X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja równiez jutro juz nie będę miała czasu zajrzeć a więc Zyczę Wszystkim Mamusiom i Dzieciaczkom Wesołych Świąt :)

Kakabaka, ao12., Kaszulator, Sisilla lubią tę wiadomość

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od rana mam robic uszka z grzybami,a maz ma zajmowac sie hanią, mam nadzieje ze na wigilii nie bedzie marudzic.i nie trzeba bedzie z nią wracac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 01:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My cycus.kurcze juz są wrzesniowki 2015!

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po cycusiu ale sie wybudzil więc puscilam mu projektor z muzyczka, zobaczymy ile przy nim wytrzyma, wieczorem w ogóle nie chciał słuchać

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie dzis nie bede miala czasu tu zajrzec wiec życze Samych spokojnych, radosnych, spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Bożego Narodzenia

ao12., Kaszulator, Sroka, Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość

preg.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh napisałam wczoraj ale chciałam edytowac i przez przypadek nacisnelam usun a nie zapisz :/ więc teraz również życzę Wam dziewczyny zdrowych, pogodnych Świat i jak najwięcej uśmiechow :)

ao12., Kaszulator, Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki w ten wigilijny poranek,ja urzedowalam w nocy-piekłam sernik :-) bo moja Ala spała i mialam chwilę spokoju.
    Też życzę Wam aby te Święta były najwspanialsze,bo przecież w nowym składzie.Dużo zdrówka dla Was i maluszków.:-)

Kaszulator, Sroka, Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego! :) No i przedewszystkim pięknych i niezapomnianych pierwszych świat z maluszkami! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 10:53

Kaszulator, Sroka, Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rowniez zycze Wam Zdrowych i Wesolych Swiat, spedzonych w gronie rodzinnym!

Kaszulator, Sroka, pestka, ao12., Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH :)

Kakabaka, ao12., Sisilla lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • agatas Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochaniutkie!
    Wpadłam na chwilkę, żeby złożyć Wam życzenia.
    Niestety w przedświątecznej bieganinie nie mam czasu do Was zaglądać, ale obiecuję, że nadrobię posty od deski do deski po świętach (jestem na 1040str, więc trochę tego jest) i napiszę co nie co, jak sobie radzę z moim potworkiem :P (dzisiaj diablisko daje nam popalić, kiedy akurat idziemy w gości :/).

No, to życzę Wam wszystkim WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!! I oczywiście, żeby wszystkie dzieciaczki się zdrowo chowały i były grzecznymi aniołkami z malusieńką szczyptą rozrabiaków ;) A no i jak najwięcej przespanych nocy :D

Ściskam Was i pozdrawiam cieplutko!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 13:26

Sroka, Kakabaka, Sisilla, lubek lubią tę wiadomość

f2w3ugpj1bhxt82e.png
    klz9gu1ribjd2pf0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ta moja piepszona klawiatura niechce sie pokazywac jak chce cos napisac.

Tez zycze wam wesolych swiat, i spokojnych dzieci i odpoczynku!

Kakabaka, ao12., Sisilla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mozecie napisac przy okazji,co u was je sie na wigilie, tak po prostu jestem ciekawa co sie jada w roznych czesciach polski.ja tez napisze jak bede.

• KasiaMJ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antek marudzi dziś cały dzień, chyba brzuszek:-/ wigilia u teściów, ale czarno to widzę:-(

zrz6sg18nurk8eki.png[/url]23b4270bd76f9de3.png[/url]
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj u teściów. Zostajemy na noc i bedzie to pierwsza noc poza domem dla Jędrusia. Ciekawe jak to bedzie :)
    I chciałam Wam życzyć dziewuszki w ten Wigilijny wieczór wielu cudownych chwil w powiększonym składzie rodzinnym. Spokojnych nocy i wielu błogosławieństw Bożych w nadchodzącym roku.
    A wiecie jaka jest ulubiona kolęda młodych rodziców?
    "Cicha noc" ;)

Aniqa, MOI, ao12., Sisilla, paradise, paulina.b.1991, pestka lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Dziewczyny mozecie napisac przy okazji,co u was je sie na wigilie, tak po prostu jestem ciekawa co sie jada w roznych czesciach polski.ja tez napisze jak bede.
    U nas w domu obowiązkowo na wigilie muszą być pierogi z kapusta i grzxybami, karp smażony... oczywiście na pierwsze to barszcz czerwony z uszkami, następnie śledzie w oleju z cebulką

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie barszcz je sie z uszkami a potem z jaśkiem. Z takich innych potraw to u teściów mojej siostry tradycją jest ryż z truskawkami i to że wszyscy jedzą z jednego naczynia przenosząc łyżki nad kromką chlebka żeby obrusu nie zachlapać :)

Sisilla, MOI, pestka, lubek lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:

u nas sa pierogi z kapusta i grzybami, uszka z barszczem, ryby, ryba po grecku, sledzie pod roznymi postaciami, salatka jarzynowa, racuchy, bigos z grzybami

pestka lubi tę wiadomość

preg.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas żur z grzybami, karp, kapusta z grochem, pierogi z serem, makówki.

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas śledź, chałka, zupa grzybowa lub barszcz z uszkami, pierogi z kapustą i grzybami, karp, kapusta z grochem i grzybami, makówki :) ależ jestem najedzona, oczywiście dla mnie wersja light z pieczarkami i bez kapusty, ale mimo tego NO i oczywiście makówki odpadały.

A co wy zjadłyście mamy karmiące i nie tylko :) ja teraz przez to, że cały dzień pościłam a potem się najadłam, to z tyłka mam rakietę odrzutową ;) mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi, oby tylko moja Zocha nie zagazowała nas w nocy, bo mąż na dwie dupy nie przeżyje do rana :)

ataga4, MOI, Kakabaka, renatkach, pestka lubią tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
‹‹ 1068 1069 1070 1071 1072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ