X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhhh... Dostałam jakieś parę dni temu jakąś czerwoną, bardzo swędzącą wysypkę na ramionach, karku i koło pachy na cyckach. :( co to może być??

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Yhhh... Dostałam jakieś parę dni temu jakąś czerwoną, bardzo swędzącą wysypkę na ramionach, karku i koło pachy na cyckach. :( co to może być??
    Świerzb? ;)

• lubek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Martwię się o naszą Kajaoli...tak starsznie dawno sie nie odzywała...mam nadzieje ze to tylko przez brak czasu, a że generalnie wszystko u nich w porządku..

DeLaCruz tez nic nie pisze od dawna.. nie lajkuje tez

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:57

• Sroka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prasowanie! I nawet się wykąpałam. Myslalam że ogarnę jeszcze podłogi ale pipce to i ide zaraz spać. Moja mała żabka pewnie obudzi się nie dlugo na cyca to zasniemy razem :)

Myślę czy by nie jechać jutro do Silesi na zakupy bo w smyku i 51015 są jeszcze fajne wyprzedaże. Z drugiej strony tam jest zawsze tyleee ludzi, że mi się odechciewa.

Paulina! A może to jakaś alergia, wypij eapno musujące. Nie jadłaś jakiś cytrusow,pomidorów lub innych nietypowych rzeczy w ostatnich dniach?

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Kaszulator Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem po politechnice, konkretnie po biotechnologii przemysłowej. Moje ostatnie stanowisko to kierownik kontroli jakości w małej firmie farmaceutycznej. Niestety z różnych względów szanse na powrot są marne, wiec czeka mnie szukanie pracy.Ech...

Sylwia,jesteś tak atrakcyjna kobitka, uwierz w siebie,koniecznie wróć do tańca w jakiekolwiek formie,bo widać, ze to sprawia Ci radość.

atdc82c3zv5r778l.png
    relg3e5echnxgpnz.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaszulator nawet nie wiesz jak mi go brakuje :) uwielbialam tanczyc

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaszulator Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja Magda dopiero zasypia...tak jest od tygodnia, dokładnie od szczepienia. I do tego pobudka ok.3 i 2 godziny harcowania. Litości...

atdc82c3zv5r778l.png
    relg3e5echnxgpnz.png
  • lubek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, wracaj do pasji, co to jest 5 lat temu, nic!

poczwarkah, sylwia1985, mitaka lubią tę wiadomość

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • Kaszulator Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    kaszulator nawet nie wiesz jak mi go brakuje :) uwielbialam tanczyc
    I to naprawdę widać na zdjęciach:-) Poszukaj czegoś, zacznij wychodzić z domu choć na troszkę, zrelaksuj się, bo na pewno bardzo tego potrzebujesz.

atdc82c3zv5r778l.png
    relg3e5echnxgpnz.png
  • lubek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem po SGH - Zarzadzanie ze specjalnoscia metody ilosciowe.
    Pracuje w korpo IT (gdzie zreszta poznalam meza), w marketingu

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Lubek to Ty z tych madrzejszych :p zawsze się chciałam uczyć w SGH, ale miłość zwyciężyła :D i studiowałam rachunkowość na UE w Katowicach :) pracuje w recepcji w hotelu :p

3i49tv7325tdkkap.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Moi my po prostu pojdziemy do lab i na własną rękę zrobimy. A boje sie że to alergia przez ulewania,czerwone poliki, czasem wysypka, katar no i wczoraj odkrylam pękające uszka co tez może być objawem alergi.
    Anoolka a te poliki sa jakby polakierowane czy tylko czerwone? Z tego co piszesz to faktycznie moze byc alergia... Trzymam za was kciuki i koniecznie daj znac jak cos ustslisz?

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny macie super profesje i ciekawe wyksztalcenie. U mnie taka padaka, ze nawet sie nie przyznaje. Studia do d..., a praca moze i ciekawa, ale kiepskie zarobki. Najgorsze jest to, ze przyjdzie posxukac innej pracy, to nie znajde niczego podobnego i bede musiala sie przekwalifikowac.

Jedna z was pisala o studiach z psychologii klinicznej. Zdawalam na ten kierunek do krakowa, ale zabraklo mo punktow, a na jedno miejsce bylo mnistwo kandydatow. Taki los kiedy jest sie z rocznika wyzowego :-\
    I zazdroszcze wam pracy w PR i marketingu. Zawsze wiedzialam, ze bym sie w tym odnalazla, kreatywnosc u mnie szaleje :-)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    a wlasnie czym sie zajmujecie ? i co ukonczylyscie ? tego chyba jeszcze nie bylo
    Ja nauczyciel, edukacja przedszkola i wczesnoszkolna. I w szkole pracuje. A i mgr rewalidacja i wczesne wspomaganie ;-)

I też tańczę...... z dziećmi w szkole ;-)

My konta mamy osobne, juz w czasie studiów mieliśmy. Jak braliśmy kredyt to musieliśmy założyć jeszcze jedno wiec ja mam dwa na siebie. Moja wypłata idzie na kredyt i na życie (jedzenie, leki, cos dla Gabrysi i na moje jakieś tam zachcianki) a z męża na rachunki, raty, paliwo, sprawy związane z samochodami, rozrywki (wyjazdy, kino- choć teraz już mniej) i z jego wypłaty cos odkladamy (jak się da oczywiscie). Od narodzin Gabrysi ciężko nam idzie to odkładanie. Jak byłam na studiach to wykładowcy nas "pocieszali"- "Jak chcecie pracować w szkole to musicie mieć bogatego męża". I w sumie racja. Z miesiąca na miesiąc starcza, ale żeby cos odłożyć i np. na zbierać na działkę pod budowę albo mieszkanie to nie ma szans :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 08:46

Sisilla lubi tę wiadomość

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja bidulka ma zatwardzenie, znowu musze kupić bio gaje. Matko zbankrutuje na tych buteleczkach :p

3i49tv7325tdkkap.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez sie męczy, nie może kupska zrobić. Od dwóch dni daje jej inne mleko bebiko comfort na kolki i zaparcia, tak jak zaleciła pediatra. Choć marudzila przy piciu i wypluwała smoka. Nie wiedziałam o co chodzi, myslalam ze jej nie smakuje to mleko. W końcu sama pociągnelam smoka a tam nic nie leci. To mleko jest gęstsze od NAN i nie chciało przez dziurkę przelecieć,zapychalo się. No tego to się nie spodziewałam. Cale szczęście miałam smoczek z większą dziurką i sytuacja została szybko opanowana ;-)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje wykształcenie to opiekunka dziecieca i pracuje w przedszkolu. Jak wróce do pracy to będe prowadziła swoją grupę żłobkową;]

Mój mąż nie ma konta wypłatę dostaje na rękę, moja wpływa na konto. Razem planujemy wydatki razem robimy zakupy.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewuszki karmiace cycem - jecie slodycze i fast foody?
    nie, jakoś nie mogę się przełamać...ale może to i dobrze ;)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama86 wrote:
    Moja tez sie męczy, nie może kupska zrobić. Od dwóch dni daje jej inne mleko bebiko comfort na kolki i zaparcia, tak jak zaleciła pediatra. Choć marudzila przy piciu i wypluwała smoka. Nie wiedziałam o co chodzi, myslalam ze jej nie smakuje to mleko. W końcu sama pociągnelam smoka a tam nic nie leci. To mleko jest gęstsze od NAN i nie chciało przez dziurkę przelecieć,zapychalo się. No tego to się nie spodziewałam. Cale szczęście miałam smoczek z większą dziurką i sytuacja została szybko opanowana ;-)
    A chętnie pije to mleko? Ja też mam małej podawać to mleko,ale nie chciała go pić.Bede próbować znowu.

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
‹‹ 1175 1176 1177 1178 1179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ