X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Nelly Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Dziewczyny czy wy też dziś dostałscie maciezynskie ja mam wypłacane zawsze 1go każdego miesiąca a tu patrze dziś wpłynęło...
    Ja pracuję w dużej instytucji, więc wypłaca mi pracodawca w terminie wynagrodzenia. Ale przypuszczam, że Ty dostałaś teraz ze względu na końcówkę roku - w budżetówce zawsze dokonuje się wszelkich możliwych płatności przed końcem roku, kiedy to trzeba zwrócić wszystkie środki do budżetu państwa, a po nowym roku znów się je otrzyma, ale chyba nie zawsze tak od razu 1.01 i bez perturbacji.

MartaR.. lubi tę wiadomość

km5svcqg6fuae1xg.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym Zusem jest różnie. Np ja dzwoniłam tam we czwartek i powiedziano mi, że zawsze do 27 będę mieć kasę na koncie.

Hehe to u mnie za to Malutka była podobna do taty a teraz się zmienia na moją stronę ;)

Z tym zasypianiem to muszę ją popróbować, bo jak ja się położę z nią do łóżka to od razu spanie jest i ładnie przesypia nockę.

Dziś się wystraszyłam, bo po całej nocy była mini kupa i to taka kleista jakby ze śluzem. Zastanawiam się czynie iść z tym do lekarza, ale mój mąż twierdzi, że wyolbrzymiam, bo po za tym nic jej nie jest tylko te powiększone węzły chłonne. Tłumaczy mi, że moje mleko się zmienia i kupy też będą inne.

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Dziewczyny czy wy też dziś dostałscie maciezynskie ja mam wypłacane zawsze 1go każdego miesiąca a tu patrze dziś wpłynęło...
    ja roznie dostaje. W tamtym mcu 24 a dzis tez patrze i jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 12:47

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Aż spojrzę na konto bo ja też 1.

No ale przypomniało mi się że mi przecież listonosz przynosi ;) chociaż nie wiem, czemu bo dawałam nr konta :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 12:57

• pestka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    poewnie przedświatecznie ;) ja powinnam mieć 25-go ale obstawiam, że będzie dziś albo jutro :)
    w ogóle dostałam maila od mojej hr-owej babeczki, że dostane premie świąteczna i bon upominkowy dla Franka, także jestem szczęśliwa, że firma nawet pamięta o matkach co sa na macierzyńskim :)

Kakabaka, ataga4 lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez listonosz przynosił ale wysłałam im nr konta i pierwszy miesiąc dostałam na konto

7a4aio4pfp2702id.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    poewnie przedświatecznie ;) ja powinnam mieć 25-go ale obstawiam, że będzie dziś albo jutro :)
    w ogóle dostałam maila od mojej hr-owej babeczki, że dostane premie świąteczna i bon upominkowy dla Franka, także jestem szczęśliwa, że firma nawet pamięta o matkach co sa na macierzyńskim :)

Pożądne firmy nigdy nie zapomną ja też dostałam bony a dzieci paczki :-)

pestka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:

ja tez dostałam dziś :)

MartaR.., sylwia1985 lubią tę wiadomość

preg.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o i jest wypłata! :)

MartaR.., sylwia1985 lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • KasiaMJ Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj Antek nie spał od 17 i o 20:30 postanowiliśmy go wykąpać, bo jakby zasnął o 21 to potem pobudka za godzinę i do 24 lub 1 byśmy się bujali. Tak, więc zasnął po kąpaniu i jedzeniu o 21 i spał do ................... 3!!! 6godzin coś wspaniałego. Szkoda tylko, że ja zasnęłam o 23, a o 2 musiałam ściągnąć mleko z jednej piersi :-/ Ja spałam 3 godziny :-(

Teraz śpi już 2 godziny w huśtawce i zaczyna się powoli budzić. Ile ja rzeczy zdążyłam zrobić w te 2 godzinki hohoho :-) Ciasto upieczone, pranie złożone, drugie właśnie się uprało, umyłam wszystkie kieliszki i filiżanki z witrynki i cały mebel też, nawet paznokcie wypiłowałam haha. Może zdążę wstawić obiad i rozwiesić pranie :-) Lecę :-D

pestka lubi tę wiadomość

zrz6sg18nurk8eki.png[/url]23b4270bd76f9de3.png[/url]
  • pestka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franeczek własnie ma swoja drzemkę 3h ;) więc ja gotuje, sprzatam, odpoczywam :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola tez właśnie wstała a spala od 12 :-) obudziła ja chyba chęć na nr2 bo właśnie produkuje :-P

7a4aio4pfp2702id.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i u mnie z pracy wypłata przed świętami ;) He cienka kasa ale na pieluchy i mleko jest :P

Wasze dzieciaki też takie senne w tą pogodę? Bo mój to nawet bawić sie nie chce za bardzo i mam wrażenie, że jak go ponoszę te 15 min po domu do odbicia i oglądania krajobrazów to marzy żeby go odłożyć, smok, głowa na bok i odlot.

Mam problem z uszami-tak się wierci, że wiecznie ma pozawijane i już widzę, że nie są takie same jak były :/ czapeczka no wiadomo ryk zaraz i gorąco. Nie wiem co robić yhh

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z uszami tez walczymy z tym ze ja kupiłam Poli takie opaski gumowane i nakładam ale to takie dziewczynskie

7a4aio4pfp2702id.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak moja od rana do 15 przespala z przerwami na karmienie i jedna przerwe na aktywnosc jakies pól godziny, teraz zjadla i widze ze juz jej sie spac chce.
    Z uszkami tez walczymy bo jedno jej sie calg czas zawija i zakladam jej opaske ale ciagle musze poprawiac bo sie sciaga

preg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jest kolorek odswiezony :)

KasiaMJ lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam dzis makowce,jutro bede je dekorowac. Teraz ide spac. Dobranoc

ao12. lubi tę wiadomość

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się...a ja dziś lepiłam pierogi :) dzis też moja Rozalka miała sesje zdjęciową :) Pomimo że skończyła 2 miesiące to ładnie współpracowała i udała sie sesja, już nie mogę doczekać się efektów

lubek, ao12. lubią tę wiadomość

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do biegunki, to kupki są już bardziej zwarte...ale nadal kolor jest taki niezidentyfikowany, ni to zielony, ni to zółty....
    Ale może ten kolor jest przez urosept, który ma kolor niebieski, i może przez to....już sama nie wiem...

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 07:43

lubek lubi tę wiadomość

‹‹ 1065 1066 1067 1068 1069 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ