Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MOI wrote:Kajaoli ja nigdy nie robiłam sama pączków, ale kiedyś na pewno spróbuję Na razie posiłkuję się kupnymi, a w pracy ludzie częstują chrustami teściowej albo samodzielnie wykonanymi oponkami
Dla tych, którzy boją się dużej ilości tłuszczu mogę podpowiedzieć, że są przepisy na pączki pieczone w piekarniku. Nie wiem, czy smakują tak samo dobrze, ale na pewno pięknie wyglądają i możne je jeść z czystym sumieniemKajaoli, MOI lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kajaoli wrote:A masz moze przepis?
http://www.mojewypieki.com/post/paczki-na-serku-homogenizowanymKajaoli lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
zaplanowane były trzy, więc norma wyrobiona
po więcej nie zechce mi sie iść do sklepu
Poza tym, musiałam się spieszyć: rano mam najmiejsze mdłości. Później nie dałabym rady zjeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:21
Waniulka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja skuszę się na pączusia, jak babcia mi podeśle nie mam kompletnie apetytu, ale pączki mojej babci są bezkonkurencyjne i sobie nie odmówię.
Dalej jestem przykuta do łóżka - wczoraj się trochę zdenerwowałam i po południu z plamienia znowu krwawienie się zrobiło, ale dalej tylko jak stoję nawet chwilę albo pójdę siusiu jak leżę plackiem, to wszystko jest ok. Jutro wizyta i modlę się, żebym wytrzymała do tego czasu i żeby maleństwu nic się nie stało.
moremi bardzo współczuję... -
Witam wszystkie Mamuśki gratuluję udanych wizyt jedna dziewczyna odpadła od nas bardzo mi przykro nie wiem i nie wnikam czy Jesteście wierzące w każdym razie będę się modliła za wszystkie Mamuśki obyśmy dotrwały i za dziewczynę która odpadła oby miała siłę i wiarę że niebawem do NAS dołączy:) NA PEWNO TAK BĘDZIE.Natalio J. na pewno urodzisz zdrowe piękne bliźniaki:)I może nawet uda nam się w ten sam dzień czyli 18go:) nie ważny dzień aby zdrowe bobaski były:)A DZIŚ JEDZMY PACZKI I SIĘ NIE MARTWY TAK BARDZO:))będzie ok
Kakabaka, MOI, Kasiula09, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
agatas ja nie chcę źle Ci podpowiadać ale ja też miałam plamienie właśnie po stresie i popędziłam do gina powiedział że w takiej sytuacji jak coś się dzieję to duphaston 2 tablety naraz 3 razy na dzień i leżeć plackiem odpoczywać trzymam kciuki.Mi pomogło odpukać.Daj koniecznie znać czy wszystko ok.
-
nick nieaktualny
-
Duphaston łykam od poniedziałku, kiedy to się zaczęło - w pon. 4 tabletki od razu, a teraz 3 dziennie. Leżę plackiem i czytam książką i oczywiście Was. I staram się zapomnieć o pracy, rozbitym samochodzie i wszystkich innych problemach, bo bardzo mi to nie służy.