Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
daj spokoj mi tak psozlo na zatok ize zaraz wyjde z siebie!MartaR.. wrote:Ja mam tak falami tydzień bez snu a tydzień śpiący ... Dziewczyny a was też tak głowa boli nigdy nie miałam bólów głowy a teraz czuję się tak jakbym nie mogła jej utrzymać w pionie
-
nick nieaktualnyhej słoneczka
ja mam 4 talerze oponek więc zapraszam (sama nie jem bo mi ochota przeszła po zrobieniu wolę krokiety z pieczarkami)
Agatas będzie dobrze uszka do góry
witam nowe mamusie
Marta mi głowa wczoraj tak pękała, że aż wymiotowałamDrelin lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze pączka nie zjadłam, lecę zaraz do mojego doktorka i po wizycie podjadę do cukierni Zrobię zakupy wedle zamówienia mojego męża: paczki z marmoladą i eklerki
Trzymajcie kciuki za wizytę, mam takiego stracha, że aż w nocy miałam sen, że zaczęłam plamić -
czeeeeeść witam was czwartkowo-pączkowo
jeszcze nie zjadłam zadnego, czekam aż teściowa usmaży bo te pączki są pyyyyyyyyszne
tak wogóle to się rozpisałyście strasznie.
ja miałam wczoraj mieć mieć wizytę ale nie miałam... grrrrrr... doktorka nie było, ma być w piątek, więc dalej czekam na .
-
ja mam dzisiaj taką huśtawkę nastrojów, że jakbym miała robić pączki albo chrusty to bym chyba tym ciastem rzucała po ścianach!
u nas na Cyprze nie ma dzisiaj tłustego czwartku, tutaj jest tłusty poniedziałek. mam nadzieje ze nastrój mi sie polepszy to paczki zrobie w weekendKamilamila85 lubi tę wiadomość
-
kalitria wrote:ja mam dzisiaj taką huśtawkę nastrojów, że jakbym miała robić pączki albo chrusty to bym chyba tym ciastem rzucała po ścianach!
u nas na Cyprze nie ma dzisiaj tłustego czwartku, tutaj jest tłusty poniedziałek. mam nadzieje ze nastrój mi sie polepszy to paczki zrobie w weekend
eeee tam, w takim wypadku to ja bym sobie zrobiła dłuuugi pączkowy łikend od czwartku do poniedziałkuAnoolka, Drelin, Kakabaka, Kajaoli, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
Cześć mamusie Cały czas dociera do mnie jeszcze bardzo powoli, że będę mamą To moja pierwsza dzidzia, cudem spłodzona, bo lekarze zapraszali na in vitro, a tu taka niespodzianka... Czekam z niecierpliwością na bicie serca... Nie wiem jak wytrzymam te dwa tygodnie jeszcze...
Anoolka, Drelin, kalitria, MOI, Kajaoli, Kamilamila85, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:A ja zjadłam już dwa pączusie
Dziewczyny Was też boli w krzyżu??? Najgorzej jest jak się schylam Gdzieś tam wyczytałam że to jest typowa przypadłość ciążowa...ale w 9 tyg?Anoolka lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:A ja zjadłam już dwa pączusie
Dziewczyny Was też boli w krzyżu??? Najgorzej jest jak się schylam Gdzieś tam wyczytałam że to jest typowa przypadłość ciążowa...ale w 9 tyg?
mnie ostatnio tak łupie, no ale stwierdziłabym prędzej że to starośc niż ciąża na tym etapie
przy dziewczynach w końcówce ciąży mnie bolał kręgosłup do nieprzytomności, ale żeby już?!
-
a ja dopoki nei zjem nei mam brzucha, a jak zjem co kolwiek to jestem odeta do konca dnia i wygladam jak w 5 m-cu ;/
paczka zjadlam pol, i nei mam na drugie pol ochoty ;p moze i dobrze. w gole nei mam ochoty na slodkie w ciazyAnoolka lubi tę wiadomość
-
Ja mam tak samo....Scęście wrote:a ja dopoki nei zjem nei mam brzucha, a jak zjem co kolwiek to jestem odeta do konca dnia i wygladam jak w 5 m-cu ;/
paczka zjadlam pol, i nei mam na drugie pol ochoty ;p moze i dobrze. w gole nei mam ochoty na slodkie w ciazy -
Mnie też boli w krzyżu - lewa strona. Mam nadzieję, że to nie nerka... pospałam sobie przez 3 godziny i ciut lepiej mi[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bergo wrote:Cześć mamusie Cały czas dociera do mnie jeszcze bardzo powoli, że będę mamą To moja pierwsza dzidzia, cudem spłodzona, bo lekarze zapraszali na in vitro, a tu taka niespodzianka... Czekam z niecierpliwością na bicie serca... Nie wiem jak wytrzymam te dwa tygodnie jeszcze...
Bergo, gratuluje ci jeszcze raz z calego serca wiem co przezywasz, wiekszosc z nas jest jeszcze na tym etapie, ze nie moze uwierzyc. Badz tylko dobrej mysli, nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze Kiedy wizyta? -
Dziewczyny jestem po wizycie, wszystko ok! Bobas ma 13 mm i wszystko jest na razie dobrze:) A ja znowu schudłam Następna wizyta za 3 tygodnie, mam nadzieję, że ten czas spokojnie mi minie
Co do bóli to mnie też brzuch pobolewa i krzyż zwłaszcza gdy więcej się ruszam. Ale znalazłam na to sposób- gdy zaczyna boleć po prostu się kładę i jakoś przechodzi. Mnie nerki też czasami bolą (zazwyczaj prawa strona) ale na to nie znalazłam sposobu. Podczas miesiączki tez miewałam bóle nerek.Kamilamila85, Kajaoli, caterinka, kalitria, mała_mi lubią tę wiadomość
-
ej a czy wy tez tak macie ze ejstescie takei odete?
ja to nei wiem czy jestem glupia jakas cyz co, ale mam wrazenie ze mi brzuch coraz bardziej do rpzodu sie wypina, bo ja ogolnei nei jestem wpaska, mam swoje 3 faldki na brzuchu i po prostu ten brzuch robi m isie w rpayc tkai ogromny jakbym byla w 4 m-cu, ucieksaja mnei spodnei i w ogole.
koleznaka mi mwoi ze czytala keidys ze jak jest praca siedzaca to jak za ldugo sie siedzi to tak wlansie sie robi... no ja do 16 tylko siedze w fotelu wiec mzoe i fakt. nei wiem
mamaaa! gratulacje :* :* syzbk orosnei to twoje malenstwo :*