Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Ona wrote:A moj Franek odkryl STOPY! Jak go przebieram to lapie nieporadnie te swoje stopki, a jak mu dam na dol to w bek! I to samo z zabawkami, tez sie wkurza ze sie nie mieszcza i zle smakuja,
Aaaaaa no i zrobil sie straszna maruda i o wszystko placze, a no i wszystkiego sie boikosmicznie to wyglada, narazie daje rade tylko za kolano, choc bardzo sie stara i przyglada stopom
Lyse placki to chyba norma, moj ma takie gniazdo z tylu wyse ze szokAnoolka, Sisilla, lubek lubią tę wiadomość
-
mama86 a może jej nie smakuje po prostu dodatkoqo? sie przyzwyczila i tyle?
Mój jak prezes kładzie ręce na kolana często i tak leży!ale jeszcze za same stopy nie łapie
w ogóle my dzisiaj chrzest mamy na 14...trzymajcie kciuki,m żeby płakał tylko połowę mszySisilla, Anoolka, ao12., tofirus, Sroka, ataga4, lubek lubią tę wiadomość
-
Mama86 fakt praca w edukacji mało płatna, ale jaka ciekawa;) ja was przedszkolanki podziwiam właśnie za kreatywność, bo mnie czasem przy jednym dziecku brakuje pomysłów jak zająć takiego 3-4 latka a co dopiero ogarnąć całą grupę
Renatkach my kupy średnio, co 5 dni, dziś właśnie była, na szczęście bez zaparć. Może, jak zacznę po 4 miesiącu rozszerzanie diety pójdzie częściej. I na kaszkach zwiększy wagę, a owoce i warzywa zwiększą częstotliwość robienia kupki -
ao12. wrote:A chętnie pije to mleko? Ja też mam małej podawać to mleko,ale nie chciała go pić.Bede próbować znowu.
-
mama86 wrote:Jak zmieniłam smoczek na ten z większą dziurka to pije chętnie. Wczesniej nie chciała, wypływała smoczek i się wkurzala ale nie wiem czy to przez to ze musiała się przyzwyczaić do innego smaku czy przez to ze dziurka się zapychała. Ale teraz jest ok. Przez dwa dni dawalam jej na przemiennie raz jedno karmienie NAN a kolejne bebiko comfort. Chcoć pediatra mówiła ze nie trzeba stopniowo ze można od razu dac inne mleko. Ale ja tam wolałam tak zrobić.
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Anoolka a te poliki sa jakby polakierowane czy tylko czerwone? Z tego co piszesz to faktycznie moze byc alergia... Trzymam za was kciuki i koniecznie daj znac jak cos ustslisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 09:59
-
Scęście samych uśmiechów dla Kubusia na re 4 miesiące
Pestka oby Franulo spokojnie przespał mszę
A co di wykształcenia i pracy to u mnie sie trochę rozjechało. Skonczyla studia na wydziale Rzeźby i Działań przestrzennych na poznańskiej ASP a potem jeszcze podyplomowo pedagogikę, wiec mogę uczyć plastyki. Ale pracowalam jako grafik komputerowy, a przed ciążą byłam szefową działu graficznego i projektantką w firmie produkującej meble aptecznej. Ale już tam nie ma dla mnie miejsca bo jest nowa dziewczyna
Lubiłam swoją pracę. -
a co do wyksztalcenia i pracy... boziuniu jakie wy madre ejstescie i w fajnych miejscach pracujecie
ja skonczylam finanse i rachunkowosc, zawsze lubilam matme i cyferki, myslalam ze pojde na jakas ksiegowa, czy do banku. ale odechcialo isie podczas studiow gdy zorientowalam sie ze nic nie czajena licencjacie konczylam rachunkowosc finansowa a na magisterce menadzerska. nie pracuje w zawodzie. ogolnie swoja "kariere" zawodowa zaczelam majac lat 18, zaraz po skonczeniu liceum poszlam na staz, pozniej mialam prace interwencyjne w tym miejscu az nagle odszedl dyrektor bo awansowal i zwolnilo sie miejsce bo dyrektorem zostal kolega z tego wydzialu wiec dostalam fartem umowe na stale
pracuje w starostwie powiatowym w wydziale edukacji, zdrowia, kultury i sportu. glownie zajmuje sie sportem, ale i z edukacja mam cos wspolnego i sa pode mna szkoly ponadgimnazjalne
-
Hehe jakie wy wyuczone jestescie, Scęście ja też się w trakcie studiów zorientowałam, że ta rachunkowość to jednak mnie nie kręci. Znalazłam sobie pracę w recepcji hotelowej i uwielbiam to, hotel biznesowy i jest niesamowite ile ciekawych Łk udział z całego świata tam spotykam i poznaję. Chciałabym wrócić do pray, po macierzyńskim, ale zobaczymy jak będzie