Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
olka25 wrote:Daj znać, co tam będzie, bo ja idę na pierwszą wizytę 6t2d i jestem ciekawa, czy będzie coś widać wtedy
Ja tez bylam w 6t2d i maluch mial 0,56cm i serduszko ślicznie bilo. Nie moge sie doczekac kiedy znow zobacze maleństwo!
Wogole jakieś mam urojone w glowie ze to będzie chłopak. Nawet mi się śnilo ze na usg bylo juz widać xDolka25, lubek, MOI, Kajaoli lubią tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Ja wczoraj zjadłam śledzie i później żałowałam... Myślałam, że wyjdą każdą możliwą dziurą.. Wgl mam jakiś problem z jedzeniem: mam na coś ochotę, a jak już jem to mi nic nie smakuje.. Moje cycki nie ogarniają co się z nimi dzieje są jak wielkie satelity :o
Cieszę się, że wszystko jest ok z Waszymi maluszkami
Ja następną wizytę mam 6 marca (w 10tc)Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Olka - masakra!
Witam popołudniowo - zmęczona już w domu nareszcie!olka25, Kajaoli lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kakabaka u mnie pod wykresem jedna z dziewczyn o nicku malutka1989571 pisała przepis na syropek, który ją postawił na nogi. Sprawdź moze pomoze Ja wymiotowałam jak oblizałam łyżeczkę
Olka współczuje Młodzież jest okropnaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 18:05
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Eva0507 wrote:Ja wczoraj zjadłam śledzie i później żałowałam... Myślałam, że wyjdą każdą możliwą dziurą.. Wgl mam jakiś problem z jedzeniem: mam na coś ochotę, a jak już jem to mi nic nie smakuje.. Moje cycki nie ogarniają co się z nimi dzieje są jak wielkie satelity :o
Cieszę się, że wszystko jest ok z Waszymi maluszkami
Ja następną wizytę mam 6 marca (w 10tc) -
jestem po wizycie!!! fasolka ma 4 mm widziałam serduszko!!!!
mała_mi, Eva0507, MartaR.., Kakabaka, Strokrotka, Inusia, olka25, Drelin, paaolka, Kamilamila85, lubek, IWKA38, kredkaczarna, Kasiula09, MOI, Kajaoli, Ciapulinka, Magdzialenka lubią tę wiadomość
-
Eweloka tak bardzo sie ciesze!!!! Dobrze, ze zawału nie dostałaś przed wizytą, bo migotanie przedsionków było niepokojące
A teraz pokaż zdjecie! Wiesz kiedy miałaś owulacje?
Osiwieje do poniedziałku - bankowo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 18:52
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:jestem po wizycie!!! fasolka ma 4 mm widziałam serduszko!!!!
Super wiadomości kochana!!! Cieszę się razem z Tobą Uspokoiłaś się trochę? Kiedy następna wizyta?Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
W ogóle cieszę się ze wszystkich Waszych pozytywnych wieści dziewuszki
A ja coś po południu kiepawo się zaczęłam czuć. Głowa mi pęka, brzuch mnie boli i jest jakiś taki nadęty i pełny Zaraz zwariuję!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale super wiadomość!!! i zazdrość ogromna bo juŻ też bym chciała zobaczyć :)a jeszcze do następnej soboty tyyyle czasu - nie wiem jak ten tydzień wytrzymam
boli mnie okrutnie dziś brzuszek - ciągnie i w ogóle - jak tak będzie jutro bolał to idę do lekarza...Eweloka84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150