Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • babajagapatrzy Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    May, tak bardzo bardzo mi przykro :(

Ja chodzę na razie też w normalnych ciuchach, robię co tydzień zdjęcie i już mi dół trochę wybrzuszyło. Też mocno czekam na sukienki, zmówiłam ostatnio dwie w Bonprix, bo mi się wyświetliły reklamy.

Wczoraj jak wracałam z treningu prawie zwymiotowałam w aucie, ale miałam tak intensywny dzień, że mało jadłam. A teraz potrzebuję naprawdę konkretnych porcji. Na wadze na razie +1kg, najwięcej chyba w piersiach. Noszę już staniki do karmienia, kupiłam sobie dwa bardzo fajne i wygodne w H&M.

• aganieszkam Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się przyplątała jakaś infekcja 😥 a do lekarza jeszcze trochę 🙄

02/26 Naturals Beta 1979, 4205
    Cudzie trwaj 😍
    preg.png

age.png

Synek 29.04.2025 🩵 (38+1tc)
    26dpt USG jest serduszko
    20dpt-2mm zarodek
    Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
    24.08.2024- transfer 4BB

Synek 26.07.2021 💙 (36+4tc)
    21dpt USG- 2,5mm szczęścia
    Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
    02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA

Córeczka 13.12.2019 🩷 (40+1tc)
    23dpt jest serduszko
    Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
    26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
    21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA)
    Niedrożne jajowody ❌
  • Artopa Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kupiłam 2 pary legginsów dla ciężarnych. Jeszcze nie noszę, ale niedługo chyba mnie to czeka. Co do stanika, w obwodzie trochę ciśnie ale wzbraniam się póki co przed kupowaniem, myślę o przedłużce do obwodu. Mam już i tak rozmiar F, więc po cichu liczę, że aż tak bardzo nie urosną

• Abstrakcja Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi właśnie przyszły dwie pary ciążowych legginsów za jakieś 40 zł na zalando. Miałam duże opory, że trochę za wcześnie, jednak wszystkie spodnie mam z wysokim stanem, dosyć przylegające i mam wrażenie, że ich ucisk powoduje mocniejszy dyskomfort żołądka i jelit 😕 chodzę więc już od dwóch tygodni w dłuższych, luźniejszych spódnicach, oczywiście podciągniętych jak u Obelixa 😂

Początek starań: 07.2025
    teratozoospermia 1%

09.02.2026 -pozytywny test (17-18 dpo 😂)
    10.02.2026 - pierwsza beta 1201 (4tc+2)
    23.02.2026 - mamy ❤️
    7.04.2026 - prenatalne 🤞

preg.png
‹‹ 91 92 93 94 95
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ