X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Mieliśmy wczoraj iść na pierwsze zajęcia na basen, ale Jędruś cały czas kaszle. I dzisiaj przyszła go zbadać znajoma pediatra i obawia się że ma bezgorączkowe zapalenie płuc :(
    Musi dostawać zastrzyki dwa razy dziennie. Mąż właśnie biega po wszystkich aptekach w poszukiwaniu tych zastrzyków, ale nigdzie nie ma. Została mu jeszcze jedna apteka i jak tam nie będzie to zamówi na jutro. Boziu jak mi szkoda tego naszego bączka.
    kurcze nie dobrze... ale az zapalenie pluc? kurde chwytaja sie tych malenstw te pierdoly... zmartwilam sie bo moj delikatnie zakaszle co i raz ale nic poza tym, myslalam ze to od sliny bo duzo ale teraz to juz sama nie wiem :(

• Scęście Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    normalnie zazdrość! ;) a Twój Kuba polubił smoczka? :)
    tak polubil.. i kolejny krok po nauce spania w lozeczku bedzie nauka odrzucenia smoczka. bo arazie do snu jest mu neizbedny, w dzien nie, ale jak marudny i zasypia to smok musi byc!

Kakabaka lubi tę wiadomość

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż zdobył zastrzyki. Idziemy na pomoc doraźną żeby podali Jędrusiowi :(

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Mieliśmy wczoraj iść na pierwsze zajęcia na basen, ale Jędruś cały czas kaszle. I dzisiaj przyszła go zbadać znajoma pediatra i obawia się że ma bezgorączkowe zapalenie płuc :(
    Musi dostawać zastrzyki dwa razy dziennie. Mąż właśnie biega po wszystkich aptekach w poszukiwaniu tych zastrzyków, ale nigdzie nie ma. Została mu jeszcze jedna apteka i jak tam nie będzie to zamówi na jutro. Boziu jak mi szkoda tego naszego bączka.
    o jejku :(

moj tez kurcze kaszle i ma katarek mam nadzieje ze nic mu nie jest ale niby pediatra go badala i mowila ze wporzadku ale kurcze sama nie wiem

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    tak polubil.. i kolejny krok po nauce spania w lozeczku bedzie nauka odrzucenia smoczka. bo arazie do snu jest mu neizbedny, w dzien nie, ale jak marudny i zasypia to smok musi byc!
    a mój pluje wszystkimi ;) własnie chce go nauczyć, żeby ciumał jak zmęczony...ale na razie żaden smoczek nie jest fajny ;) eh no nic, zobaczymy.

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    kurcze nie dobrze... ale az zapalenie pluc? kurde chwytaja sie tych malenstw te pierdoly... zmartwilam sie bo moj delikatnie zakaszle co i raz ale nic poza tym, myslalam ze to od sliny bo duzo ale teraz to juz sama nie wiem :(
    Nie popadaj w paranoję bo zwariujesz Scęście. Jędruś kaszle tak brzydko, mokro i często. To nie takie pokasływanie.

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia,to nastepnym razem odciag mleczko, postaw na stole i powiedz ze teraz ty wychodzisz i bedziesz za 2 h.kurcze co to ma byc, ja bym mu dala narty, chyba w snach.

sylwia1985, Sisilla, ataga4 lubią tę wiadomość

• pestka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh dziś ja nie odpoczęłam...Frankowi się cos poprzestawiało i w ogóle dziś nie spał swoich 2-3 godzin. Pospał 30 min się obudził i harcuje. Za to my z M zmeczeni :D i weź tu ogarnij maluszka..
    Kurde zaczynam sie bać, bo wczoraj na chrzcinach tez harcował..mam nadzieję, że nie potrzebuje nagle az tylu godzin mniej snu, bo padne na pysk..ale pocieszam sie, że z dnia na dzień aż tak mu to nie zniknie. Oby.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 17:18

iabql8x.png
    x8msush.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny! Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze jedno miejsce w waszym gronie :) Podczytuję Was praktycznie od początku i w końcu się odważyłam napisać..:)
    Mój Tomcio urodził się 10 dni po terminie tj. 2 listopada, ale oczekiwanie było koszmarne, bo nie miałam żadnych symptomów nadchodzącego rozwiązania. W końcu przez cewnik wywołali poród i był siłami natury. Ja pochodzę z lubelskiego, ale tata jest wojskowym i większość życia spędziłam w zachodniopomorskim, a teraz studia i życie są w stolicy. Mam 27 lat, mój mąż jest ze mną równolatkiem. Tomek jak się urodził ważył 3450 i miał 54 cm, trzymali nas w szpitalu niecałe dwa dni. To na razie tyle, serdecznie Was pozdrawiam :)

pestka, sylwia1985, Sisilla, paulina.b.1991, Aniqa, Anoolka, paradise, nadzieja!!!, Sroka, Kasiula09, tofirus, renatkach, Kakabaka, ao12., Pauletta, lubek, KasiaMJ lubią tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka witaj :)moj tez byl wojskowym ale nie przedluzyli mu kontrakrtu i jezdzi po Polsce i szuka wakatu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 17:24

rewoppka lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:

Jeju, trzymam kciuki za Jędrusia, żeby szybko zwalczył choróbsko i oby zastrzyki szybko bidulkowi pomogły, trzymajcie się!

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewoppka witaj w naszym gronie, a kim jesteś z wykształcenia, bo o tym ostatnio mówiłyśmy?

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Dzień dobry dziewczyny! Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze jedno miejsce w waszym gronie :) Podczytuję Was praktycznie od początku i w końcu się odważyłam napisać..:)
    Mój Tomcio urodził się 10 dni po terminie tj. 2 listopada, ale oczekiwanie było koszmarne, bo nie miałam żadnych symptomów nadchodzącego rozwiązania. W końcu przez cewnik wywołali poród i był siłami natury. Ja pochodzę z lubelskiego, ale tata jest wojskowym i większość życia spędziłam w zachodniopomorskim, a teraz studia i życie są w stolicy. Mam 27 lat, mój mąż jest ze mną równolatkiem. Tomek jak się urodził ważył 3450 i miał 54 cm, trzymali nas w szpitalu niecałe dwa dni. To na razie tyle, serdecznie Was pozdrawiam :)
    hej! witamy :) super ze sie odzywasz. im nas wiecej tym lepiej :) pochwal sie fotka maluszka :) a jak nie chcesz na forum to mamy grupe na fb tajna i jestesmy tam teco maja fb i wrzucamy fotki bo tam latwiej ;] o ile masz fb :) jakby cos to podaj swojego mejla to cie zaprosze :)

• Scęście Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga4, jak chrzciny Kajtusia? :)

ataga4 lubi tę wiadomość

• Sisilla Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    rewoppka witaj :)moj tez byl wojskowym ale nie przedluzyli mu kontrakrtu i jezdzi po Polsce i szuka wakatu

Sylwia. Może i dobrze, żeby znalazł wakat z dala od mamusi. Wy może musielibyście się z Nikusiem przeprowadzić, ale uwolniłabyś się od teściowej, a mąż w końcu odciąłby pępowinę :)

sylwia1985 lubi tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj rewoppka :) fajnie ze dołączasz do naszego grona :) zawsze to wiecej osób do wymiany doświadczeń ;) :)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    hej! witamy :) super ze sie odzywasz. im nas wiecej tym lepiej :) pochwal sie fotka maluszka :) a jak nie chcesz na forum to mamy grupe na fb tajna i jestesmy tam teco maja fb i wrzucamy fotki bo tam latwiej ;] o ile masz fb :) jakby cos to podaj swojego mejla to cie zaprosze :)

Dziekuję :D Chętnie dołączę do grupy na fb, mój mail to [email protected]
    A na razie dla Was mam coś takiego :) http://www.magisto.com/video/bEIAY1lRSzwiRU1pYw

Z wykształcenia jestem geoinformatykiem, studia kończyłam na WAT, ale w sumie nie pracuje w zawodzie tylko właśnie w wojsku.. jako cywil. Z początku zajmowałam się czymś z mojej profesji tj. dronami, ale później mnie przekwalifikowali..:(

sylwia1985, paaolka, Sisilla, Sroka, ewcia91 lubią tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    moj znowu wyruszyl na narty - ja powiedzialm ze nie - a moja mama a niech jedzie przynajmniej sie zrelaksuje i odocznie- no ja pikole !!!!! wszyscy przeciw mnie to jak mam sama walczyc i wygrac

moj szczesliwi i mowi ,, a widzisz nawet mamunia mowi zebym pojechal i odpoczal sobie bo to jdyna okazja :(
    dzisiaj wieczorem wracamy bo jutro z malym idziemy do cvhirurga zeby pepek zobaczyla

cala wizyta mojego meza wyglada tak
    1.jedzenie
    2 narty
    3.jedzenie i piwko z moim tata
    4 spanie

no dzisiaj kosciol jeszcze byl:/
    Sylwia moja mama też tak czasem robi i wtedy mówię jej dobitnie żeby się nie wpierdalała :P

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super filmik :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Dziekuję :D Chętnie dołączę do grupy na fb, mój mail to [email protected]
    A na razie dla Was mam coś takiego :) http://www.magisto.com/video/bEIAY1lRSzwiRU1pYw

Z wykształcenia jestem geoinformatykiem, studia kończyłam na WAT, ale w sumie nie pracuje w zawodzie tylko właśnie w wojsku.. jako cywil. Z początku zajmowałam się czymś z mojej profesji tj. dronami, ale później mnie przekwalifikowali..:(
    a twoj jaki ma stopien w wojsku i gdzie sluzy?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 1181 1182 1183 1184 1185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ