X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jest 7 tydz i 5 dzień. Dam znać jak wróce. Zaraz wychodzimy. 3 majcie kciuki :)
    Kasiula09 wrote:
    hej kobietki :)
    Smutas trzymam kciuki za wizyte daj znać jak bedziesz już po, A który u Ciebie tydzień ?
    Mama to już na zwolnieniu jesteś tak szybko ?

Kakabaka, MartaR.., Eweloka84, Kasiula09 lubią tę wiadomość

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam! :)

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Więc moje drogie byłam dziś u mojego lekarza który nie badając mnie ani nic dał mi kolejną receptę na dupka więc wyszłam od niego i poszłam do innej kliniki wyprosiłam panią żeby mnie przyjęła pani dr ponieważ i tak już miała dużo kobiet ale zgodziła się weszłam powiedziałam że chciałabym się przenieść do Niej ze biorę dupka że plamie po pierwsze zbadała mnie!!! Tamten nie badał w ogóle po drugie zrobiła USG Kruszynka ma 1cm trochę ponad i jest młodsza o 5dni (tak myślałam że owulacje miałam później) termin na 7październik i serduszko pięknie bije...
    Ale cudowne wieści, strasznie się cieszę.
    Ja mam dzisiaj irracjonalne jazdeczki że coś jest nie tak i do środy to ja chyba osiwieję.

MartaR.. lubi tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem taka jakaś uspokojona jak mi Pani Dr. Robiła USG to tak się bałam że głowę odwróciłam ale jak powiedziała że jest akcja serca to jakby wszystko ze mnie spadło.... I w żadnym wypadku nie mogę dupka odstawić do 12tygodnia ciąży...

Kajaoli lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że zmieniłaś lekarza, bo tamten jakiś dziwny był ;)

• Viola Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super, ze tak szybko podjelas decyzje o zmianie lekarza, ten stary powinien sie nazywac Dupek od lekarstwa ktore przepisuje bez badania!
    MartaR.. wrote:
    Więc moje drogie byłam dziś u mojego lekarza który nie badając mnie ani nic dał mi kolejną receptę na dupka więc wyszłam od niego i poszłam do innej kliniki wyprosiłam panią żeby mnie przyjęła pani dr ponieważ i tak już miała dużo kobiet ale zgodziła się weszłam powiedziałam że chciałabym się przenieść do Niej ze biorę dupka że plamie po pierwsze zbadała mnie!!! Tamten nie badał w ogóle po drugie zrobiła USG Kruszynka ma 1cm trochę ponad i jest młodsza o 5dni (tak myślałam że owulacje miałam później) termin na 7październik i serduszko pięknie bije...

MartaR.., Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    No i super, ze tak szybko podjelas decyzje o zmianie lekarza, ten stary powinien sie nazywac Dupek od lekarstwa ktore przepisuje bez badania!
    Hahaha... No fakt starszy człowiek i już chyba się troszkę wypalił taśmowo przyjmuje kobiety i jest taki bardzo obojętny...to mnie najbardziej wkurzalo

7a4aio4pfp2702id.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tam zachciałam śledzi, wiec 2 dni temu kupilam se 5 platow, zalalam octem z woda, dzis dzien przekladania do oleju! i jutro beda pyyycha do ejdzenia :P :)

• Viola Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scescie, to jak ty robisz te sledzie? w occie i w oleju?
    Scęście wrote:
    a ja tam zachciałam śledzi, wiec 2 dni temu kupilam se 5 platow, zalalam octem z woda, dzis dzien przekladania do oleju! i jutro beda pyyycha do ejdzenia :P :)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, bo ja nie lubie samych z octu :) lubie jak przejda olejem toche i nei sa takie occtne, wiec wkladam na 2 dn ido octu zbey sie te oscki rozpuscily itd, zmieklo wsyztsko a ptoem na 1 dzine do oleju z cebulka zeby sie przegryzly :) i po 3 dniah sie zajadam :D takimi kwaskowo oleistymi ;)

• Viola Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm, moze byc ciekawe, zreszta teraz wszystko co jest w occie jest bardzo ciekawe;-)

Scęście wrote:
    tak, bo ja nie lubie samych z octu :) lubie jak przejda olejem toche i nei sa takie occtne, wiec wkladam na 2 dn ido octu zbey sie te oscki rozpuscily itd, zmieklo wsyztsko a ptoem na 1 dzine do oleju z cebulka zeby sie przegryzly :) i po 3 dniah sie zajadam :D takimi kwaskowo oleistymi ;)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas Trzymam kciuki i czekamy na wieści :)
    Marta dobrze ze zmieniłaś lekarza i to w błyskawicznym tempie :)

preg.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się jakby mnie ktoś zjadł, pogryzł, wypluł, znowu zjadł, a na koniec zwymiotował. Masakra...
    Nie wiecie co mogę teraz wziąć na wzmocnienie przy przeziębieniu?

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki a do tej pasty jajecznej bo mi zrobiliście smaka i właśnie się jaja gotują można dodać kukurydzę też czy nie bardzo bo mi jakoś taki smak na kukurydzę też przyszedł...? Ale zdaje sobie sprawę z tego że my teraz jak takie śmietniczki i zjemy wszystko z wszystkim:-)

7a4aio4pfp2702id.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Czuję się jakby mnie ktoś zjadł, pogryzł, wypluł, znowu zjadł, a na koniec zwymiotował. Masakra...
    Nie wiecie co mogę teraz wziąć na wzmocnienie przy przeziębieniu?
    Herbatkę z cytryną i miodem niech rozgrzeje...

7a4aio4pfp2702id.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z samego oleju sa takie nijakie, takei mdle, tluste o fu i bez smaku, a tak to maja taki occtawy smaczek, robie ocet z woda w proporcji 1 szklanka octu 3 szkalnki wody ;p
    Viola wrote:
    hmmm, moze byc ciekawe, zreszta teraz wszystko co jest w occie jest bardzo ciekawe;-)

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Herbatkę z cytryną i miodem niech rozgrzeje...
    Wypiłam już chyba z pięć litrów :/
    Wypiję jeszcze dwa, może pomoże.

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Wypiłam już chyba z pięć litrów :/
    Wypiję jeszcze dwa, może pomoże.
    a
    To pod kołdrę i się grzać

Kakabaka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Zarodek 11 mm czyli 7tydz i 3 dzien wg usg. Serduszko biło. Jestem szczęsliwa. Dostałam dupka na wrazie co.

Waniulka, Eva0507, olka25, lubek, paaolka, Kakabaka, mała_mi, MOI, Kajaoli lubią tę wiadomość

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze cudownie Smutas :))))))))))))))))))))
    Eweloka czekam na Twoje wiadomości!!! zaciskam mocno kciukasy!!!

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ