Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaR.. wrote:Dziewczyny czy wy też dziś dostałscie maciezynskie ja mam wypłacane zawsze 1go każdego miesiąca a tu patrze dziś wpłynęło...
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
Z tym Zusem jest różnie. Np ja dzwoniłam tam we czwartek i powiedziano mi, że zawsze do 27 będę mieć kasę na koncie.
Hehe to u mnie za to Malutka była podobna do taty a teraz się zmienia na moją stronę
Z tym zasypianiem to muszę ją popróbować, bo jak ja się położę z nią do łóżka to od razu spanie jest i ładnie przesypia nockę.
Dziś się wystraszyłam, bo po całej nocy była mini kupa i to taka kleista jakby ze śluzem. Zastanawiam się czynie iść z tym do lekarza, ale mój mąż twierdzi, że wyolbrzymiam, bo po za tym nic jej nie jest tylko te powiększone węzły chłonne. Tłumaczy mi, że moje mleko się zmienia i kupy też będą inne.MartaR.. lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Dziewczyny czy wy też dziś dostałscie maciezynskie ja mam wypłacane zawsze 1go każdego miesiąca a tu patrze dziś wpłynęło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 12:47
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Dziewczyny czy wy też dziś dostałscie maciezynskie ja mam wypłacane zawsze 1go każdego miesiąca a tu patrze dziś wpłynęło...
No ale przypomniało mi się że mi przecież listonosz przynosichociaż nie wiem, czemu bo dawałam nr konta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 12:57
-
ja powinnam mieć 25-go ale obstawiam, że będzie dziś albo jutro
w ogóle dostałam maila od mojej hr-owej babeczki, że dostane premie świąteczna i bon upominkowy dla Franka, także jestem szczęśliwa, że firma nawet pamięta o matkach co sa na macierzyńskimKakabaka, ataga4 lubią tę wiadomość
-
pestka wrote:poewnie przedświatecznie
ja powinnam mieć 25-go ale obstawiam, że będzie dziś albo jutro
w ogóle dostałam maila od mojej hr-owej babeczki, że dostane premie świąteczna i bon upominkowy dla Franka, także jestem szczęśliwa, że firma nawet pamięta o matkach co sa na macierzyńskim
Pożądne firmy nigdy nie zapomną ja też dostałam bony a dzieci paczkipestka lubi tę wiadomość
-
Wczoraj Antek nie spał od 17 i o 20:30 postanowiliśmy go wykąpać, bo jakby zasnął o 21 to potem pobudka za godzinę i do 24 lub 1 byśmy się bujali. Tak, więc zasnął po kąpaniu i jedzeniu o 21 i spał do ................... 3!!! 6godzin coś wspaniałego. Szkoda tylko, że ja zasnęłam o 23, a o 2 musiałam ściągnąć mleko z jednej piersi
Ja spałam 3 godziny
Teraz śpi już 2 godziny w huśtawce i zaczyna się powoli budzić. Ile ja rzeczy zdążyłam zrobić w te 2 godzinki hohohoCiasto upieczone, pranie złożone, drugie właśnie się uprało, umyłam wszystkie kieliszki i filiżanki z witrynki i cały mebel też, nawet paznokcie wypiłowałam haha. Może zdążę wstawić obiad i rozwiesić pranie
Lecę
pestka lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
O i u mnie z pracy wypłata przed świętami
He cienka kasa ale na pieluchy i mleko jest
Wasze dzieciaki też takie senne w tą pogodę? Bo mój to nawet bawić sie nie chce za bardzo i mam wrażenie, że jak go ponoszę te 15 min po domu do odbicia i oglądania krajobrazów to marzy żeby go odłożyć, smok, głowa na bok i odlot.
Mam problem z uszami-tak się wierci, że wiecznie ma pozawijane i już widzę, że nie są takie same jak byłyczapeczka no wiadomo ryk zaraz i gorąco. Nie wiem co robić yhh
-
tak moja od rana do 15 przespala z przerwami na karmienie i jedna przerwe na aktywnosc jakies pól godziny, teraz zjadla i widze ze juz jej sie spac chce.
Z uszkami tez walczymy bo jedno jej sie calg czas zawija i zakladam jej opaske ale ciagle musze poprawiac bo sie sciaga -
nick nieaktualny