Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam problem. Przemuś jest na mm w 90%, reszta to resztki mojego mleka. Od dwóch tygodni nie dostaje mojego pokarmu ze względu na prowadzone leczenie. Przeszliśmy przez tysiąc mlek i najlepiej tolerował Hipp Comfort, ale od dwóch dni pojawiła się na buzi wysypka, suche płatki uszu i nie chce to zejść. Lekarka poleciła wrócić do Bebilonu Pepti. I tak od wczoraj zrobiliśmy. Niestety od 3 nad ranem męczył go brzuszek, rano straszne bąki puszczał, dosłownie jak stary dziad! Potem zrobił kupkę- wystrzelił biegunką! Teraz kolejna półpłynna kupka. No i co tu robić? Lekarka niedostępna w święta, po Hippie wysypka, po Pepti biegunka... Może spróbować mieszać te mleka? Co myślicie?
-
Jutro pewnie nie będę miała czasu zajrzeć na forum (chyba że podczas karmienia), ale już dziś życzę wszystkim Mamusiom radosnych Świąt, dla większości to będą pierwsze święta w składzie 2+1 więc zupełnie inne niż dotychczas, zatem niech będą wyjątkowe, życzę Wam kochane aby ten czas był magiczny, pełen wzruszeń i przyjemnych wspomnień po latach
lubek, Sisilla, Nelly, paaolka, Kakabaka, Kasiula09, ao12. lubią tę wiadomość
-
Ja też już raczej nie zajrzę, bo roboty jeszcze mnóstwo...a jeszcze wczoraj nie było prądu przez ponad godzinę - dobrze, że szykowałam tylko kruche babeczki z makiem, a nie piekłam sernik, bo to by była tragedia;)! Życzę wszystkim wesołych świąt i wspaniałej, rodzinnej atmosfery:) Cieszmy się, że te cudowne, kochane maluchy są z nami.
lubek, Sisilla, ataga4, pestka, Nelly, paaolka, Kakabaka, Kasiula09, ao12. lubią tę wiadomość
-
Mnie na zator w piersi pomógł ciepły prysznic i laktator później Malutka zrobiła resztę robory;)
Mleka nie mieszaj bo każde ma inny skład i można tylko by zaszkodzić.
Dziewczyny ja na szczęście wybywam do rodziny w święta i nie muszę nic robić tylko prezenty spakować.ale dla Was każdej z osobna i wszystkim razem najlepszych świat w swoim życiu życzę; )
Sisilla, Nelly, paaolka, Kakabaka, Kasiula09, ao12. lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, my też mamy wigilię u nas, na szczęście mama zrobi większość potraw
oczywiście moja mama. Ja nałogowo pewnie będę zaglądała na forum, bo to już część mojego planu dnia
ale wszystkim wam życzę zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia w cieplej, rodzinnej atmosferze w trakcie pierwszych świąt 2+1 lub jak w naszym przypadku 2+2, jedzcie do woli, śpijcie ile wlezie i żeby wasze marzenia się spełniły!
A tak przy okazji, o co poprosiłyście św. Mikołaja? Ja chciałabym się wyspać i pójść do kina na ostatnią część Hobbita, a po świętach wydać trochę kasy na wyprzedażachMOI, pestka, ataga4, Kakabaka, Kasiula09, ao12., Kaszulator lubią tę wiadomość
-
Bergo, my przy starszym synusiu, który był na mm zawsze dostawałam zalecenie, że jeżeli zmieniam mleko, to stopniowo, najpierw więcej tego starego a potem zamiana proporcji, aż wyeliminuję stare a młody przyzwyczjał się do nowego, inaczej też były biegunki.
-
Sisilla wrote:A tak przy okazji, o co poprosiłyście św. Mikołaja? Ja chciałabym się wyspać i pójść do kina na ostatnią część Hobbita, a po świętach wydać trochę kasy na wyprzedażach
OooOoo ja tez bym chciała obejrzeć drugą część HobbitaWyspać się też, i na wyprzedaże chętnie bym poszła
MartaR.., Sisilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa poprosiłam Mikołaja o tableta i chyba byłam grzeczna w tym roku bo wiem że dostanę
Dziewczyny życzę Wam Wesołych Świąt i myślę że dla większości z nas będą to najpiękniejsze święta w całym życiuataga4, MartaR.., Bergo, Kakabaka, Kasiula09, ao12., pestka, Kaszulator, Sisilla lubią tę wiadomość