Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało mi się przełożyć usg na 4 marca Hihi
kalitria ja też starsza na pewno jestem -
kalitria wrote:nie, nie - najmłodsza ciążą
ja mam lat 32 skończone, bosz...
e to jednak nie, a myślałam że ty jakąś nastką jesteśmała_mi lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
W sobotę w Lidlu będą mieli jeansy po 29,99, które nie mają guzika i zamka. Oni je nazywają jegginsy. W zeszłym roku kupowałam sobie dwie pary i jestem z nich bardzo zadowolona- zwłaszcza teraz gdy trochę się poszerzyłam tu i ówdzie
Ale uwaga- tak jak wszystko w Lidlu znikają rano bardzo szybko Ja chyba sprawie sobie czerwone Mam już białe, granatowe i niebieskie
http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-2937F7F1-DB31A12E/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=8473Madź, Anoolka lubią tę wiadomość
-
mama86 fajne te spodnie, ale to rzeczywiście jeansy? bo jeśli tak to pewnie się za bardzo nie rozciągają?
Ja ostatnio cały czas chodzę z rozpiętym guzikiem, nawet nie ze względu na dodatkowe cm, ale ból podbrzusza i nie wytrzymuję jak mnie coś uciska -
Są rozciągliwe a pewnie to zasługa streczu. Jak na dzień dzisiejszy gdy mnie własnie też brzuch boli i trochę się poszerzyłam sprawują się dobrze. Wiadomo- z czasem pewnie po I trymestrze mogą być już zbyt ciasne. Ale cena jest dobra. A i po porodzie tez mogą się super sprawdzić (mają wysoki stan- być może nie każdy to lubi ale mi odpowiada).
MOI, co do H&M wiem że tam tez mają fajne ciuchy dla ciężarnych. Ale u mnie w mieście niestety w H&M nie mają kolekcji dla przyszłych mam Byłam ostatnio w lumpie i udało mi się zdobyć beżowe spodnie z H&M z panelem Myślę, że na wiosnę/lato w chłodniejsze dni będą jak znalazł Chyba, że mega przytyję i się w nie nie zmieszczę To wtedy getry pójdą w ruch + jakieś tuniki -
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Dziewczyny a mnie tak wysadziło ja wiem ze to 9tydzień ale z powodzeniem mam 3-4cm więcej w brzuchu...podobno w drugiej ciąży szybciej wychodzi brzuszek i zdecydowanie się pod tym podpisuję
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
skoro się rozciągają to pewnie się skuszę o ile zdążę przed innymi
-
MartaR.. wrote:Właśnie sobie patrze od kiedy zaczyna się trzeci miesiąc ciąży i zaczyna się w 9 tygodniu ciąży a trwa do 13 tygodnia czyli kochane właśnie zaczynamy wchodzić w 3miesiąc ciąży...
MartaR.., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Mama fajne te portki, ale czy guma nie będzie za bardzo uciskać dzidziusia???
W H&M mają fajne spodnie dla ciężarnych z pasem z materiału i chyba trzeba będzie niebawem w nie zainwestowaćKajaoli lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Wróciłam z wizyty
Szczęście i radość mnie rozpiera! Nasze szczęście ma 9,5mm, dzisiaj jest nasz 7t0d, czyli proszę o przesunięcie terminu porodu na 15.10
Serduszko bije 155 razy na minutkę i wszystko jest dobrze.
Otwieramy dzisiaj wino zakupione trzy lata temu na tę okazję
Następna wizyta za trzy tygodnielubek, Kajaoli, MOI, caterinka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
kakabaka gratuluję
Kakabaka lubi tę wiadomość