Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Super że są z nami kolejne mamusie!
Perswazja7 a z której dzielnicy jesteś?
Kurcze dziewczyny ale mi święta dają odpocząć! Normalnie w ogóle nie musze się zajmować Tomkiem! Dzisiaj to aż się stesknilam za swoim dzieckiem
Dużo uśmiechów dla Julci i Zosi, jak to napisała Bella_Ona już dziś
Zdrowych i pogodnych Świat Wielkanocnych dziewuszke dla Was i Waszych rodzinSisilla, pestka lubią tę wiadomość
-
rewoppka wrote:Super że są z nami kolejne mamusie!
Perswazja7 a z której dzielnicy jesteś?
Kurcze dziewczyny ale mi święta dają odpocząć! Normalnie w ogóle nie musze się zajmować Tomkiem! Dzisiaj to aż się stesknilam za swoim dzieckiem
Dużo uśmiechów dla Julci i Zosi, jak to napisała Bella_Ona już dziś
Zdrowych i pogodnych Świat Wielkanocnych dziewuszki dla Was i Waszych rodzin -
Kasiula09 wrote:Kochane życze wam Wesołych Świat Wielkanocnych !
A wczoraj mojemu bratu urodzil sie synek, dzis jezdzilam do szpitala w odwiedziny i jest taki maleńki juz zapomnialam jak moja byla taka malutka
Gratulacje dla brata Wczoraj oglądałam filmiki jak kapalismy pierwszy raz Lile.. JEJU aż nie moge uwierzyć ze jeszcze nie dawno była taka malusia.Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, Wesołych!
Witamy nowe mamusie, super, że się ujawniłyście! I kolejne ciche mamy, co to nas podczytują a nic nie piszą, zapraszamy
aaa aaaa i Franulec sie przekręcił z plecków na brzuszek! Jeszcze tylko kupa i pełnia szczęścia
Buziaki kochane! :*Anoolka, Scęście, Zielono mi:-))))), MOI, perswazja7 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dzien doberek- ja jestm przeziebiona- maz chce dzis wracac bo tesc sam a ja nie mam sily na nic a tu trzeba jutro zrobic snaiadnie i jakis obiad a tutaj mam sie tym zajmuje wiec troche odpoczne
Hej Sylwia to niech maz sam wraca do ojca a Ty zostan u rodziców
Anoolka, Scęście lubią tę wiadomość
-
pestka wrote:Hej dziewczyny, Wesołych!
Witamy nowe mamusie, super, że się ujawniłyście! I kolejne ciche mamy, co to nas podczytują a nic nie piszą, zapraszamy
aaa aaaa i Franulec sie przekręcił z plecków na brzuszek! Jeszcze tylko kupa i pełnia szczęścia
Buziaki kochane! :*
U nas tez by sie przydala kupa A dzis Kajtek tak konkretnie zaczął wkładać stopy do buzipestka, Anoolka, paaolka lubią tę wiadomość
-
Sisilla wrote:Perswazja7 musisz podać swojego maila i wtedy któraś z nas wyśle ci zaproszenie na fb a tak przy okazji witam również nową mamusię! Ciekawe ile jest jeszcze takich podczytujących nas, bo po liczbie ostatnich ujawnień chyba sporo faktycznie czasami dobrze mieć swoją grupę wsparcia!
Ja zabrałam dziś Zosię na święcenie jajek w tuli, była ogromnie zainteresowana wszystkim dokoła. Paradise my mieszkamy rzut beretem od siebie, a ty piszesz, że u ciebie śnieg heheh u mnie słoneczko i 9 stopni, może Będzin to jakaś enklawa dobrej pogody.
Ja również życzę wam mamuśki ciepłych, rodzinnych świąt i samych radości, wiosny w serduchach i pogody ducha!
Ha Ja czytam od początku, zawsze i regularnie tylko mało co się odzywamKakabaka, Sisilla, renatkach lubią tę wiadomość
-
no hej mamuski
my juz w domku, rano sniadanie u moich rodzicow, pozniej kawka i ciasto u tesciow.. od 15 lenimy sie u siebie i czekamy na gosci, ma wpasc moj szwagier z zonka i moim chrzesniakiem a ja ciaglem ysle o jedzeniu.. ciagle mi malo jajec i innych rarytasow swietcznychMOI lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, widziałyście na żywo krzesełko do karmienia Mokka Espiro??? Ooo takie: http://allegro.pl/mokka-espiro-krzeselko-wkladka-gratis-nowosc-i5238106947.html
Moim zdaniem wygląda super i funkcje ma jak w Chicco, ale kompletnie nie znam tej firmy, właściwie pierwszy raz o niej słyszę, poza tym nie ma za bardzo opinii w necie. Nie wiem, czy jest sens w ogóle o nim myśleć, czy lepiej skupić się na tym, co popularne i sprawdzone, czyli Chicco Polly? -
Co jeszcze po dzisiejszym dniu... Usłyszeliśmy z mezem że tworzymy fajna, zgodną rodzinke, że nasz widok cieszy oko i że miło na nas popatrzeć
Przyznam, że polechtalo to moje ego ale w głębi duszy głupio mi się zrobiło że czasem naskakuje na męża z byle powodu albo wyladowuje na nim swoją złość... Ale ciiii, nie mówiłam mu o tymAnoolka, Nelly, MOI, Scęście, paaolka, perswazja7 lubią tę wiadomość