Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:jestem po wizycie!!! fasolka ma 4 mm widziałam serduszko!!!!
Ale swietna wiadomosc ciesze sie z Tobą Eweloka Tez juz bym chciala zobaczyc serduszko swojej fasolinki zeby byc bardziej spokojną ..
Wlasnie,a dasz rade wstawic fotke z Twoim malenstwem?
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczynki super wieści bardzo się cieszę, że wszystkie wizyty były tak dobre i owocne
ja właśnie wróciłam z pracy bo byłam jeszcze na pizzy bo nie mogłam się powstrzymać dziś moje menu było nieziemskie zjadłam zasmażaną marchewkę z groszkiem i pizze
mała_mi lubi tę wiadomość
-
ja nie mam aż takich zachcianek chociaż fryty belgijskie za mną chodziły ale czekoladę z orzechami dostałam - taką wieeeelką milkę (a w zasadzie to dwie wieeelkie)
mała_mi, paaolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Hej
MartaR bezsenność - jak wstanę w nocy to się kręcę jakbym robaki miała ale usypiam. A senność w ciągu dnia to makabra jakaś...
Lecę zaraz do pracy - miłego dniaMartaR.. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
hej Dziewuszki
właśnie miałam Wam pisać.. Jakaś masakra z tym spaniem..Kolejny dzień wczoraj, gdzie w ciągu dnia mam wrazenie, ze umrę z niewyspania, błagam chociażby o drzemke, a jak juz położe dziecko spać i sama ide do łożka to krece sie z boku na bok, wszystkie programy w TV obejrze i mimo ogromnego zmeczenia nie moge usnać Wczoraj leżałam w łożku od 20 a usnełam dopiero przed 24 i to z pobudkami w nocy i debilnymi snami! Wrrr...
A Wy jak tam? Dzisiaj kolejne Mamusie idą oglądać swoje okruszki na USG? Trzymam kciuki!
Miłego dnia!
Dziewczyny jeszcze mam takie pytanie, bo czuje wewnterzny niepokoj...
Na pierwszym USG byłam w 5t0d i lekarz powiedział, ze jakiś pecherzyk jest, ale to naciągane 2mm (dosłownie kropka była na USG), owulacje miałam poźno, bo w 18dc. Mysliscie, ze to dlatego pecherzyk był taki minimalny? W poniedziałek wizyta, a ja juz umieram ze strachuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 08:13
-
No to nie jestem sama przez ostatnie kilka dni spie gdzie popadnie - a autobusie, na przerwie w pracy, wczoraj usnęlam nawet nad stolem... i gdy tylko mam chwilke w dzien klade sie do lozka, za to w srodku nocy budze sie i juz nie moge spac do rana...spaceruje do lazienki, potem probuje jeszcze spac ale tylko przewracam sie z boku na bok..ech. Ale jak widac tez po waszych dziewczynki przykladach to chyba normalne
Kajaoli lubi tę wiadomość