Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem co dzisiaj z moja Agatką jest. Jest marudna nie umie sie niczym zabawić i jako że jest bezsmoczkowa cały czas ssie paluszki. Ale to non stop. Nie wiem czy to przez tą wichurę co za oknem panuje czy to oznaka jakieś zbliżającej się choroby czy ząbków teraz wreszcie zasnęła idę i ja dychnąć
-
ataga4 wrote:Sisilla, Ty masz nosidło ergonomiczne Tula? Teraz nowe kupowałaś? Ja zamówiłam i czekam na dostawę, ale wiem ze można ich używać dopiero jak dziecko samodzielnie siedzi. Nie mniej jednak nie mogę się doczekać, mam nadzieję ze spełni swoją rolę przy np szybkim wyjściu do sklepu czy do mamy. Łatwo zainstalować w nie dziecko?
-
Ja też się do niego przymierzam, jeszcze z myślą o wakacjach, bo chce ją w tym właśnie nosić jak pojedziemy do Chorwacji. A do tego super lekka spacerówka i heja! Już nie umiem doczekać się wakacji!
OO wstała mała maruda, już.. ahh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySisilla wrote:Właśnie Anoolka wywołałaś temat szczepień. Moje pytanie do mam, które mają już za sobą trzecią turę szczepień, jak u was, czy przy tej ostatniej turze coś sie zmieniło, było inaczej niż za 1 i 2 razem? U Scęścia skończyło się szpitalem, ale tu splot niekorzystnych zdarzeń plus szczepienie sie uzbierały. Napiszcie prosze!
-
dziewczyny z Warszawy i okolic na pływalni Polonez rusza kolejny kurs nauki pływania dla dzieciaczków i można się zapisywać:
8.03 Niedziela o godzinie 14.30
11.03 Środa w godzinach 19.00-20.00
15.03 Niedziela o godzinie 14.30
18.03 Środa w godzinach 19.00-20.00
Cena kursu ( trzymiesięcznego) 11 zajęć to 350 zł i jest to wejściówka na
basen dla maluszka i 1 rodzica na 1h 15 min (30 min zajęć + 45 min. na przebranie).
Fajnie bo już nie mogłam się doczekać tego pływaniaSroka lubi tę wiadomość
-
Sroka wrote:Nie wiem co dzisiaj z moja Agatką jest. Jest marudna nie umie sie niczym zabawić i jako że jest bezsmoczkowa cały czas ssie paluszki. Ale to non stop. Nie wiem czy to przez tą wichurę co za oknem panuje czy to oznaka jakieś zbliżającej się choroby czy ząbków teraz wreszcie zasnęła idę i ja dychnąć
-
mama86 wrote:Nie uwerzysz ale u mnie to samo. Marudna na całego, nic ja dzisiaj nie cieszy, jak leży na macie to w ryk, na lezaczku w ryk, jak ja nosze tylko dobrze ale ile można nosić teraz zasnęła od tego marudzenia, mam nadzieje ze to przez pogodę
Właśnie! Jak ją noszę to jest okej ale ino usiądź kobieto to ryk. Mata bee, a bujak to samo, aż chce wstać z niego. Obybto przez pogodę oby!
Właśnie myślę jej leżak kupić. Jakie Wy macie?
-
Sroka pewnie to wiatrzycho tak na nią działa, albo może ząbki po woli się wychylają, a próbowałaś jej posmarować dziąsełka?
Ja mam leżaczek z fisherprice taki:http://archiwum.allegro.pl/oferta/fisher-price-fotelik-lezaczek-bujaczek-3w1-0-18kg-i4639484922.html -
Ja dostalam za darmo od szwagierki z Fisher price ale taki juz 6 letni Ale sprawdza się super
-
nick nieaktualnySroka wrote:Właśnie! Jak ją noszę to jest okej ale ino usiądź kobieto to ryk. Mata bee, a bujak to samo, aż chce wstać z niego. Obybto przez pogodę oby!
Właśnie myślę jej leżak kupić. Jakie Wy macie?
Wydaje mi się że to normalne bo dzieci chcą świat z góry oglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 19:47