WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka ja piernicze niektorzy to naprawde chyba mozgu nie maja, przeciez dzieci sie chroni zeby nie chorowaly a tekst ze jak ma byc chory to bedzie to juz calkiem mnie rozwalil no tak pewnie niech Filipek bawi sie z tamtym i od razu choroba murowana, nie dziwie sie ze sie wkurzylas bo ja na Twoim miejscu zrobilabym dokladnie to samo

age.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    A czy oprócz nas jest jeszcze jakaś mamusia z bezzębnym malcem?
    my my my !!! nie mamy jeszcze ani jednego zebolka

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka no brak slow - to trzeba bylo jej powiedziec ze jak zachoruje maluszek to niech za leki placi albo sama sie nim zajmie i zobaczy jak to jest - ze to nie takie latwe jak ciagle dziecko marudzi

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    I my bez ząbków:)

ukdywn15f5oepb6t.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:

Jeszcze my :D

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    my :D caaaałe dziąsełką na dole i u góry już bialutkie, czuć na nich ząbki pod palcami, ale koronki zębów sie nei przebiły :)

Ja nawet nie wiem jak wyglądają takie dziąsełka... u nas różowiutko

ataga4 lubi tę wiadomość

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    współczuję głupoty tesciowej....i w ogóle co za gadanie jak ma być chory to będzie :/ to może odrazu go na hama zarazić im szybciej tym lepiej?! no ja jego....Przepraszaqm, ale głupota przeraża.

U nas dzis kolejne 'wypłakana' kupa....ale juz nie az tak zbita. Wczoraj z nim płakałam jak mi tak płakał, a dzis tak popłakiwał i krzyczał z przerwami, ja mu nóżku trzymałam w górze bo 'lepiej szło' i jak mały przestał płakac tylko papatrzył na mnie z wyrzutem to popatrzyłam na niego i mówię: Synu, ja tak nie płakałam i nie krzyczałam jak Ciebie rodziłam. I się uspokoił na chwile :D biedne moje dziecko, ale chyba z tych emocji, że jego boli mi trochę napięcie zeszło ;) Boże, jaka ja głupia :P

A próbowałaś podać jabłko? Albo jakieś soczki z jabłkiem? Kurczę, ja mam tak, że Ala na samym mleku robiła kupę co 2 dni a jak jest już na słoiczkach to 3x dziennie

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    letty wrote:
    Ja nawet nie wiem jak wyglądają takie dziąsełka... u nas różowiutko
    U nas właśnie tez :-)

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:54

• DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franek ma taką koleżankę. Raz mu zabrała zabawkę i teraz na jej widok płacze :p

perswazja7 lubi tę wiadomość

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:

I oczywiście my się meldujemy ;) mój starszymiał pierwsze zęby jak miał 11 miesięcy :) więc czekam na Zosine ząbki cierpliwie :)

ataga4 lubi tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    My byliśmy dziś u teściów. Po chwili teście poprosili żeby mąż pojechał po brata i drugiego wnuka. Pojechał no i słyszę że Mikołajek biedny bo zapalenie oskrzeli ma. Ja wielkie oczy i mowie że jak chory to jedziemy jak mąż z nimi wróci bo mi się maluch zarazi, a teściowa że mam nie przesadzac bo jak ma być chory to i tak będzie :O no żesz k***wa mać. Przyjechali, mąż na szybkiego kawę dopijał, my w drugim pokoju a teściowa zeby wnuki się razem pobawiły a ja do niej że nie bo Mikołaj chory. Ta ręką machnela że oj tam przesadzam i oczywiście foch że już jedziemy :/ Normalnie "mamusia" mi humor spieprzyla

Jejku Anoolka ludzie mnie czasem słabią, dobrze, że postawiłaś na swoim, bo zarazić się łatwo, a czy teściowa zostanie z twoim chorym dzieckiem i będzie w nocy do niego wstawać? Wątpię, zero pomyślunku, nie dziwię się, że cię szlag trafił.

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:

Lila też nie ma zębów ;)

ataga4 lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    My byliśmy dziś u teściów. Po chwili teście poprosili żeby mąż pojechał po brata i drugiego wnuka. Pojechał no i słyszę że Mikołajek biedny bo zapalenie oskrzeli ma. Ja wielkie oczy i mowie że jak chory to jedziemy jak mąż z nimi wróci bo mi się maluch zarazi, a teściowa że mam nie przesadzac bo jak ma być chory to i tak będzie :O no żesz k***wa mać. Przyjechali, mąż na szybkiego kawę dopijał, my w drugim pokoju a teściowa zeby wnuki się razem pobawiły a ja do niej że nie bo Mikołaj chory. Ta ręką machnela że oj tam przesadzam i oczywiście foch że już jedziemy :/ Normalnie "mamusia" mi humor spieprzyla

Co za głupota, brak słów. Słuchajcie moja teściowa też w Święta się nie popisała. Umówiła się, że przyjedzie do nas w sobotę do południa (bo niedziele i poniedziałek mieliśmy już zaplanowany) O 13:00 zadzwoniła, że będzie trochę później a potem nie odbierała cały dzień a my czekaliśmy.. i czekaliśmy w domu :/ Po czym w niedziele jak szykowaliśmy się do wyjścia bo jechaliśmy na obiad do mojej kuzynki zadzwoniła jakby nigdy nic i powiedziała, że jest w drodze do nas. Na szczęście Kasper nie uległ opieprzył ją i powiedział, że nie ma nas w domu.. Nie wiem czy ja się już czepiam czy to z nią coś jest nie tak :/ Dzisiaj ma oczywiście pretensje do wszystkich.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś kończymy 6 miesięcy :) już jestesmy takie duuuże ;)

ataga4, pestka, mitaka, sylwia1985, MOI, tofirus, Kakabaka, paradise, Anoolka, Nelly, rewoppka, DeLaCruz, paaolka, perswazja7, renatkach lubią tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla wrote:
    A my dziś kończymy 6 miesięcy :) już jestesmy takie duuuże ;)
    No to buziaczki dla Zosienki z tej wspanialej okazji :-*

Sisilla lubi tę wiadomość

• Kkasia Znajoma

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę się Wam pochwalić;)dopiero co rozmawiałyśmy o teściach...a tu przed świętami odwiedziła nas teściowa, a dzisiaj teść! z teściową było drętwo, mała na początku płakała, ale nie powiem bo na dziadka zadowolona, wynosił wybawił i może będzie częściej odwiedzał;)

sylwia1985, MOI, tofirus, Sisilla, pestka, paaolka lubią tę wiadomość

relgh3715cfcrqnh.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Dziewczyny, widziałyście na żywo krzesełko do karmienia Mokka Espiro??? Ooo takie: http://allegro.pl/mokka-espiro-krzeselko-wkladka-gratis-nowosc-i5238106947.html
    Moim zdaniem wygląda super i funkcje ma jak w Chicco, ale kompletnie nie znam tej firmy, właściwie pierwszy raz o niej słyszę, poza tym nie ma za bardzo opinii w necie. Nie wiem, czy jest sens w ogóle o nim myśleć, czy lepiej skupić się na tym, co popularne i sprawdzone, czyli Chicco Polly?
    ja wlasnie wczoraj szukajac krzeselka na nie natrafilam i powaznie sie zastanawiam :) ale chcialam do 300zl max, najlepiej ze 250... alem ysle i mysle :)

• Kkasia Znajoma

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Widzę ze jest jeszcze pare brzdacow bez ząbków, to dobrze bo juz myslalam ze tylko Kajtek został,bo co chwilę ktoras z Was chwali sie ząbkami a u nas nic nie widac jeszcze

My też jeszcze bez ząbków, ale już nam chyba dokuczają, bo mała tak wszystko gryzie, mega się ślini i łapie za ucho, a od dwóch dni przy usypianiu w dzień jest masakra:(

relgh3715cfcrqnh.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasia wrote:
    My też jeszcze bez ząbków, ale już nam chyba dokuczają, bo mała tak wszystko gryzie, mega się ślini i łapie za ucho, a od dwóch dni przy usypianiu w dzień jest masakra:(

A łapanie za ucho to też objaw ząbkowania?

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
‹‹ 1426 1427 1428 1429 1430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ