Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Po prasowanie! I nawet się wykąpałam. Myslalam że ogarnę jeszcze podłogi ale pipce to i ide zaraz spać. Moja mała żabka pewnie obudzi się nie dlugo na cyca to zasniemy razem
Myślę czy by nie jechać jutro do Silesi na zakupy bo w smyku i 51015 są jeszcze fajne wyprzedaże. Z drugiej strony tam jest zawsze tyleee ludzi, że mi się odechciewa.
Paulina! A może to jakaś alergia, wypij eapno musujące. Nie jadłaś jakiś cytrusow,pomidorów lub innych nietypowych rzeczy w ostatnich dniach? -
A ja jestem po politechnice, konkretnie po biotechnologii przemysłowej. Moje ostatnie stanowisko to kierownik kontroli jakości w małej firmie farmaceutycznej. Niestety z różnych względów szanse na powrot są marne, wiec czeka mnie szukanie pracy.Ech...
Sylwia,jesteś tak atrakcyjna kobitka, uwierz w siebie,koniecznie wróć do tańca w jakiekolwiek formie,bo widać, ze to sprawia Ci radość. -
Anoolka wrote:Moi my po prostu pojdziemy do lab i na własną rękę zrobimy. A boje sie że to alergia przez ulewania,czerwone poliki, czasem wysypka, katar no i wczoraj odkrylam pękające uszka co tez może być objawem alergi.
-
Kurcze dziewczyny macie super profesje i ciekawe wyksztalcenie. U mnie taka padaka, ze nawet sie nie przyznaje. Studia do d..., a praca moze i ciekawa, ale kiepskie zarobki. Najgorsze jest to, ze przyjdzie posxukac innej pracy, to nie znajde niczego podobnego i bede musiala sie przekwalifikowac.
Jedna z was pisala o studiach z psychologii klinicznej. Zdawalam na ten kierunek do krakowa, ale zabraklo mo punktow, a na jedno miejsce bylo mnistwo kandydatow. Taki los kiedy jest sie z rocznika wyzowego
I zazdroszcze wam pracy w PR i marketingu. Zawsze wiedzialam, ze bym sie w tym odnalazla, kreatywnosc u mnie szaleje -
sylwia1985 wrote:a wlasnie czym sie zajmujecie ? i co ukonczylyscie ? tego chyba jeszcze nie bylo
I też tańczę...... z dziećmi w szkole
My konta mamy osobne, juz w czasie studiów mieliśmy. Jak braliśmy kredyt to musieliśmy założyć jeszcze jedno wiec ja mam dwa na siebie. Moja wypłata idzie na kredyt i na życie (jedzenie, leki, cos dla Gabrysi i na moje jakieś tam zachcianki) a z męża na rachunki, raty, paliwo, sprawy związane z samochodami, rozrywki (wyjazdy, kino- choć teraz już mniej) i z jego wypłaty cos odkladamy (jak się da oczywiscie). Od narodzin Gabrysi ciężko nam idzie to odkładanie. Jak byłam na studiach to wykładowcy nas "pocieszali"- "Jak chcecie pracować w szkole to musicie mieć bogatego męża". I w sumie racja. Z miesiąca na miesiąc starcza, ale żeby cos odłożyć i np. na zbierać na działkę pod budowę albo mieszkanie to nie ma szans
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 08:46
Sisilla lubi tę wiadomość
-
Moja tez sie męczy, nie może kupska zrobić. Od dwóch dni daje jej inne mleko bebiko comfort na kolki i zaparcia, tak jak zaleciła pediatra. Choć marudzila przy piciu i wypluwała smoka. Nie wiedziałam o co chodzi, myslalam ze jej nie smakuje to mleko. W końcu sama pociągnelam smoka a tam nic nie leci. To mleko jest gęstsze od NAN i nie chciało przez dziurkę przelecieć,zapychalo się. No tego to się nie spodziewałam. Cale szczęście miałam smoczek z większą dziurką i sytuacja została szybko opanowana
-
mama86 wrote:Moja tez sie męczy, nie może kupska zrobić. Od dwóch dni daje jej inne mleko bebiko comfort na kolki i zaparcia, tak jak zaleciła pediatra. Choć marudzila przy piciu i wypluwała smoka. Nie wiedziałam o co chodzi, myslalam ze jej nie smakuje to mleko. W końcu sama pociągnelam smoka a tam nic nie leci. To mleko jest gęstsze od NAN i nie chciało przez dziurkę przelecieć,zapychalo się. No tego to się nie spodziewałam. Cale szczęście miałam smoczek z większą dziurką i sytuacja została szybko opanowana