X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas karmienie a mały juz kima.
    Zazdroszczę wam tych stanowisk co macie, ja pracowałam przed porodem w diversie i napewno tam nie wrócę. Będę czegoś szukać ale u nas tragedia z praca. A skończyłam turystykę i rekreację. Glupilota ale coz

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracowałam na poczcie i też tam już nie wrócę, choćby mnie błagali he he
    Tak w ogóle to przy was czuję się jak matoł, jako chyba jedyna tutaj mam średnie wykształcenie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 19:53

• Sroka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziewczyny to nie wykształcenie tworzy człowieka lecz jego charakter! ;)

Życzę sobie i Wam nowej lepszej pracy po macierzyńskim!

Smutas, ataga4, lubek, Anoolka, Kakabaka, pestka lubią tę wiadomość

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Ja pracowałam na poczcie i też tam już nie wrócę, choćby mnie błagali he he
    Tak w ogóle to przy was czuję się jak matoł, jako chyba jedyna tutaj mam średnie wykształcenie ;)
    No co ty, mi się wydaje ze w dzisiejszych czasach lepszy dobry fach w rękach niż ukończenie najlepszej uczelni z kierunkiem po którym pracy nie można znaleźć. Mój mąż żałuje ze nie poszedł do zawodówki, a teraz z dyplomem ekonomisty pracuje w magazynie i jako kierowca. Ma współpracownika po zawodowce który wykonuje te same obowiązki w pracy i oboje zarabiają tyle samo :-\ . jak mój małżonek idzie do kadr w pracy żeby np cos zlatwić to ostatnio się pytali co on robi z takim wykształceniem na magazynie. Taka prawda, w Polsce powstało wiele szkół wyższych za które się płaci, każdy może je skończyć a potem pracy nie ma. Jest pełno magistrów a fachowcy za granice uciekają. Gdyby nie to ze ja znalazłam prace w zawodzie pewnie byśmy do teściowej do UK pojechali.

Aniqa, Anoolka lubią tę wiadomość

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wrocil dopiero !!!!! pojechal o 14 !!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Ale dziewczyny to nie wykształcenie tworzy człowieka lecz jego charakter! ;)

Życzę sobie i Wam nowej lepszej pracy po macierzyńskim!

Nieeeeeeeeeeeee! Ja uwielbiam swoją pracę i swoją firmę. Tak cieplutkiego "kurwidołka" to chyba nigdzie bym nie miała. Kasa jak na moje doświadczenie też niemała więc na pewno nie będę szukała żadnej nowej pracy :)

I zgadzam się, że nie każdy powinien iść na studia i naprawdę czasem lepiej iść do dobrej zawodówki czy technikum. Mój mąż po ekonomii akurat ma pracę w zawodzie, no ale on to w ogóle jest łebski facet (jeśli mogę się trochę pochwalić ;) ), poza pracą robi doktorat, poza tym naprawdę go ta ekonomia jara. Po prostu uważam że każdy powinien robić to co go naprawdę interesuje i to jest recepta. Bo jak coś lubisz, to się w tym kierunku kształcisz. A jak lubisz swoją pracę to masz wygrane życie :)

Aniqa, Sisilla lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Sylwia nie obraz sie, ale moze warto wiecej energii poswiecic na faktyczne opieprzanie meza, a nie skarzenie sie na niego na forum. Tutaj masz nasze wsparcie, pamietaj o tym, ale samym pisaniem na forum nic nie zdzialasz.
    ja sie wam wygaduje i pisze jak go nie ma zazwyczaj a nie jak jest obok mnie a opieprzam go caly czas za to ale jednym uchem wlatuje drugim wylatuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 20:51

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski! Czy Wy pijecie Karmi?

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wykształcenie średnie ogólne :( Przy Was to jestem blee... :(

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    nic oni przyzwyczajeni bo zawsze gdzies jezdzil albo bral rower i jezdzil caly dzien albo basen a teraz ze zima to narty

SORRY że się wtrące ale teraz PRZYZWYCZAJENIE nie to nie ma tu nic do rzeczy teraz tosytuacja się zmieniła nie jest sam ma żonę i synka, tak czytam o Twoim małżeństwie i co się w nim dzieje i wydaje mi się że ma na to troszeczkę Twoje przyzwolenie.
    Nie wyobrażam sobie żeby mój mąż mnie zostawił i sam poszedł do spa itd. My spędzamy czas razem we czwórkę bo po prostu lubimy spędzać razem ze sobą każdą wolną chwilę. A to wygląda taki jakby on od Ciebie uciekał.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie doczytalam o spa...
    Sylwus tu Ci nikt na zle nie chce. W zwiazkach jest roznie, naprawde. Ja nie raz sie kloce z mezem na noze, ale w ogien bysmy za soba skoczyli.
    Teraz jak jest Maja, jest tak za nia, ze masakra. W zyciu mi nie powiedzial, wyjdz z pokoju,ze zmeczony, sam pracuje nieraz po 14 h wraca nad ranem i mowi, ze jak Maja nie spi to moze sie nia zajac.
    DIs tez padniety po tylu godz. Mogl sie przespac popoludniu bo na nocke idzie, ale zaraz przyszedl z salonu i mowi, ze woli pobyc z nami niz spac.
    Tu nie chodzi o chwalenie meza, ale chce Ci uzmyslowic jakie posejscie ma Twoj maz. Sadze, ze to, ze Ciebie maz olewa jakos przebolejesz, ale ze synka... Nie sadze.
    Jesli pisZesz, ze jednym uchem wpuszcza, drugim wypuszcza no to nie mam pytan...

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:

Mi się zdarza;)

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella wrote:
    Mi się zdarza;)

Pije;] uwielbiam

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • lubek Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renatkach wrote:
    Hehe Lubek to Ty z tych madrzejszych :p zawsze się chciałam uczyć w SGH, ale miłość zwyciężyła :D i studiowałam rachunkowość na UE w Katowicach :) pracuje w recepcji w hotelu :p

dziekuje :P no ale ja z kolei nie poszlam za glosem serca i wyladowalam na sgh jako srodek miedzy kierunkami scislymi a humanistycznymi, bo sie nie moglam zdecydowac. Nie zaluje ogolnie, chociaz na drugim roku powaznie przymierzalam sie do rownoleglych na akademii medycznej. No i tego zaluje, ze nie spielam tylka i nie zabralam sie za medycyne ;)

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 24h żeby podjąć decyzję czy wracam od 1 lutego na siłownię.

Nie wiem czy dam radę a czy raczej mój mąż. Bo 3 x w tygodniu minimum bym jeździła.

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Taaak, zdecydowanie zbyt czesto...

Sroka, nadzieja!!! lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • lubek Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy dzisiaj wyniki badan krwi kontrolnych 2 tyg po szpitalu i jest lepiej :) tzn anemia wciaz jest, ale juz blisko dolnych granic normy. Niestety neutrocyty wciaz w zasadzie bez zmian, ale moze im wiecej czasu potrzeba na odbicie, nie wiem. Ale jakos ani prowadzaca ani w szpitalu sie neutrocytami za bardzo nie przejmowali (co mi sie wydaje dziwne bardzo), wiec ja tez nie panikuje ;)

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • nadzieja!!! Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny planuje wybrać się z małym na basen ? Co Wy o tym myślicie ? Nie za wcześnie? ;)
    a co do karmi własnie dziś wypiłam pierwszy raz, słodycze tez wsuwam :D ale za dużo nie mogę bo noszę aparat :(

No widzę, że pazdziernikowe mamusie mają super wykształcenie :)
    Ja skończyłam tylko studium technika kosmetyki. Ale marzą mi się studia... marketing albo zarządzanie. Planuję z mężem otworzyć sklep :) jak dobrze pójdzie to nawet na wiosnę ruszymy :) A pracowałam w sklepie odzieżowym na kierowniczym stanowisku :)chciałabym mieć coś swojego .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 23:26

lubek lubi tę wiadomość

5b092n0a9aspxqzu.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubek super ze jest lepiej!!!

lubek lubi tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 04:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tylko mi sie wydaje ze nasze dzieciaczki tak szybko rosna?? Ze czas tak zapitala przy Nich??

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
‹‹ 1178 1179 1180 1181 1182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ