Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhhh... Dostałam jakieś parę dni temu jakąś czerwoną, bardzo swędzącą wysypkę na ramionach, karku i koło pachy na cyckach. :( co to może być??

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Yhhh... Dostałam jakieś parę dni temu jakąś czerwoną, bardzo swędzącą wysypkę na ramionach, karku i koło pachy na cyckach. :( co to może być??
    Świerzb? ;)

• lubek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Martwię się o naszą Kajaoli...tak starsznie dawno sie nie odzywała...mam nadzieje ze to tylko przez brak czasu, a że generalnie wszystko u nich w porządku..

DeLaCruz tez nic nie pisze od dawna.. nie lajkuje tez

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:57

• Sroka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prasowanie! I nawet się wykąpałam. Myslalam że ogarnę jeszcze podłogi ale pipce to i ide zaraz spać. Moja mała żabka pewnie obudzi się nie dlugo na cyca to zasniemy razem :)

Myślę czy by nie jechać jutro do Silesi na zakupy bo w smyku i 51015 są jeszcze fajne wyprzedaże. Z drugiej strony tam jest zawsze tyleee ludzi, że mi się odechciewa.

Paulina! A może to jakaś alergia, wypij eapno musujące. Nie jadłaś jakiś cytrusow,pomidorów lub innych nietypowych rzeczy w ostatnich dniach?

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Kaszulator Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem po politechnice, konkretnie po biotechnologii przemysłowej. Moje ostatnie stanowisko to kierownik kontroli jakości w małej firmie farmaceutycznej. Niestety z różnych względów szanse na powrot są marne, wiec czeka mnie szukanie pracy.Ech...

Sylwia,jesteś tak atrakcyjna kobitka, uwierz w siebie,koniecznie wróć do tańca w jakiekolwiek formie,bo widać, ze to sprawia Ci radość.

atdc82c3zv5r778l.png
    relg3e5echnxgpnz.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaszulator nawet nie wiesz jak mi go brakuje :) uwielbialam tanczyc

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaszulator Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja Magda dopiero zasypia...tak jest od tygodnia, dokładnie od szczepienia. I do tego pobudka ok.3 i 2 godziny harcowania. Litości...

atdc82c3zv5r778l.png
    relg3e5echnxgpnz.png
  • lubek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, wracaj do pasji, co to jest 5 lat temu, nic!

poczwarkah, sylwia1985, mitaka lubią tę wiadomość

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • Kaszulator Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    kaszulator nawet nie wiesz jak mi go brakuje :) uwielbialam tanczyc
    I to naprawdę widać na zdjęciach:-) Poszukaj czegoś, zacznij wychodzić z domu choć na troszkę, zrelaksuj się, bo na pewno bardzo tego potrzebujesz.

atdc82c3zv5r778l.png
    relg3e5echnxgpnz.png
  • lubek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem po SGH - Zarzadzanie ze specjalnoscia metody ilosciowe.
    Pracuje w korpo IT (gdzie zreszta poznalam meza), w marketingu

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Lubek to Ty z tych madrzejszych :p zawsze się chciałam uczyć w SGH, ale miłość zwyciężyła :D i studiowałam rachunkowość na UE w Katowicach :) pracuje w recepcji w hotelu :p

3i49tv7325tdkkap.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Moi my po prostu pojdziemy do lab i na własną rękę zrobimy. A boje sie że to alergia przez ulewania,czerwone poliki, czasem wysypka, katar no i wczoraj odkrylam pękające uszka co tez może być objawem alergi.
    Anoolka a te poliki sa jakby polakierowane czy tylko czerwone? Z tego co piszesz to faktycznie moze byc alergia... Trzymam za was kciuki i koniecznie daj znac jak cos ustslisz?

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny macie super profesje i ciekawe wyksztalcenie. U mnie taka padaka, ze nawet sie nie przyznaje. Studia do d..., a praca moze i ciekawa, ale kiepskie zarobki. Najgorsze jest to, ze przyjdzie posxukac innej pracy, to nie znajde niczego podobnego i bede musiala sie przekwalifikowac.

Jedna z was pisala o studiach z psychologii klinicznej. Zdawalam na ten kierunek do krakowa, ale zabraklo mo punktow, a na jedno miejsce bylo mnistwo kandydatow. Taki los kiedy jest sie z rocznika wyzowego :-\
    I zazdroszcze wam pracy w PR i marketingu. Zawsze wiedzialam, ze bym sie w tym odnalazla, kreatywnosc u mnie szaleje :-)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    a wlasnie czym sie zajmujecie ? i co ukonczylyscie ? tego chyba jeszcze nie bylo
    Ja nauczyciel, edukacja przedszkola i wczesnoszkolna. I w szkole pracuje. A i mgr rewalidacja i wczesne wspomaganie ;-)

I też tańczę...... z dziećmi w szkole ;-)

My konta mamy osobne, juz w czasie studiów mieliśmy. Jak braliśmy kredyt to musieliśmy założyć jeszcze jedno wiec ja mam dwa na siebie. Moja wypłata idzie na kredyt i na życie (jedzenie, leki, cos dla Gabrysi i na moje jakieś tam zachcianki) a z męża na rachunki, raty, paliwo, sprawy związane z samochodami, rozrywki (wyjazdy, kino- choć teraz już mniej) i z jego wypłaty cos odkladamy (jak się da oczywiscie). Od narodzin Gabrysi ciężko nam idzie to odkładanie. Jak byłam na studiach to wykładowcy nas "pocieszali"- "Jak chcecie pracować w szkole to musicie mieć bogatego męża". I w sumie racja. Z miesiąca na miesiąc starcza, ale żeby cos odłożyć i np. na zbierać na działkę pod budowę albo mieszkanie to nie ma szans :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 08:46

Sisilla lubi tę wiadomość

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja bidulka ma zatwardzenie, znowu musze kupić bio gaje. Matko zbankrutuje na tych buteleczkach :p

3i49tv7325tdkkap.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez sie męczy, nie może kupska zrobić. Od dwóch dni daje jej inne mleko bebiko comfort na kolki i zaparcia, tak jak zaleciła pediatra. Choć marudzila przy piciu i wypluwała smoka. Nie wiedziałam o co chodzi, myslalam ze jej nie smakuje to mleko. W końcu sama pociągnelam smoka a tam nic nie leci. To mleko jest gęstsze od NAN i nie chciało przez dziurkę przelecieć,zapychalo się. No tego to się nie spodziewałam. Cale szczęście miałam smoczek z większą dziurką i sytuacja została szybko opanowana ;-)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje wykształcenie to opiekunka dziecieca i pracuje w przedszkolu. Jak wróce do pracy to będe prowadziła swoją grupę żłobkową;]

Mój mąż nie ma konta wypłatę dostaje na rękę, moja wpływa na konto. Razem planujemy wydatki razem robimy zakupy.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewuszki karmiace cycem - jecie slodycze i fast foody?
    nie, jakoś nie mogę się przełamać...ale może to i dobrze ;)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama86 wrote:
    Moja tez sie męczy, nie może kupska zrobić. Od dwóch dni daje jej inne mleko bebiko comfort na kolki i zaparcia, tak jak zaleciła pediatra. Choć marudzila przy piciu i wypluwała smoka. Nie wiedziałam o co chodzi, myslalam ze jej nie smakuje to mleko. W końcu sama pociągnelam smoka a tam nic nie leci. To mleko jest gęstsze od NAN i nie chciało przez dziurkę przelecieć,zapychalo się. No tego to się nie spodziewałam. Cale szczęście miałam smoczek z większą dziurką i sytuacja została szybko opanowana ;-)
    A chętnie pije to mleko? Ja też mam małej podawać to mleko,ale nie chciała go pić.Bede próbować znowu.

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
‹‹ 1175 1176 1177 1178 1179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ