Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja też dziś maruda okropna i właśnie jak się złości to czy na leżaczku, czy na macie robi taki mostek, aż się boję, wasze też tak mają? U nas dopiero tak od paru dni.
Ataga4 mam nosidło ergonomiczne Tula, zamówiłam u producenta, ale z wkładką dla niemowlaka od 3,5-7 kg, a dziecko bez wkładki można nosić w nim jak potrafi trzymać głowę. Nosidło super, jedno z niewielu na rynku, gdzie dziecko naturalnie przyjmuje pozycję żabki, łatwe w obsłudze, fajnie wykonane, jak dla mnie super. Jedyny minus to cena ale mnie na połowę zrzucili się znajomi z pracy a drugą zapłaciła moja babcia, a wkładkę zasponsorowałam sobie ja Ataga nie będziesz żałowała i nie miej stracha, żeby trochę już ponosić serio, ja mojego syna nosiłam od 5 miesiąca w zwykłym nosidle i nie miał problemów z bioderkami, ale najważniejsze to umiar i stopniowe przyzwyczajanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 20:22
Sroka, ataga4 lubią tę wiadomość
-
A sama nie wiem Jeszcze trochę a będę wracała do pracy
Sisilla lubi tę wiadomość
-
dziewuszki masakra - moj brat tak nawiwijal ze wszyscy placza mama. tato i wogole szkoda gadac - porazka w zyciu bym sie nie spodziewala po swoim bracie ze zrobi takie glupstwo- nie bede spala pewnie
w czwartek wraca do Angli a konsekwencje jego czynu beda ponosic rodzice i to chyba do konca juz zycia- niby 28 lat ma a taki durny
myslalam ze takie rzeczy tylko sie dzieja w filmachWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 22:38
-
nick nieaktualny
-
U nas noc nawet ok 2 pobudki ale wieczorem tak płakał że nie mogłam go uspokoić ale myśle że to ze zmęczenia bo nie spał po południu prawie wogóle ... A Szczyrk również słoneczny z nie wielkim mrozem mam nadzieję że nie wieje i sobie dzisiaj pospacerujemy :-
Ewelka91 -
ewcia91 wrote:U nas noc nawet ok 2 pobudki ale wieczorem tak płakał że nie mogłam go uspokoić ale myśle że to ze zmęczenia bo nie spał po południu prawie wogóle ... A Szczyrk również słoneczny z nie wielkim mrozem mam nadzieję że nie wieje i sobie dzisiaj pospacerujemy :-
Uwielbiam Szczyrk;)paradise lubi tę wiadomość
-
Sroka wrote:Hallo hallo jak tam nocki?!
Oo a jak u Was z pogodą? U nas -6 i pełne słońce (Piekary Śląskie)
U nas nocka spokojna a za oknem słoneczko. Jesteśmy już po śniadanku i zaczynamy działać
Aha! Miałam Wam napisać. Byłam wczoraj u ginekologa. Dopiero po ukazaniu tekstu na stronie ministra zdrowia, że zaświadczenie może wypisać lekarz każdej specjalizacji na podstawie karty ciąży zgodził się podpisać. Po 4 miesiącach wygraliśmy! Mój dzisiaj złożył już wszystko w mopsie i czekamy na decyzję.ataga4, Nelly, Sisilla, ao12. lubią tę wiadomość
-
Sroka wrote:Hallo hallo jak tam nocki?!
Oo a jak u Was z pogodą? U nas -6 i pełne słońce (Piekary Śląskie)
Ja juz po gimnastyce- odkurzanie z Gabrysia w nosidle Od jakiegos czasu polubiła w nim chodzić. Jestem zmachana
Sylwia pisz co odwalił twój brat, może cos poradzimy w końcu co kilkadziesiąt głów to nie jedna
Jak uda mi się dziś wyjść to mam zamiar udać się do lumpa, może jakąś kurteczke wiosenna dla Gabrysi wyszukam albo body w innym kolorze niż biały bo mam prawie same białe i marchewka juz dwa załatwiła, nie pomogło nawet pranie w 90 st
-
mama86 wrote:
Jak uda mi się dziś wyjść to mam zamiar udać się do lumpa, może jakąś kurteczke wiosenna dla Gabrysi wyszukam albo body w innym kolorze niż biały bo mam prawie same białe i marchewka juz dwa załatwiła, nie pomogło nawet pranie w 90 st
My mimo śliniaka mamy już załatwione 3 pary bodów przez tą marchewkę. Leżaczek na szczęście cudem się doprał.
-
paradise wrote:U nas nocka spokojna a za oknem słoneczko. Jesteśmy już po śniadanku i zaczynamy działać
Aha! Miałam Wam napisać. Byłam wczoraj u ginekologa. Dopiero po ukazaniu tekstu na stronie ministra zdrowia, że zaświadczenie może wypisać lekarz każdej specjalizacji na podstawie karty ciąży zgodził się podpisać. Po 4 miesiącach wygraliśmy! Mój dzisiaj złożył już wszystko w mopsie i czekamy na decyzję.
Super! Wreszcie, bo te święte krowy to by tylko siedziały i kasę brały!
A właśnie, jakie jeszcze dokumenty oprócz zaświadczenia od ginekologa trzeba?? -
A u nas dalsza część wkładania rąk do buzi, i zauważyłam, że ona nie tyle co je ssie jak gryzie i to w jednym miejscu. Może ją te dziąsła swędzą, chociaż ja nic nie widziałam, żadnego ząbka ani obrzęku. Ale kupie jej dziś żel i posmaruje.
-
u nas nocka ok o dziwo wstawala tylko 2 razy a nie 4 w Puławach za oknem piekne slonce ale wieje i -5 stopni wiec zimno
Paradise super ze sie udalo z tym zaswiadczeniem
Sylwia wstawaj i nie trzymaj nas w napieciu co ten Twoj brat nawywijalWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 09:51
paradise lubi tę wiadomość