Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ale razem z tmyi [ ] kwadratowyi nawiasami?
czy np img**************************************/img?
Eweloka84 wrote:na fotosik.pl wrzuciłam fotke i później prawym przyciskiem myszy dałam " kopiuj adres obrazka" i wklejajac linka trzeba wpisacEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Scęście to zupełnie jak i jak. Ja wg ovu mam termin na 21 października, ale lekarz na usg nie potwierdził, że widoczne jest cokolwiek.. zrobiłam dwa razy betę i dziś na 16.50 idę na wizytę. Mam schize, bo 7 mscy temu miałam ciąze biochemiczną pozamaciczną i teraz znowu... nic nie widać...taka czarna dziura i nie widać naszego maleństwa...ale jakaś wewnętrzna siła mówi mi, że będzie dobrze. Poproszę o dopisanie mnie do listy październikowych mam na 21.10, staraliśmy się 2 miesiące.
Kajaoli lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ja ide w 6w4d i mam andzieje ze zobacze malenstwo i uslysze serduszkoMagic wrote:Scęście to zupełnie jak i jak. Ja wg ovu mam termin na 21 października, ale lekarz na usg nie potwierdził, że widoczne jest cokolwiek.. zrobiłam dwa razy betę i dziś na 16.50 idę na wizytę. Mam schize, bo 7 mscy temu miałam ciąze biochemiczną pozamaciczną i teraz znowu... nic nie widać...taka czarna dziura i nie widać naszego maleństwa...ale jakaś wewnętrzna siła mówi mi, że będzie dobrze. Poproszę o dopisanie mnie do listy październikowych mam na 21.10, staraliśmy się 2 miesiące.
-
Witam dziewczynki, też zostałam mamusią październikową
termin 13.10.14 staraliśmy się 9 cykli
sama jestem z października chciałabym urodzić 8 w moje urodziny
pozdrawiamDrelin, lubek, Kajaoli, paaolka, Ciapulinka, MOI, Kakabaka, IWKA38, olka25, mała_mi, Waniulka, nadzieja! lubią tę wiadomość
-
Nasze prababki miały wiele sposobów na to, aby przewidzieć płeć nienarodzonego jeszcze dziecka - według jednego z nich kobieta może to obliczyć, wykonując działanie:
Wiek, w którym była, gdy zaszła w ciążę + numer miesiąca, w którym doszło do poczęcia.
Jeśli suma będzie liczbą parzystą - urodzi się chłopiec, jeśli nie - dziewczynka.lubek lubi tę wiadomość