poza brzuchem też je często miała 😁 w tej ciąży na razie raz albo dwa czułam krótką czkawkę.

02/26 Naturals Beta 1979, 4205
    Cudzie trwaj 😍 Dziewczynka 🩷
    preg.png

age.png

Synek 29.04.2025 🩵 (38+1tc)
    26dpt USG jest serduszko
    20dpt-2mm zarodek
    Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
    24.08.2024- transfer 4BB

Synek 26.07.2021 💙 (36+4tc)
    21dpt USG- 2,5mm szczęścia
    Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
    02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA

Córeczka 13.12.2019 🩷 (40+1tc)
    23dpt jest serduszko
    Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
    26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
    21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA)
    Niedrożne jajowody ❌
  • aganieszkam Autorytet

Wysłany: 21 lipca, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wózka ja mam po synku Espiro Yoge i jest całkiem spoko. Taki wózek trochę miasto, trochę wieś. Ale zdecydowałam się, że sprzedaje i kupuję wózek podwójny z funkcją pojedynczego. Jeszcze się waham który wybrać 🙈

preg.png

age.png

26dpt USG jest serduszko
    20dpt-2mm zarodek
    24.08.2024- transfer 4BB

23dpt jest serduszko
    Niedrożne jajowody ❌
  • aganieszkam Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam dentystę. Prawie 2 lata nie byłam 🙈 jakoś mi zleciało przez te mdłości 🙈 a pojutrze uro-fizjo.
    A żylak na kroczu to już takie bydle 🙈 ale cóż zrobić, już prawie 3 trymestr. Byle dotrwać do października i można rodzić.
    Coraz częściej dopada mnie zgaga, na szczęście nie jest bardzo uciążliwa i zazwyczaj sama przechodzi. Brzuch rośnie z dnia na dzień, co mnie przeraża, bo jest największy z wszystkich moich ciąż 🫣 ciekawe jak tam malutka z wagą. Wg aplikacji jest wielkości kalafiora 😆

preg.png

age.png

26dpt USG jest serduszko
    20dpt-2mm zarodek
    24.08.2024- transfer 4BB

23dpt jest serduszko
    Niedrożne jajowody ❌
  • Marty.Na Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aganieszkam wrote:
    Jutro mam dentystę. Prawie 2 lata nie byłam 🙈 jakoś mi zleciało przez te mdłości 🙈 a pojutrze uro-fizjo.
    A żylak na kroczu to już takie bydle 🙈 ale cóż zrobić, już prawie 3 trymestr. Byle dotrwać do października i można rodzić.
    Coraz częściej dopada mnie zgaga, na szczęście nie jest bardzo uciążliwa i zazwyczaj sama przechodzi. Brzuch rośnie z dnia na dzień, co mnie przeraża, bo jest największy z wszystkich moich ciąż 🫣 ciekawe jak tam malutka z wagą. Wg aplikacji jest wielkości kalafiora 😆
    Ja ostatnio mam takie zgagi, że nie potrafię spać. Po porodzie zapisuję się na gastroskopię, bo jestem ciekawa co po tym wszystkim dzieje się w żołądku. Tym bardziej, że mam zapalenie żołądka

Dzięki Dziewczyny, zapisane mam wasze wózku, jutro będę oglądać 😄

31🙆🏻‍♀️ 33🧔🏼

Starania od 10.24'

♂️:
    Łuszczyca (Daivobet)

💊
    Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12

🔬
    Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳

♀️
    Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)

💊
    Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza

🔬
    Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳

Beta HCG:
    08.03.25- 68.60
    10.03.25- 104.60
    12.03.25- 147.50
    14.03.25- 216.60
    19.03.25- 1036.60
    20.03.25- 1313.30
    02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔

preg.png
  • Ninia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Bebetto yoddi używany, potrzebowlam czegoś co nada się do miasta ale i w teren i jest lekkie.

Czy któraś z Was robiła drenaż limfatyczny nóg w ciąży? Zielone światło mam by to robić ale jestem ciekawa czy są efekty. Chodzi o sławetną galaretę na nogach. Mój fizjo wrócił z urlopu i będziemy teraz raz w tygodniu pracować nad nogami manualnie bo wręcz czuję jakby na udach ta skóra i tkanka tłuszczowa były ze soba posklejane.

A co do dolegliwości to zgagi nie mam ale pojawił się lekki refluks. Niestety odpoczynek na leżąco po posiłku ostatnio odpada. Na szczęście nie jest to bardzo męczące na razie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:07

👱🏻‍♀️ 91
    Kariotypy ✅
    17.10.2025 💔🩷👼 Rita 16tc, triploidia matczyna
    12.2025 start starań o drugą ciążę 🥹
    1.2026⏸️ 2 cs
    03.2026 Panorama ok, czekamy na zdrowego 🩵

preg.png
  • White1 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zgaga to w sumie jedyny objaw, czasem jest kilka dni spokoju, a czasem nie daje żyć, przedwczoraj nawet mnie obudziła w nocy 🥲

Zdecydowaliśmy się na sesję zdjęciową pod koniec sierpnia, ale ceny są kosmiczne. Nigdy nie korzystałam, może to normalne, ale tysiaczek za kilka zdjęć dla mnie to sporo 🫣 do tego jeszcze jakiś makijaż muszę umówić przed. Zdecydowaliśmy, że takiej profesjonalnej sesji noworodkowej już nie będziemy robić

Za fotelem do karmienia się rozglądam, chciałabym, żeby był jasny, mógł się bujać, ale tylko delikatnie i jednak będzie dość stabilny. Zastanawiam się czy podłokietniki będą niezbędne i jaki kształt dokładnie szukać

Co do wózka my dostaliśmy Venicci 😊

Dzisiaj jestem na krzywej glukozowej, ta cytrynowa według mnie chyba gorsza od zwykłej, ale może po prostu teraz inaczej ten smak odbieram niż poprzednio

👧26 🧑27 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie

01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
    01.26 IVF 18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
    02.26 FET cykl sztuczny | EmbryoGlue

7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕
    08.06 330g 🩵🧸
    01.07 660g ☀️

preg.png
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @marty.na, my mamy anex Eli, jest fajny zgrabny , lekko sie prowadzi i amortyzacja w anexach chyba tez daje rade. No ale to.pierwszy bobas wiec zobaczymy w praktyce;)

@nina, jeju tez ostatnio odkrylam ta galaretę! Bleeehhh! Nie pomogę ale czekam na doswiadczenia po drenażu! Choc ja i tak pewnie nic z tym nie zrobie i zobaczę jak bedzie po ciazy 😅

Czy możliwe ze dzidzia naciska mi na nerw i to powoduje bol w pośladku niby rwa? Ostatnio fizjo mowila ze to typowo napięciowe od ciazy ale teraz mam tak ze poczuje ruchy (dosc zingensyfikowane) I zaraz taki prąd po dupsku... brr. Mija szybko na szczęście ale czasem az musze wziac głębszy oddech z tego bolu!
    A jutro prenatalne, ojej... jak to zleciało... zaraz szczepienia gbs i masaże krocza, KIEDY ja sie pytam🙈😆🥰

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
  • pandzia 🐼 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, fotel wypasiony :D ja też się zastanawiam nad zakupem, bo poprzednio mi brakowało takiej opcji karmienia w sypialni. Po cc bardzo ciężko było mi się ułożyć na łóżku, wszystko mnie bardzo bolało.. w nocy też mi się przysypiało, nie pilnowałam jak je i ona też zasypiała. Miałam wrażenie,że non stop wisi przy piersi.
    White, tak koniecznie z podłokietnikami. Ja to nawet na kanapie byłam obstawiona poduchami żeby było wygodnie, nie jest wygodnie jak ręce nie mają podparcia. Powodzenia na krzywej! Mi jednak cytrynowa bardziej odpowiadała :D
    PannaM, bardzo Ci współczuję tych ciągłych mdłości. Chyba na tym wątku przeszlaś to najgorzej. Najwyraźniej to nie czas na zmniejszenie dawki leku :(
    W tej ciąży jeszcze czkawki nie czułam, az zapomniałam,że coś takiego może wystąpić 🫢

2023:
    2x CB
    2x puste jajo płodowe
    💔
    Diagnostyka poronień nawykowych
    2024:
    Marzec ⏸️
    Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
    słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
    26.11 G. 2890g 54cm 💖
    2026:
    29.01 beta 344, prog 24.3, TSH 3.5 🔴
    31.01 beta 1049, prog 26
    02.02 beta 3460, prog 33.5
    16.02 CRL 7.3mm 128♥️
    Duphaston, cyclogest, neoparin, acard, encorton, euthyrox, prolutex
    Czekamy na chłopca 🥰🩵
    preg.png
    age.png
    age.png
  • babajagapatrzy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!

Co do wózka my mamy Thule Urban Glide 4. Dla nas kryterium były duże koła i hamulec ręczny - mieszkamy w górach, praktycznie w lesie, a nowy dom to już w ogóle w lesie. Poza tym góry i doliny, czasem jak w przedszkolu wiozłam któreś z dzieci w wózku, to modlilam się żeby mi rączka nie wyjechała 🫢

Co do sesji - nie planujemy, mamy kilka zdjęć zrobionych samodzielnie w górach i nam wystarczy :) za to planuję sesję z maluszkiem w plenerze po urodzeniu, mam nadzieję, że jesień będzie łaskawa :)

W temacie czkawki - wczoraj podczas naszego wieczornego rytuału czytania dla małej zauważyłam, że brzuch mi pulsuje i może to była czkawka? 🤔

Zamówiłam kilka wełnianych rzeczy u lokalnej rękodzielniczki, napisała mi żebym podjechała dziś po kocyk ♥️ zamówiłam u nie też czapeczki merino - grubą na zimę i cieńszą na jesień i skarpetki, też grubsze i cieńsze :) ciężko znaleźć w necie coś z dobrym składem, a jej ufam, od lat kupuję u niej czapki i opaski dla siebie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:57

PaulinKA, pandzia 🐼, Sawka8 lubią tę wiadomość

• Panna_M Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tą czkawkę czuję około 3 razy dziennie, na następnej wizycie zgłoszę to lekarzowi. Mam nadzieję, że to jednak ta czkawka :/
    A wam dzidziusie też potrafią tak wysoko podejść? Mam wrażenie, że te małe kopytka czasami czuję w okolicy żołądka nawet.
    Dodatkowo zauważyłam, że brzuch już tak nie rośnie. Wydaje mi się jakby od pewnego czasu był na tym samym poziomie.

👧 31 👨32
    09.2025 CB 💔 1cs
    Czekamy 💛 10.2026 ⏳

Wysłany: Dzisiaj, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, zapomniałam napisać, że po lekturze porodu naturalnego rozpoczęłam codzienne masaże kroczą. Brzmi przyjemnie, jednak albo robię to nieudolnie, albo daleko temu do przyjemności 😅

• Blossomka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj jadę do POZ ustalić szczepienia, codziennie coś do załatwienia jak na razie na tym wolnym 😂.
    Chyba też mam zgagę od kilku dni… nigdy nie miałam, więc nie jestem pewna. Ale takie dziwne uczucie w dole gardła, nasila mi się wieczorem… Ale nie jest to (na razie) coś co mi jakoś przeszkadza.

Co do rozmiaru brzucha - kilka tygodni temu znacznie mi urósł i miałam szok, dopiero po kilku dniach się przyzwyczaiłam ☺️ teraz od dłuższego czasu jest bez zmian. Ciekawa jestem czy i kiedy będzie kolejne powiększenie 🫣.

Nad sesją się zastanawiam… widziałam te ceny 1000 zł w Krakowie… 😵‍💫 do tego tak jak piszecie trzeba jakoś wyglądać, w coś się ubrać. Dajcie znać jak Wasze efekty, czy jesteście zadowolone.

Paulinka kciukasy za jutrzejsze badania!! 🤞

Starania od 10.2024 🦸‍♀️🦸

8.02 🟰
    10.02 beta hcg 433, prog 41.77
    12.02 beta hcg 1137, próg 44,6 🥹
    9.04 USG prenatalne ✅
    29.04 felia ✅🩵
    28.05 II USG prenatalne ✅
    20.07 echo ✅

preg.png
  • Niecierpliwa2 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babajagapatrzy wrote:
    A, zapomniałam napisać, że po lekturze porodu naturalnego rozpoczęłam codzienne masaże kroczą. Brzmi przyjemnie, jednak albo robię to nieudolnie, albo daleko temu do przyjemności 😅

Absolutnie nie chcę się wymądrzać, ale czy jeszcze nie za wcześnie na to? Ja słyszałam, że dopiero od 34 tc a niektórzy nawet o 36 mówią 🤔

Karos31, Karos31 lubią tę wiadomość

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa2 wrote:
    Absolutnie nie chcę się wymądrzać, ale czy jeszcze nie za wcześnie na to? Ja słyszałam, że dopiero od 34 tc a niektórzy nawet o 36 mówią 🤔
    Mi ginka powiedziała, że od 30tc i w tej książce też tak było napisane. W przyszłym tygodniu zaczynam edukację u położnej, to jeszcze dopytam :)

Niecierpliwa2, PaulinKA lubią tę wiadomość

• snieżka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy bebbeto Luca pro. Chciałam coś co będzie nadawało się też w teren. Jak będziemy na wsi u rodziców narzeczonego to na pewno wykorzystamy te funkcje terenowe. W mieście będzie trudniej, bo żeby dojść do najbliższego lasu trzeba iść długo ulicą bez chodnika i nie wiem czy się zdecyduję na to z wózkiem 😅

Na sesję się nie wybieramy, właśnie przez te koszty, ale nie miałam pojęcia że to aż ok. Tysiąca wychodzi 😯
    Na pewno z narzeczony zrobi mi jakieś zdjęcia, bo on kiedyś hobbystycznie zajmował się fotografią i z pomocą statywu może uda się jakieś wspólne mieć 😅
    Trochę mi przykro, że nie za bardzo będziemy mieć zdjęć ze ślubu, bo mamy w ładnej lokalizacja tylko fotografa brak :( Narzeczony mówi, że przeszkoli swoich rodziców (tylko oni będą) z robienia zdjęć, chociaż trochę czarno to widzę 😅 W dodatku on ma chyba dosyć skomplikowany do ogarnięcia aparat.

Jejku, ostatnio łapią mnie tak silne bóle pleców po prawej stronie, że ledwo wytrzymuję :( Chociaż na szczęście ten silny ból zazwyczaj trwa do ok. Pół godziny. W poniedziałek zaczynam chodzic na fizjoterapię uroginekologiczną to może to coś pomoże

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:59

Niecierpliwa2 lubi tę wiadomość

👩🏻30 lat
    MTHFR hetero, PAI‑1 homo
    ANA1 - 1:1280
    ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
    Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️

👦🏻34 lata
    OAT – Oligoasthenoteratozoospermia

12 cs💫11.2025 💔7tc
    1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
    21.04 - 7,3 cm dziewczynki 🩷

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snieżka wrote:
    My mamy bebbeto Luca pro. Chciałam coś co będzie nadawało się też w teren. Jak będziemy na wsi u rodziców narzeczonego to na pewno wykorzystamy te funkcje terenowe. W mieście będzie trudniej, bo żeby dojść do najbliższego lasu trzeba iść długo ulicą bez chodnika i nie wiem czy się zdecyduję na to z wózkiem 😅

Na sesję się nie wybieramy, właśnie przez te koszty, ale nie miałam pojęcia że to aż ok. Tysiąca wychodzi 😯
    Na pewno z narzeczony zrobi mi jakieś zdjęcia, bo on kiedyś hobbystycznie zajmował się fotografią i z pomocą statywu może uda się jakieś wspólne mieć 😅
    Trochę mi przykro, że nie za bardzo będziemy mieć zdjęć ze ślubu, bo mamy w ładnej lokalizacja tylko fotografa brak :( Narzeczony mówi, że przeszkoli swoich rodziców (tylko oni będą) z robienia zdjęć, chociaż trochę czarno to widzę 😅 W dodatku on ma chyba dosyć skomplikowany do ogarnięcia aparat

Rozumiem, bo my jesteśmy totalnie niezdjęciowi (zwłaszcza mąż) a ze ślubu jednak chciałam mieć jakąś relację. Wiem, że szanse nieduże, ale może na jakichś krakowskich grupach znajdzie się ktoś, kto wpadłby pstryknąć kilka fotek za darmo albo za jakąś symboliczną kwotę? Tym bardziej, że to pewnie kwestia godziny czy dwóch a nie całonocnej imprezy. Czasem są tacy pasjonaci amatorzy, którzy robią super fotki i chętnie pomogą 😊 My mieliśmy super fotografkę, która dopiero zaczynała w branży i wtedy zrobiła nam rewelacyjny reportaż za mniej niż połowę stawek innych fotografów. Teraz zrobiła się popularna i nie chcę wiedzieć jakie ma stawki, ale nadal nie dowierzam jakiego mieliśmy farta 😀 Znalazłam ją przez fb czy ig jakoś przypadkiem.

preg.png
  • snieżka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa2 wrote:
    Rozumiem, bo my jesteśmy totalnie niezdjęciowi (zwłaszcza mąż) a ze ślubu jednak chciałam mieć jakąś relację. Wiem, że szanse nieduże, ale może na jakichś krakowskich grupach znajdzie się ktoś, kto wpadłby pstryknąć kilka fotek za darmo albo za jakąś symboliczną kwotę? Tym bardziej, że to pewnie kwestia godziny czy dwóch a nie całonocnej imprezy. Czasem są tacy pasjonaci amatorzy, którzy robią super fotki i chętnie pomogą 😊 My mieliśmy super fotografkę, która dopiero zaczynała w branży i wtedy zrobiła nam rewelacyjny reportaż za mniej niż połowę stawek innych fotografów. Teraz zrobiła się popularna i nie chcę wiedzieć jakie ma stawki, ale nadal nie dowierzam jakiego mieliśmy farta 😀 Znalazłam ją przez fb czy ig jakoś przypadkiem.

Szukałam już tak i nawet fotograf bez dużego doświadczenia chciał dosyć sporo :( Mimo, że to niecała godzina, bo ślub będzie trwał niecałe 30 minut i kilka ujęć chcieliśmy przed urzędem

👩🏻30 lat
    MTHFR hetero, PAI‑1 homo
    ANA1 - 1:1280
    ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
    Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️

👦🏻34 lata
    OAT – Oligoasthenoteratozoospermia

12 cs💫11.2025 💔7tc
    1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
    21.04 - 7,3 cm dziewczynki 🩷

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snieżka wrote:
    Szukałam już tak i nawet fotograf bez dużego doświadczenia chciał dosyć sporo :( Mimo, że to niecała godzina, bo ślub będzie trwał niecałe 30 minut i kilka ujęć chcieliśmy przed urzędem

A to pech :( Niestety wszystko co ma ślubne w nazwie kosztuje trzy razy tyle... nawet z wyprawką nie mam aż takiego wrażenia. Może się jeszcze coś niespodziewanie znajdzie, trzymam kciuki 🤞🏻 A jak nie, to teściowie na pewno sobie poradzą 😊 Zresztą teraz są super opcje obróbki, to pewnie narzeczony wyciągnie 100% z tych fotek.

preg.png
  • pandzia 🐼 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śnieżko, czasem się ogłaszają osoby, które za symboliczną kwotę zrobią reportaż aby powiększyć portfolio. Może się jeszcze uda znaleźć ✊🏼

Wejdź na FB na grupę : ślub i wesele - Kraków o okolice, po wpisaniu "portfolio" wyskoczyło mi kilka propozycji. Nic nie zaszkodzi napisać 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:43

2023:
    2x CB
    2x puste jajo płodowe
    💔
    Diagnostyka poronień nawykowych
    2024:
    Marzec ⏸️
    Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
    słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
    26.11 G. 2890g 54cm 💖
    2026:
    29.01 beta 344, prog 24.3, TSH 3.5 🔴
    31.01 beta 1049, prog 26
    02.02 beta 3460, prog 33.5
    16.02 CRL 7.3mm 128♥️
    Duphaston, cyclogest, neoparin, acard, encorton, euthyrox, prolutex
    Czekamy na chłopca 🥰🩵
    preg.png
    age.png
    age.png
‹‹ 367 368 369 370 371
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ