Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki w ten wigilijny poranek,ja urzedowalam w nocy-piekłam sernik
bo moja Ala spała i mialam chwilę spokoju.
Też życzę Wam aby te Święta były najwspanialsze,bo przecież w nowym składzie.Dużo zdrówka dla Was i maluszków.Kaszulator, Sroka, Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość
-
Hej Kochaniutkie!
Wpadłam na chwilkę, żeby złożyć Wam życzenia.
Niestety w przedświątecznej bieganinie nie mam czasu do Was zaglądać, ale obiecuję, że nadrobię posty od deski do deski po świętach (jestem na 1040str, więc trochę tego jest) i napiszę co nie co, jak sobie radzę z moim potworkiem(dzisiaj diablisko daje nam popalić, kiedy akurat idziemy w gości
).
No, to życzę Wam wszystkim WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!! I oczywiście, żeby wszystkie dzieciaczki się zdrowo chowały i były grzecznymi aniołkami z malusieńką szczyptą rozrabiakówA no i jak najwięcej przespanych nocy
Ściskam Was i pozdrawiam cieplutko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 13:26
Sroka, Kakabaka, Sisilla, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My dzisiaj u teściów. Zostajemy na noc i bedzie to pierwsza noc poza domem dla Jędrusia. Ciekawe jak to bedzie
I chciałam Wam życzyć dziewuszki w ten Wigilijny wieczór wielu cudownych chwil w powiększonym składzie rodzinnym. Spokojnych nocy i wielu błogosławieństw Bożych w nadchodzącym roku.
A wiecie jaka jest ulubiona kolęda młodych rodziców?
"Cicha noc"Aniqa, MOI, ao12., Sisilla, paradise, paulina.b.1991, pestka lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Dziewczyny mozecie napisac przy okazji,co u was je sie na wigilie, tak po prostu jestem ciekawa co sie jada w roznych czesciach polski.ja tez napisze jak bede.
-
U mnie barszcz je sie z uszkami a potem z jaśkiem. Z takich innych potraw to u teściów mojej siostry tradycją jest ryż z truskawkami i to że wszyscy jedzą z jednego naczynia przenosząc łyżki nad kromką chlebka żeby obrusu nie zachlapać
Sisilla, MOI, pestka, lubek lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Dziewczyny mozecie napisac przy okazji,co u was je sie na wigilie, tak po prostu jestem ciekawa co sie jada w roznych czesciach polski.ja tez napisze jak bede.
u nas sa pierogi z kapusta i grzybami, uszka z barszczem, ryby, ryba po grecku, sledzie pod roznymi postaciami, salatka jarzynowa, racuchy, bigos z grzybamipestka lubi tę wiadomość
-
U nas śledź, chałka, zupa grzybowa lub barszcz z uszkami, pierogi z kapustą i grzybami, karp, kapusta z grochem i grzybami, makówki
ależ jestem najedzona, oczywiście dla mnie wersja light z pieczarkami i bez kapusty, ale mimo tego NO i oczywiście makówki odpadały.
A co wy zjadłyście mamy karmiące i nie tylkoja teraz przez to, że cały dzień pościłam a potem się najadłam, to z tyłka mam rakietę odrzutową
mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi, oby tylko moja Zocha nie zagazowała nas w nocy, bo mąż na dwie dupy nie przeżyje do rana
ataga4, MOI, Kakabaka, renatkach, pestka lubią tę wiadomość