Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:Cześć! Mnie piersi też przy dotyku bolą. Jakieś skąpe plamienie się u mnie pojawiło dzisiaj, pojechałam do szpitala sprawdzić. Lekarz na USG nie widział nawet pęcherzyka, więc zlecił betaHCG. Wyszło 41,21, powiedział mi, że pęcherzyk na USG widać mniej więcej od 1500 i że jestem w bardzo wczesnej ciąży. Czy to możliwe, żeby 5,5 tygodnia po @ nie było widać pęcherzyka i beta taka niska? Już nie wiem, co o tym myśleć...
-
5,5 tygodnia po ostatniej miesiaczce, a ja jakos zrozumiałam,ze spoźnia Ci sie tyle Sorry
Może miałas rzeczywisice pozno owulacje, ja miałam w 18dc i jak byłam u lekarza 5w0d to własciwie nic nie było widac, małą kropeczkę i powiedział, ze wpisze nacigane 2mm Takze nic sie nie martw i powtórz betke Trzymam kciuki! -
tez tak mysle ze skoro 5,5 tyg po spodziewanej dacie @ to mozliwe ze dopiero w 3 tyg ciazy, a jednak 3 tydz ciazy to tu nic nie widac;p pecherz sam i ewentualnie kropenke jak od rysika z olowka albo wlasnie jeszcze nic, zalezy tez od usg, mozliwe ze jest slabsze i po prostu tego ciupenkiego szczescia nie zobaczylo, a jesli mialas owulacje jeszcze pozniej niz w 14 dniu cyklu np w 20 22 tu juz tym bardziej twoja niuncia jest niedostrzegalna :*
olka25 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny Mnie dziś po południu spanie wzieło jak nigdy aż się mój M pyta co sie stało że w dzień spie
Olka powtórz bete i bedzie wszystko wiadomo być może późno miałaś ovulacje, a skoro tak to na usg nie bardzo jest co widać
Dziewczyny a mam takie pytanie zapisałam sie do gina na ten poniedziałek to bedzie dokładnie 6 tydzień ale zastanawiam sie czy nie przełożyć tej wizyty na piątek bo teraz może jeszcze nie bardzo co być widać bo ovulke miałam koło 21 dc jak myślicie lepiej przełożyć czy iść teraz ?olka25 lubi tę wiadomość
-
moj lekarz twierdzi ze przed 7 tyg nei ma co jesli chce sie sprawdzic kilka rzeczy (czy napewn oejst zarodek, czy bije serduszko, czy jedn odzieck oczy wiecej) dlatego ja ide w 6w4d w polowie 7 tyg. :)a t ybedziesz dokaldnie w 6tyg tzn 5w0d? bo jak tak to moze naprawde przesun o tydzien bo teraz ci powie tylk oze jest pecherzyk.
Kasiula09 wrote:Dziewczyny a mam takie pytanie zapisałam sie do gina na ten poniedziałek to bedzie dokładnie 6 tydzień ale zastanawiam sie czy nie przełożyć tej wizyty na piątek bo teraz może jeszcze nie bardzo co być widać bo ovulke miałam koło 21 dc jak myślicie lepiej przełożyć czy iść teraz ?Kakabaka lubi tę wiadomość
-
oo teraz patrze na suwaczek twoj ze ty na dzien dzisiejszy jestes w 6 tyg ciazy, wiec w poniedzialek to ty bedziesz zaczynala 7 tydzien kochana bo bedziesz miala 6w0d no ja mysle ze jesli tak to mozesz isc ale jak przesuniesz to na piatek to bedziesz 6w4d i to bedzie akurat wg mojego lekarza
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scęście wrote:oo teraz patrze na suwaczek twoj ze ty na dzien dzisiejszy jestes w 6 tyg ciazy, wiec w poniedzialek to ty bedziesz zaczynala 7 tydzien kochana bo bedziesz miala 6w0d no ja mysle ze jesli tak to mozesz isc ale jak przesuniesz to na piatek to bedziesz 6w4d i to bedzie akurat wg mojego lekarza
ok to lepiej przesune skoro twój lekarz tak mówi to mój pewnie tez bedzie podobnego zadania
-
6w0d to 6 tydzien, 6w1d to 7 tydzien z tego co widze to ty we wtorki rozpoczynasz kolejne tygodnie :)wiec moze lepiej idz w piatek jesli dasz rade wytrzymac, ja ide w poneidzialek ale u mnei to juz w poniedzielk bedzie 6w4d
Kasiula09 wrote:W poniedziałek bedzie 6w0d a w piątek 6w4d czyli to wychodzi chyba 7 ?bo ja na tych tygodniach jeszcze sie nie do końca łapieKasiula09 lubi tę wiadomość
-
olka25 wrote:Cześć! Mnie piersi też przy dotyku bolą. Jakieś skąpe plamienie się u mnie pojawiło dzisiaj, pojechałam do szpitala sprawdzić. Lekarz na USG nie widział nawet pęcherzyka, więc zlecił betaHCG. Wyszło 41,21, powiedział mi, że pęcherzyk na USG widać mniej więcej od 1500 i że jestem w bardzo wczesnej ciąży. Czy to możliwe, żeby 5,5 tygodnia po @ nie było widać pęcherzyka i beta taka niska? Już nie wiem, co o tym myśleć...
olka25 lubi tę wiadomość
-
Scęście wrote:6w0d to 6 tydzien, 6w1d to 7 tydzien z tego co widze to ty we wtorki rozpoczynasz kolejne tygodnie :)wiec moze lepiej idz w piatek jesli dasz rade wytrzymac, ja ide w poneidzialek ale u mnei to juz w poniedzielk bedzie 6w4d
a to już rozumiem jak to jest dzięki za wytłumaczenie no postaram sie wytrzymać jak w poniedziałek przesune wizyte to bede musiała wytrzymać A za Ciebie trzymam kciuki i w poniedziałek daj znac jak bedziesz po wizycie -
Hejo Po uczelni po egzaminie po pracy zaliczeniowej padnięta jak nie wiem...
Kajaoli lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Czesc kochane, dzisiaj mam lenia odebralam wyniki morfologii i wydaje mi sie, ze leukocyty za bardzo podwyzszone: 9600. Sprawdzilam i 10000 to gorna granica , wiec nie wiem co myslec. Toksoplazmoza nagatywna i inne chorobska tez wiec ok ale musze uwazac na tokso bo nie mam przeciwcial wiec musze omijac kotki podworkowe z daleka
-
ja w pon idę do państwowego gina. Zobaczymy jak wyniki badań. śmiałam się bo moja mama postawiła karty (bo my to obie czarownice jesteśmy) i wyszedł mi syn zobaczymy czy ja mam nosa - stawiam na dziewczynkę czy moja mama
Waniulka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny