Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj jest 7 tydz i 5 dzień. Dam znać jak wróce. Zaraz wychodzimy. 3 majcie kciukiKasiula09 wrote:hej kobietki
Smutas trzymam kciuki za wizyte daj znać jak bedziesz już po, A który u Ciebie tydzień ?
Mama to już na zwolnieniu jesteś tak szybko ?Kakabaka, MartaR.., Eweloka84, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Więc moje drogie byłam dziś u mojego lekarza który nie badając mnie ani nic dał mi kolejną receptę na dupka więc wyszłam od niego i poszłam do innej kliniki wyprosiłam panią żeby mnie przyjęła pani dr ponieważ i tak już miała dużo kobiet ale zgodziła się weszłam powiedziałam że chciałabym się przenieść do Niej ze biorę dupka że plamie po pierwsze zbadała mnie!!! Tamten nie badał w ogóle po drugie zrobiła USG Kruszynka ma 1cm trochę ponad i jest młodsza o 5dni (tak myślałam że owulacje miałam później) termin na 7październik i serduszko pięknie bije...
Ja mam dzisiaj irracjonalne jazdeczki że coś jest nie tak i do środy to ja chyba osiwieję.MartaR.. lubi tę wiadomość
-
Ale jestem taka jakaś uspokojona jak mi Pani Dr. Robiła USG to tak się bałam że głowę odwróciłam ale jak powiedziała że jest akcja serca to jakby wszystko ze mnie spadło.... I w żadnym wypadku nie mogę dupka odstawić do 12tygodnia ciąży...
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i super, ze tak szybko podjelas decyzje o zmianie lekarza, ten stary powinien sie nazywac Dupek od lekarstwa ktore przepisuje bez badania!
MartaR.. wrote:Więc moje drogie byłam dziś u mojego lekarza który nie badając mnie ani nic dał mi kolejną receptę na dupka więc wyszłam od niego i poszłam do innej kliniki wyprosiłam panią żeby mnie przyjęła pani dr ponieważ i tak już miała dużo kobiet ale zgodziła się weszłam powiedziałam że chciałabym się przenieść do Niej ze biorę dupka że plamie po pierwsze zbadała mnie!!! Tamten nie badał w ogóle po drugie zrobiła USG Kruszynka ma 1cm trochę ponad i jest młodsza o 5dni (tak myślałam że owulacje miałam później) termin na 7październik i serduszko pięknie bije...MartaR.., Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:No i super, ze tak szybko podjelas decyzje o zmianie lekarza, ten stary powinien sie nazywac Dupek od lekarstwa ktore przepisuje bez badania!
-
tak, bo ja nie lubie samych z octu lubie jak przejda olejem toche i nei sa takie occtne, wiec wkladam na 2 dn ido octu zbey sie te oscki rozpuscily itd, zmieklo wsyztsko a ptoem na 1 dzine do oleju z cebulka zeby sie przegryzly i po 3 dniah sie zajadam takimi kwaskowo oleistymi
-
hmmm, moze byc ciekawe, zreszta teraz wszystko co jest w occie jest bardzo ciekawe;-)
Scęście wrote:tak, bo ja nie lubie samych z octu lubie jak przejda olejem toche i nei sa takie occtne, wiec wkladam na 2 dn ido octu zbey sie te oscki rozpuscily itd, zmieklo wsyztsko a ptoem na 1 dzine do oleju z cebulka zeby sie przegryzly i po 3 dniah sie zajadam takimi kwaskowo oleistymi -
Kobietki a do tej pasty jajecznej bo mi zrobiliście smaka i właśnie się jaja gotują można dodać kukurydzę też czy nie bardzo bo mi jakoś taki smak na kukurydzę też przyszedł...? Ale zdaje sobie sprawę z tego że my teraz jak takie śmietniczki i zjemy wszystko z wszystkim:-)
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
a z samego oleju sa takie nijakie, takei mdle, tluste o fu i bez smaku, a tak to maja taki occtawy smaczek, robie ocet z woda w proporcji 1 szklanka octu 3 szkalnki wody ;p
Viola wrote:hmmm, moze byc ciekawe, zreszta teraz wszystko co jest w occie jest bardzo ciekawe;-) -
nick nieaktualny