Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • Panna_M Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również jestem tylko na forum
    Jakoś wątek o whats app mi umknął

👧 31 👨32
    09.2025 CB 💔 1cs
    Czekamy 💛 10.2026 ⏳
  • espoir Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mro_22 wrote:
    W poniedziałek miałam wrażenie, że będę rodzić, więc szybko pakowałam walizkę do szpitala (niby wszystko było przygotowane, ale nic nie było w walizce). A wczoraj tak mi się napinał brzuch, że pół nocy nie przespałam, bo znowu sobie wkręciłam, że zaraz będę rodzić.
    Bardzo się nastawiam na poród w październiku, bo ja i mąż wrześniowi, a synek grudniowy, plus moja teściowa ma kalendarz z urodzinami i innymi okazjami i październik ma pusty. Mam nastawienie, że najwcześniej 1 października urodzę i koniec 😉
    to ja się zaparłam, że czekam do wyznaczonej daty, bo jutro ostatni dzień mój Mąż pracuje przed urlopem i mamy zamawiać pizze, żeby to uczcić i tak mi się tej pizzy chce, że jak Młody wyjdzie przed to się chyba popłacze 👀🤪 a w niedziele chce robić krokiety z serem i pieczarkami i dopóki ich nie zjem to też zabraniam mu wychodzić 🫣

💛 12/2015 🧒
    🧡 09/2017 🧒
    ❤️ 05/2019 🧒
    💙 06/2021 🧒
    🩵 12/2022 🧒
    🩷 10/2024 👧
    💜 10/2026 🤰

preg.png
‹‹ 471 472 473 474 475
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ