X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Sylwia to szalałaś! Aż się dziwie że Twój facet nie daje Ci się dalej rozwijać! Marnujesz się a on nie wie jakie złotko ma orzy sobie!

Ja z wykształcenia jestem technikiem farmacji i pracuje w aptece. Skończyłam też studnia finansów i zarzadzania w placówkach zdrowia. Po macierzyńskim chciałabym się dostać jako przedstawiciel farmaceutyczny albo do zarzadzania w jakieś przychodni lub aptece :)

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow Sylwia super :-)

sylwia1985 lubi tę wiadomość

age.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Wow Sylwia super na tej scenie wyglądałas :) juz nie masz szans żeby wrócić do tańca? Na pewno dodało by to dużo radości do Twojego zycia :)

Ja skończyłam pedagogike specjalną i od poczatku studiów pracuje z dziećmi, ostatnio 4 lata w przedszkolu, wczesniej jako opiekunka, a jeszcze wczesniej w sali zabaw i w żłobku ;)

niestety nie mam - teatr sie rozpadl bo zalozyli rodziny a wiadomo jak to jest potem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 20:43

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Wow Sylwia super na tej scenie wyglądałas :) juz nie masz szans żeby wrócić do tańca? Na pewno dodało by to dużo radości do Twojego zycia :)

Ja skończyłam pedagogike specjalną i od poczatku studiów pracuje z dziećmi, ostatnio 4 lata w przedszkolu, wczesniej jako opiekunka, a jeszcze wczesniej w sali zabaw i w żłobku ;)
    Z tym że nie do końca jestem przekonana że dobra drogę zawodową sobie wybrałam...przede wszystkim nie ma szans na dobre zarobki..
    ja teraz tez mam takie zarobki marne a dawniej jak tanczylam to byly bardzo dobre i ciezko mi bylo no ale coz.. cos trzeba bylo skonczyc jeszcze bo cale zycie bym nie tanczyla

zawsze marzylam by skonczyc medycyne estetyczna ale brak bylo kasy a teraz juz za pozno no i nie ma kierunku tego tutaj tylko trzeba bylo by gdzies wyjechac

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    o kurcze co to takiego?

Projektuję rzeczy codziennego użytku :)

Teatr tańca - kojarzy mi się z francuskimi filmami... bardzo lubię! :D

• ao12. Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też z wykształcenia jestem polonistką a pracuję w ośrodku z młodzieżą i osobami starszymi z różnymi upośledzeniami (w ośrodku przygotowuje się ich do samodzielnego życia).

Sroka, paaolka, sylwia1985, lubek lubią tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martwię się o naszą Kajaoli...tak starsznie dawno sie nie odzywała...mam nadzieje ze to tylko przez brak czasu, a że generalnie wszystko u nich w porządku..

lubek lubi tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie coś cicho siedzi :(

Nic dziewczyby idę prasować moją tone prania <chlip chlip>

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie gdzie Kajaoli?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka ja tez dzis prasowałam...ale jeszcze troche przede mną, robie to na raty ;)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • tofirus Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Sylwia super! Zdjęcia wspaniałe, lubię takie klimaty :)
    A może mogłabyś wrócić do tańca w inny sposób?

Ja jestem filolożką i pracuję w korporacji, w finansach.

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki karmiace cycem - jecie slodycze i fast foody?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewuszki karmiace cycem - jecie slodycze i fast foody?

Niestety tak:( Jestem uzależniona od czekolady. A najgorsze, że co poniedziałek mówię sobie, że nie będę jadła słodyczy O_o

Sroka lubi tę wiadomość

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wow a z tymi motorami to sam sex normalnie :)

Ja skończyłam administrację i jestem sexetarką :P

Ja pierdziele małż miał sobie ubrania naszykować na niedziele (chrzciny), wyciągam to jego "naszykowane" z szafy żeby prasować a tam jedna koszula chodzona, a druga z plamami..... faceci... Jutro mam hardcorowy dzień - sprzątanie, gotowanie, ustawianie, szykowanie i w międzyczasie Olek...pewnie do rana mi się zejdzie a w niedziele w kościele padnę na pysk w tą chrzcielnicę :P Także dziewczynki miłego weekendowania życzę i będę Was nadrabiać we wtorek zapewne.

Anoolka, Sisilla, ataga4, Kakabaka, pestka, tofirus, Kasiula09 lubią tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella wrote:
    Niestety tak:( Jestem uzależniona od czekolady. A najgorsze, że co poniedziałek mówię sobie, że nie będę jadła słodyczy O_o
    Mam to samo, pochlaniam czekolade i jeszcze biszkopty -paczke na dzien :-\ Na szczescie nie wplywa to na Mala.

Fast foody tez palaszuje np.wczoraj jadlam domowe hamburgery i frytki, szis frytki mrozone, pizza tez czasem sie zdarza. Dzisas wlasnie sobie uzmysliwilam jak beznadziejnie sie odzywiam =-O =-O =-O

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka moj ostatnio byl na zakupach i kupil sobie spodnie i koszule

a tak to ciagle w tym samym lazi choc ma duzo ciuchow ale mowi ze mu w tym wygodnie- ach faceci :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:49

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja postanowilam od pn przez tydzien nie jesc slodyczy i zobaczymy czy maly bedzie mniej placzliwy - ciekaw jestem moze to wina tego ze tak fika nogami i placze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:49

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:

Ja pierdziele małż miał sobie ubrania naszykować na niedziele (chrzciny), wyciągam to jego "naszykowane" z szafy żeby prasować a tam jedna koszula chodzona, a druga z plamami..... faceci... Jutro mam hardcorowy dzień - sprzątanie, gotowanie, ustawianie, szykowanie i w międzyczasie Olek...pewnie do rana mi się zejdzie a w niedziele w kościele padnę na pysk w tą chrzcielnicę :P Także dziewczynki miłego weekendowania życzę i będę Was nadrabiać we wtorek zapewne.

Dobrze, że wcześniej sprawdziłaś:)| Zdaj koniecznie relację z chrzcin;)

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    O wow a z tymi motorami to sam sex normalnie :)

Ja skończyłam administrację i jestem sexetarką :P

Powodzenia, aby się wszystko udało a dzieciątko było grzeczne :-)

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    a ja postanowilam od pn przez tydzien nie jesc slodyczy i zobaczymy czy maly bedzie mniej placzliwy - ciekaw jestem moze to wina tego ze tak fika nogami i placze

To może ja też spróbuje :)
    Jak zaczniemy razem łatwiej będzie się dopingować:)

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
‹‹ 1173 1174 1175 1176 1177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ