X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja równiez jutro juz nie będę miała czasu zajrzeć a więc Zyczę Wszystkim Mamusiom i Dzieciaczkom Wesołych Świąt :)

Kakabaka, ao12., Kaszulator, Sisilla lubią tę wiadomość

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od rana mam robic uszka z grzybami,a maz ma zajmowac sie hanią, mam nadzieje ze na wigilii nie bedzie marudzic.i nie trzeba bedzie z nią wracac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 01:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My cycus.kurcze juz są wrzesniowki 2015!

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po cycusiu ale sie wybudzil więc puscilam mu projektor z muzyczka, zobaczymy ile przy nim wytrzyma, wieczorem w ogóle nie chciał słuchać

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie dzis nie bede miala czasu tu zajrzec wiec życze Samych spokojnych, radosnych, spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Bożego Narodzenia

ao12., Kaszulator, Sroka, Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość

age.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh napisałam wczoraj ale chciałam edytowac i przez przypadek nacisnelam usun a nie zapisz :/ więc teraz również życzę Wam dziewczyny zdrowych, pogodnych Świat i jak najwięcej uśmiechow :)

ao12., Kaszulator, Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki w ten wigilijny poranek,ja urzedowalam w nocy-piekłam sernik :-) bo moja Ala spała i mialam chwilę spokoju.
    Też życzę Wam aby te Święta były najwspanialsze,bo przecież w nowym składzie.Dużo zdrówka dla Was i maluszków.:-)

Kaszulator, Sroka, Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego! :) No i przedewszystkim pięknych i niezapomnianych pierwszych świat z maluszkami! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 10:53

Kaszulator, Sroka, Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rowniez zycze Wam Zdrowych i Wesolych Swiat, spedzonych w gronie rodzinnym!

Kaszulator, Sroka, pestka, ao12., Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH :)

Kakabaka, ao12., Sisilla lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • agatas Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochaniutkie!
    Wpadłam na chwilkę, żeby złożyć Wam życzenia.
    Niestety w przedświątecznej bieganinie nie mam czasu do Was zaglądać, ale obiecuję, że nadrobię posty od deski do deski po świętach (jestem na 1040str, więc trochę tego jest) i napiszę co nie co, jak sobie radzę z moim potworkiem :P (dzisiaj diablisko daje nam popalić, kiedy akurat idziemy w gości :/).

No, to życzę Wam wszystkim WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!! I oczywiście, żeby wszystkie dzieciaczki się zdrowo chowały i były grzecznymi aniołkami z malusieńką szczyptą rozrabiaków ;) A no i jak najwięcej przespanych nocy :D

Ściskam Was i pozdrawiam cieplutko!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 13:26

Sroka, Kakabaka, Sisilla, lubek lubią tę wiadomość

f2w3ugpj1bhxt82e.png
    klz9gu1ribjd2pf0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ta moja piepszona klawiatura niechce sie pokazywac jak chce cos napisac.

Tez zycze wam wesolych swiat, i spokojnych dzieci i odpoczynku!

Kakabaka, ao12., Sisilla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mozecie napisac przy okazji,co u was je sie na wigilie, tak po prostu jestem ciekawa co sie jada w roznych czesciach polski.ja tez napisze jak bede.

• KasiaMJ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antek marudzi dziś cały dzień, chyba brzuszek:-/ wigilia u teściów, ale czarno to widzę:-(

zrz6sg18nurk8eki.png[/url]23b4270bd76f9de3.png[/url]
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj u teściów. Zostajemy na noc i bedzie to pierwsza noc poza domem dla Jędrusia. Ciekawe jak to bedzie :)
    I chciałam Wam życzyć dziewuszki w ten Wigilijny wieczór wielu cudownych chwil w powiększonym składzie rodzinnym. Spokojnych nocy i wielu błogosławieństw Bożych w nadchodzącym roku.
    A wiecie jaka jest ulubiona kolęda młodych rodziców?
    "Cicha noc" ;)

Aniqa, MOI, ao12., Sisilla, paradise, paulina.b.1991, pestka lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Dziewczyny mozecie napisac przy okazji,co u was je sie na wigilie, tak po prostu jestem ciekawa co sie jada w roznych czesciach polski.ja tez napisze jak bede.
    U nas w domu obowiązkowo na wigilie muszą być pierogi z kapusta i grzxybami, karp smażony... oczywiście na pierwsze to barszcz czerwony z uszkami, następnie śledzie w oleju z cebulką

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie barszcz je sie z uszkami a potem z jaśkiem. Z takich innych potraw to u teściów mojej siostry tradycją jest ryż z truskawkami i to że wszyscy jedzą z jednego naczynia przenosząc łyżki nad kromką chlebka żeby obrusu nie zachlapać :)

Sisilla, MOI, pestka, lubek lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:

u nas sa pierogi z kapusta i grzybami, uszka z barszczem, ryby, ryba po grecku, sledzie pod roznymi postaciami, salatka jarzynowa, racuchy, bigos z grzybami

pestka lubi tę wiadomość

age.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas żur z grzybami, karp, kapusta z grochem, pierogi z serem, makówki.

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas śledź, chałka, zupa grzybowa lub barszcz z uszkami, pierogi z kapustą i grzybami, karp, kapusta z grochem i grzybami, makówki :) ależ jestem najedzona, oczywiście dla mnie wersja light z pieczarkami i bez kapusty, ale mimo tego NO i oczywiście makówki odpadały.

A co wy zjadłyście mamy karmiące i nie tylko :) ja teraz przez to, że cały dzień pościłam a potem się najadłam, to z tyłka mam rakietę odrzutową ;) mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi, oby tylko moja Zocha nie zagazowała nas w nocy, bo mąż na dwie dupy nie przeżyje do rana :)

ataga4, MOI, Kakabaka, renatkach, pestka lubią tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
‹‹ 1068 1069 1070 1071 1072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ