PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimblanee nie bój się Gizeli. Nie jest taka zła
wiem z doświadczenia.
Ja będę rodzić Legnica albo Lubin ale koleżanka moja chwaliła Bolesławiec i Złotoryję. -
Nie boję się 😀 myślę, że robi baaardzo dużo dobrego dla Lubania - już wprowadziło znieczulenie, szok, rok temu nie było 😁 tylko nie wiem jak współpraca mojego lekarza z nią i się zastanawiam jak to będzie, bo nie chciałabym żeby ktoś zlekceważył moje wskazania do cc i trochę się obawiamKaros31 wrote:Mimblanee nie bój się Gizeli. Nie jest taka zła
wiem z doświadczenia.
Ja będę rodzić Legnica albo Lubin ale koleżanka moja chwaliła Bolesławiec i Złotoryję. -
To i ja się pochwalę moim 10+1 w 3d. Jakość zdjęcia gorsza bo mam na pendrive i zamiast sobie ściągnąć i wysłać na telefon zrobiłam zdjęcie telefonem z monitora kompa, chciałam szybko wysłać do siostry i teraz mam jakie mam 🤣 u mojego już się wytworzyła pępowina dlatego taki farfocel.
https://zapodaj.net/plik-o5WWk3tHt5
aszin, Kingus 1, Karos31, Mimblanee lubią tę wiadomość
-
Kingus, Super misio, jeszcze z ogonkiem:)
Ninia, niesamowite co. Jakby już miały z 10 cm a to po prostu takie przybliżenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:37
PaulinKA, Kingus 1, Ninia lubią tę wiadomość
-
kleopatr4 wrote:Kingus, Super misio, jeszcze z ogonkiem:)
Ninia, niesamowite co. Jakby już miały z 10 cm a to po prostu takie przybliżenie.
Ma 3,8 cm dopiero tzn tydzień temu miał ten misio. Dziś może ponad 4 cm. Tak właśnie też widziałam ten ogonek. 🤗❤️
snieżka lubi tę wiadomość
Starania od 01/23
AP-K- 03/2024
09/23 -IUI -❌
01/24 - FET (AZ)-❌
09/24 - FET (AZ)- ❌
10/24 - FET (AZ) - ❌
03/25 - FET (AZ) - ❌
01/26 - ET - (KD) ❤️🍀
6 komórek - 3.1.1❄️ 2.1.2❄️ mrozaczek 🤗
Ona: IO, endo, KIR Bx, amh - 0,52
cross match - 22,4%
allo mlr - 26,7%
Mikrobiom macicy - ✅
On: nasienie ✅ kariotyp ✅ -
Przepiękne takie fotki 3D 😍
Pytanie do was - czy decydowałyście się na leki na mdłości i jeśli tak to w którym tygodniu? Nie wymiotuję, ale od wczoraj jestem non stop głodna i non stop mi niedobrze, oczywiście na myśl o jedzeniu jest 10 razy gorzej 😅👧99' 🧑98' 🐈⬛ 🐈⬛ ⏳️05.24
🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
✅️ AMH 6, drożność, nasienie, DFI, HBA, MAR, witaminy, homocysteina
❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
01.26 IVF 💉 Menopur 150
18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
09.02.26 FET 🍍 cykl sztuczny
EmbryoGlue / prog 30 ng/ml
7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕
11.03 0.93cm 🍤

-
White ja od 8 +2 biorę Bonjeste, też nie wymiotowałam ale miałam mdłości, które utrudniały mi funkcjonowanie. Nadawałam się tylko by leżeć i jęczeć, że mi niedobrze. Mi zostało z 10 tabletek z drugiego opakowania i potem odstawię i zobaczę jak będzie.
-
White1 wrote:Przepiękne takie fotki 3D 😍
Pytanie do was - czy decydowałyście się na leki na mdłości i jeśli tak to w którym tygodniu? Nie wymiotuję, ale od wczoraj jestem non stop głodna i non stop mi niedobrze, oczywiście na myśl o jedzeniu jest 10 razy gorzej 😅
Ja biorę Bonjeste od 6+4 tc. Nie wymiotowałam, ale mdłości bardzo utrudniały mi funkcjonowanie. Ginekolog powiedział, że nie ma sensu się męczyć, to jest też lek na mdłości a nie tylko na wymioty.
Jak się źle czujesz to naprawdę polecam. Chociaż niestety jest to dosyć drogi lek, bo kosztuje 160 zł za 20 tabletek. -
White1 wrote:Przepiękne takie fotki 3D 😍
Pytanie do was - czy decydowałyście się na leki na mdłości i jeśli tak to w którym tygodniu? Nie wymiotuję, ale od wczoraj jestem non stop głodna i non stop mi niedobrze, oczywiście na myśl o jedzeniu jest 10 razy gorzej 😅
Ja mam receptę na lek Bonjesta ale nie wykupiłam jeszcze bo nie było póki co potrzeby. Czasami mi niedobrze ale jakoś daje rade. 😊Starania od 01/23
AP-K- 03/2024
09/23 -IUI -❌
01/24 - FET (AZ)-❌
09/24 - FET (AZ)- ❌
10/24 - FET (AZ) - ❌
03/25 - FET (AZ) - ❌
01/26 - ET - (KD) ❤️🍀
6 komórek - 3.1.1❄️ 2.1.2❄️ mrozaczek 🤗
Ona: IO, endo, KIR Bx, amh - 0,52
cross match - 22,4%
allo mlr - 26,7%
Mikrobiom macicy - ✅