X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka ja piernicze niektorzy to naprawde chyba mozgu nie maja, przeciez dzieci sie chroni zeby nie chorowaly a tekst ze jak ma byc chory to bedzie to juz calkiem mnie rozwalil no tak pewnie niech Filipek bawi sie z tamtym i od razu choroba murowana, nie dziwie sie ze sie wkurzylas bo ja na Twoim miejscu zrobilabym dokladnie to samo

preg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    A czy oprócz nas jest jeszcze jakaś mamusia z bezzębnym malcem?
    my my my !!! nie mamy jeszcze ani jednego zebolka

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka no brak slow - to trzeba bylo jej powiedziec ze jak zachoruje maluszek to niech za leki placi albo sama sie nim zajmie i zobaczy jak to jest - ze to nie takie latwe jak ciagle dziecko marudzi

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    I my bez ząbków:)

ukdywn15f5oepb6t.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:

Jeszcze my :D

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    my :D caaaałe dziąsełką na dole i u góry już bialutkie, czuć na nich ząbki pod palcami, ale koronki zębów sie nei przebiły :)

Ja nawet nie wiem jak wyglądają takie dziąsełka... u nas różowiutko

ataga4 lubi tę wiadomość

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    współczuję głupoty tesciowej....i w ogóle co za gadanie jak ma być chory to będzie :/ to może odrazu go na hama zarazić im szybciej tym lepiej?! no ja jego....Przepraszaqm, ale głupota przeraża.

U nas dzis kolejne 'wypłakana' kupa....ale juz nie az tak zbita. Wczoraj z nim płakałam jak mi tak płakał, a dzis tak popłakiwał i krzyczał z przerwami, ja mu nóżku trzymałam w górze bo 'lepiej szło' i jak mały przestał płakac tylko papatrzył na mnie z wyrzutem to popatrzyłam na niego i mówię: Synu, ja tak nie płakałam i nie krzyczałam jak Ciebie rodziłam. I się uspokoił na chwile :D biedne moje dziecko, ale chyba z tych emocji, że jego boli mi trochę napięcie zeszło ;) Boże, jaka ja głupia :P

A próbowałaś podać jabłko? Albo jakieś soczki z jabłkiem? Kurczę, ja mam tak, że Ala na samym mleku robiła kupę co 2 dni a jak jest już na słoiczkach to 3x dziennie

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    letty wrote:
    Ja nawet nie wiem jak wyglądają takie dziąsełka... u nas różowiutko
    U nas właśnie tez :-)

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:54

• DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franek ma taką koleżankę. Raz mu zabrała zabawkę i teraz na jej widok płacze :p

perswazja7 lubi tę wiadomość

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:

I oczywiście my się meldujemy ;) mój starszymiał pierwsze zęby jak miał 11 miesięcy :) więc czekam na Zosine ząbki cierpliwie :)

ataga4 lubi tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    My byliśmy dziś u teściów. Po chwili teście poprosili żeby mąż pojechał po brata i drugiego wnuka. Pojechał no i słyszę że Mikołajek biedny bo zapalenie oskrzeli ma. Ja wielkie oczy i mowie że jak chory to jedziemy jak mąż z nimi wróci bo mi się maluch zarazi, a teściowa że mam nie przesadzac bo jak ma być chory to i tak będzie :O no żesz k***wa mać. Przyjechali, mąż na szybkiego kawę dopijał, my w drugim pokoju a teściowa zeby wnuki się razem pobawiły a ja do niej że nie bo Mikołaj chory. Ta ręką machnela że oj tam przesadzam i oczywiście foch że już jedziemy :/ Normalnie "mamusia" mi humor spieprzyla

Jejku Anoolka ludzie mnie czasem słabią, dobrze, że postawiłaś na swoim, bo zarazić się łatwo, a czy teściowa zostanie z twoim chorym dzieckiem i będzie w nocy do niego wstawać? Wątpię, zero pomyślunku, nie dziwię się, że cię szlag trafił.

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:

Lila też nie ma zębów ;)

ataga4 lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    My byliśmy dziś u teściów. Po chwili teście poprosili żeby mąż pojechał po brata i drugiego wnuka. Pojechał no i słyszę że Mikołajek biedny bo zapalenie oskrzeli ma. Ja wielkie oczy i mowie że jak chory to jedziemy jak mąż z nimi wróci bo mi się maluch zarazi, a teściowa że mam nie przesadzac bo jak ma być chory to i tak będzie :O no żesz k***wa mać. Przyjechali, mąż na szybkiego kawę dopijał, my w drugim pokoju a teściowa zeby wnuki się razem pobawiły a ja do niej że nie bo Mikołaj chory. Ta ręką machnela że oj tam przesadzam i oczywiście foch że już jedziemy :/ Normalnie "mamusia" mi humor spieprzyla

Co za głupota, brak słów. Słuchajcie moja teściowa też w Święta się nie popisała. Umówiła się, że przyjedzie do nas w sobotę do południa (bo niedziele i poniedziałek mieliśmy już zaplanowany) O 13:00 zadzwoniła, że będzie trochę później a potem nie odbierała cały dzień a my czekaliśmy.. i czekaliśmy w domu :/ Po czym w niedziele jak szykowaliśmy się do wyjścia bo jechaliśmy na obiad do mojej kuzynki zadzwoniła jakby nigdy nic i powiedziała, że jest w drodze do nas. Na szczęście Kasper nie uległ opieprzył ją i powiedział, że nie ma nas w domu.. Nie wiem czy ja się już czepiam czy to z nią coś jest nie tak :/ Dzisiaj ma oczywiście pretensje do wszystkich.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś kończymy 6 miesięcy :) już jestesmy takie duuuże ;)

ataga4, pestka, mitaka, sylwia1985, MOI, tofirus, Kakabaka, paradise, Anoolka, Nelly, rewoppka, DeLaCruz, paaolka, perswazja7, renatkach lubią tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla wrote:
    A my dziś kończymy 6 miesięcy :) już jestesmy takie duuuże ;)
    No to buziaczki dla Zosienki z tej wspanialej okazji :-*

Sisilla lubi tę wiadomość

• Kkasia Znajoma

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę się Wam pochwalić;)dopiero co rozmawiałyśmy o teściach...a tu przed świętami odwiedziła nas teściowa, a dzisiaj teść! z teściową było drętwo, mała na początku płakała, ale nie powiem bo na dziadka zadowolona, wynosił wybawił i może będzie częściej odwiedzał;)

sylwia1985, MOI, tofirus, Sisilla, pestka, paaolka lubią tę wiadomość

relgh3715cfcrqnh.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Dziewczyny, widziałyście na żywo krzesełko do karmienia Mokka Espiro??? Ooo takie: http://allegro.pl/mokka-espiro-krzeselko-wkladka-gratis-nowosc-i5238106947.html
    Moim zdaniem wygląda super i funkcje ma jak w Chicco, ale kompletnie nie znam tej firmy, właściwie pierwszy raz o niej słyszę, poza tym nie ma za bardzo opinii w necie. Nie wiem, czy jest sens w ogóle o nim myśleć, czy lepiej skupić się na tym, co popularne i sprawdzone, czyli Chicco Polly?
    ja wlasnie wczoraj szukajac krzeselka na nie natrafilam i powaznie sie zastanawiam :) ale chcialam do 300zl max, najlepiej ze 250... alem ysle i mysle :)

• Kkasia Znajoma

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Widzę ze jest jeszcze pare brzdacow bez ząbków, to dobrze bo juz myslalam ze tylko Kajtek został,bo co chwilę ktoras z Was chwali sie ząbkami a u nas nic nie widac jeszcze

My też jeszcze bez ząbków, ale już nam chyba dokuczają, bo mała tak wszystko gryzie, mega się ślini i łapie za ucho, a od dwóch dni przy usypianiu w dzień jest masakra:(

relgh3715cfcrqnh.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasia wrote:
    My też jeszcze bez ząbków, ale już nam chyba dokuczają, bo mała tak wszystko gryzie, mega się ślini i łapie za ucho, a od dwóch dni przy usypianiu w dzień jest masakra:(

A łapanie za ucho to też objaw ząbkowania?

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
‹‹ 1426 1427 1428 1429 1430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ