Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyScęście wrote:a ja dzisiaj juz zjem moje sledzieee!!!!! wczoraj zalalam olejem i staly cala noc i do 16 postoja i po pracy je opitoleeeee!!!
hej nadzieja! to co koncowka 6 tyg juz tak?
Jejku jaka ja jestem niewyspana obudziłam się o 3 i już nie zasnęłam
A jaki bajzel mam w domu i nie mam siły sprzątać -
Anoolka wrote:Śledź to surowa ryba
A jaki bajzel mam w domu i nie mam siły sprzątaćEweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość
-
jest godz 12:24 a ja do tej pory zjadłam żurek w chlebie, kakao i mega słodkie pankejksy z nutellą.. matko ciekawa jestem co będzie dalej... a wczoraj narobiłyście mi smaku tą pastą jajeczną i miałam zamiar kupić te jajka ale "zabłądziłam" po drodze i wstąpiłam do baru mlecznego na kurczaka i ogórki kiszone.. byłam bliska płaczu bo mi nie smakowało
-
Miałam zamiar zjeść resztę mojej pasty jajecznej z wczoraj. Zaglądam do lodówki...a tam co? Nic!Widać nie tylko mi smakowała;)
A co do narodzin dziecka to wczoraj śniło mi się, że poszłam do wróżki i pytała się czy chcę wiedzieć jakiej płci będzie moje dziecko. Powiedziałam jej, że nie chcę wiedzieć bo i tak czuję, że będzie to dziewczynka, a ona mi na to, że w kartach widzi, że będzie chłopiec:) Dziwne mam sny ostatnio:)Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Strokrotka wrote:Eweloka kiedy miałaś owulacje? Tzn w którym dniu cyklu?
-
Kamilamila85 wrote:jessssu jak mi dziś nie dobrze ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 13:01
-
nie wiem moze niektore z was stierdza ze ejstem dziwna i jak moge tak postepowac ale jak tak by patrzyl to nci nei mozna jesc kochane. w dzisiejszych czasach nic nie ejst zdrowe, nawet warzywa, a napewno nei w zimie ocet wyrzarl moim sledizom wsyztko co zle i tego sie trzymam. nie dajmy sie zwariowa feta nie, tunczyk nie, sledzie tez nie, to i kurczak z hormonami, i warzywa pryskane, i soki wczesnoporonne, i kosmetyki wczensoporonne, ile ja sie teog naslucham, to tlyk ozostal osiedziec i myslec o jedznei ubo zjesc nei ma co
Anoolka wrote:Śledź to surowa ryba
A jaki bajzel mam w domu i nie mam siły sprzątaćAnoolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Scęście wrote:nie wiem moze niektore z was stierdza ze ejstem dziwna i jak moge tak postepowac ale jak tak by patrzyl to nci nei mozna jesc kochane. w dzisiejszych czasach nic nie ejst zdrowe, nawet warzywa, a napewno nei w zimie ocet wyrzarl moim sledizom wsyztko co zle i tego sie trzymam. nie dajmy sie zwariowa feta nie, tunczyk nie, sledzie tez nie, to i kurczak z hormonami, i warzywa pryskane, i soki wczesnoporonne, i kosmetyki wczensoporonne, ile ja sie teog naslucham, to tlyk ozostal osiedziec i myslec o jedznei ubo zjesc nei ma co