Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej słoneczka
ja zrobiłam te obliczenia i wychodzi tym razem chłopiec (ciąże z dziewczynkami wyliczyłam wg tego sposobu i się sprawdziło)
co do mdłości to polecam Wam to herbatkę z dodatkiem imbiru mnie bardzo pomogło a wymiotowałam strasznie.
co do porąbanych snów to ja po dzisiejszej nocy jestem wykończona śniło mi się że uwięziono mnie w latarnii morskiej i nie mogłam się wydostać
-
mała_mi wrote:Hej
Dziewczyny jak mi niedobrze jest.... Juz któryś dzień mnie morduje. Nie wiem czy któraś próbowała tego sposobu z imbirem, ale ja jak tylko poczułam zapch, wylądowałam w łazienceKajaoli, mała_mi, Eva0507 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Hej
Dziewczyny jak mi niedobrze jest.... Juz któryś dzień mnie morduje. Nie wiem czy któraś próbowała tego sposobu z imbirem, ale ja jak tylko poczułam zapch, wylądowałam w łazience
to nie tak zrób poproś męża by Ci zrobił napar i wlał do czegoś co lubisz ja wlewach do herbaty i naprawdę przestałam mieć mdłości i wymioty -
Ulcio wrote:to nie tak zrób poproś męża by Ci zrobił napar i wlał do czegoś co lubisz ja wlewach do herbaty i naprawdę przestałam mieć mdłości i wymioty
Sprobuje, dzięki. Tylko mój chłop będzie dziś późno...
Póki co leżę i skupiam się na oddychaniu, zeby uspokoić żołądek. -
nick nieaktualny
-
Ulcio wrote:to nie tak zrób poproś męża by Ci zrobił napar i wlał do czegoś co lubisz ja wlewach do herbaty i naprawdę przestałam mieć mdłości i wymioty
-
nick nieaktualnymama86 wrote:A jak dokładnie przygotować ten napar? Zalać wrzątkiem pokrojony drobno imbir? Może jednak się skuszę
kupujesz korzeń imbiru odkrawasz mały plaster obierasz go ze skórki kroisz na małe kawałki i zalewasz wrzącą wodą (około pół szklanki) zagotowujesz jak się chwilę zagotuje to masz gotowy napar
ale ja do tego gotowego wrzucam torebkę zwykłej herbaty i czekam aż się zaparzy i taki napar (oczywiście bez kawałków imbiru) wlewam do gotowej herbaty i sobie piję
mi lekarz radził pić kilka razy dziennie i tak robię -
Ok dzięki Tylko kto mi teraz po imbir poleci
-
hejo
a ja się zdenerwowałam bo brzuszek mnie bolał i wydawało mi się, że widzę plamienie ale mam różowe majtasy i wiadomo, że to inaczej widać... no i leżę teraz w łóżku z podpaską bo się wkładki skończyły... mam nadzieję, że to tylko moja schiza jest[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:hejo
a ja się zdenerwowałam bo brzuszek mnie bolał i wydawało mi się, że widzę plamienie ale mam różowe majtasy i wiadomo, że to inaczej widać... no i leżę teraz w łóżku z podpaską bo się wkładki skończyły... mam nadzieję, że to tylko moja schiza jest
-
Ulcio wrote:kupujesz korzeń imbiru odkrawasz mały plaster obierasz go ze skórki kroisz na małe kawałki i zalewasz wrzącą wodą (około pół szklanki) zagotowujesz jak się chwilę zagotuje to masz gotowy napar
ale ja do tego gotowego wrzucam torebkę zwykłej herbaty i czekam aż się zaparzy i taki napar (oczywiście bez kawałków imbiru) wlewam do gotowej herbaty i sobie piję
mi lekarz radził pić kilka razy dziennie i tak robię-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A zgadnijcie co dzis jedlismy z lubym na kolacje? Ja nalesniki z truskawkowa marmoladka a moj mezczyzna, ktory dzielnie znosi ciaze razem ze mna, z zadowoleniem pochlanial nalesniki z nutella i bananami. Tak nas naszlo obydwoje..
MartaR.., mała_mi, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Lez mi gin ale poprzedni kazał przychodzić w takich sytuacjach i właśnie przez taki lekko zabarwiony śluz biorę dupka ale jak będzie bolał brzuch bym wzięła no-spe
słuchajcie znalazłam idealny wózek i zachorowałam... piękną emmaljungę taką jasną - ahhh już wiem, że taki wózek będzie miało moje dzieckoMartaR.. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
A gdzie widziałaś na allegro? To prześlij linka. Z miłą chęcią pooglądam