Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kakabaka wrote:Wróciłam z wizyty
Szczęście i radość mnie rozpiera! Nasze szczęście ma 9,5mm, dzisiaj jest nasz 7t0d, czyli proszę o przesunięcie terminu porodu na 15.10
Serduszko bije 155 razy na minutkę i wszystko jest dobrze.
Otwieramy dzisiaj wino zakupione trzy lata temu na tę okazję
Następna wizyta za trzy tygodnie
Gratulacje
a co do tego wina to najwyżej możesz powąchaćKakabaka, Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Waniulka wrote:hej kochane powiedzcie mi czy którąś tak jakoś dziwnie ściskał żołądek i mam lekkie kłucia w brzuszku. Ogólnie się źle czuję jakoś. Podpowiedzcie proszę
Ja od kilku dni mam różne sensacje żołądkowe: kłuje, ssie, ściska, mdli. Trudno to opisać ale samopoczucie mam przez to okropne. No i każdego dnia bóle podbrzusza: raz mocniejsze, raz słabsze, a cały czas uciskWaniulka lubi tę wiadomość
-
Szczęście i radość mnie rozpiera! Nasze szczęście ma 9,5mm, dzisiaj jest nasz 7t0d, czyli proszę o przesunięcie terminu porodu na 15.10
Też mam termin na 15.10
Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Witajcie Mamuśki
Mogę dołączyć?
Mój termin to 18.10 (szczególnie witam Monice ) z tym tylko, ze poród prawdopodobnie będzie dużo wcześniej bo spodziewam sie bliźniaków ))
Tak naprawdę dopiero 10 Marca dowiem sie czy wszystko z dzieciakami ok, bo będąc 4 dni temu u lekarza (czyli dokładnie skończony 6tc) nie było jeszcze widać serduszk Lekarz mnie przygotował na najgorsze, ale jestesmy z Mężem pełni pozytywnej wiary aczkolwiek i tak sie boimy.
Jestem już po 2 poronieniach z przed 4 lat ( z innym partnerem-genetycznie nie pasowalismy do siebie)
Martwię sie, ale już kocham te dwa szkraby
Pozdrawiam was i życzę wam powodzenia!Madź, MartaR.., paaolka, lubek, Anoolka, Strokrotka, Nati74, Kajaoli, MOI, Monica, caterinka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Kakabaka, slyszalam ze jak tętno plodu jest powyzej 140 to bedzie dziewczynkaKakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
kalitria wrote:Gratulacje Kakabaka, slyszalam ze jak tętno plodu jest powyzej 140 to bedzie dziewczynka
Modlę się tylko o zdrowie dla maluszka i o prawidłowy rozwój
Reszta... niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzebaWaniulka, Anoolka, Kajaoli, kalitria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykakabaka, Natalia gratuluję!!! Bardzo się cieszę z waszych szczęść. Oby więcej takich dobrych wiadomości!!!!
Dzięki kochane za podpowiedzi bo się zaczęłam martwić ale myślę że dzidziuś coraz bardziej daje o sobie znać! A co tam wszystko zniosę aby zdrowe było.Kakabaka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny a mi dalej nic nie jest, procz sennosci nerwów.martwi mnie ten brak objawow. a co do brzuszka to faktycznie w 2 ciazy szybciej widac, pomimio ze narazie 1kg do przodu do brzuszek juz widac, ale to moze tez dlatego ze ja jestem wysoka i bardzo szczupla wiec to tez moze ma jakis wplywmarta
-
marta tylko pozazdrościć, że nic cię nie męczy
Natalia gratuluję podwójnego szczęścia -
nick nieaktualnywitaj Natlia gratuluję bliźniaków ja mam siostrę bliźniaczkę super sprawa
Kakabaka - super wieści
ja mam 4 talerze oponek (pączków angielskich) jak któraś ma smaka zapraszam naszła mnie na nie ochota zrobiłam ale po zrobieniu zmieniła mi się zachcianka i jem kanapki z serem
Marta ty się kochana ciesz ja Ci oddam wszystkie moje objawy zwłaszcza tulenie ubikacji i wymioty brak objawów wcale nie oznacza, że jest źle pamiętaj o tym !Kakabaka, Madź, Natalia J. lubią tę wiadomość
-
ja też na październik - 28. Jak się uda, to będzie cały miesiąc impreza, bo ja z października, córa z października i mąż ma imieniny.
Fajnie by było.
Tyle, że wiek już znaczący, i po poronieniu, wiec na razie nie cieszę się za bardzo.... Bardziej boję