X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi gratulacje dla Juleczki! Jesteście dzień starsze od mojej Zosi, my jutro kończymy 6 miesięcy! Wszystkiego naj dla was!

MOI lubi tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Bella_Ona Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Zosi (juz dzis) i dla Julci wszystkiego najzdrowszego :*

MOI, Sisilla, pestka, Scęście lubią tę wiadomość

dqprh37129faxikv.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super że są z nami kolejne mamusie! :)
    Perswazja7 a z której dzielnicy jesteś?

Kurcze dziewczyny ale mi święta dają odpocząć! Normalnie w ogóle nie musze się zajmować Tomkiem! Dzisiaj to aż się stesknilam za swoim dzieckiem :D

Dużo uśmiechów dla Julci i Zosi, jak to napisała Bella_Ona już dziś :)

Zdrowych i pogodnych Świat Wielkanocnych dziewuszke dla Was i Waszych rodzin :)

Sisilla, pestka lubią tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Super że są z nami kolejne mamusie! :)
    Perswazja7 a z której dzielnicy jesteś?

Kurcze dziewczyny ale mi święta dają odpocząć! Normalnie w ogóle nie musze się zajmować Tomkiem! Dzisiaj to aż się stesknilam za swoim dzieckiem :D

Dużo uśmiechów dla Julci i Zosi, jak to napisała Bella_Ona już dziś :)

Zdrowych i pogodnych Świat Wielkanocnych dziewuszki dla Was i Waszych rodzin :)

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupi telefon!

Sisilla lubi tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka, obecnie mieszkam w Dąbrowie Górniczej ;)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Kochane życze wam Wesołych Świat Wielkanocnych !

A wczoraj mojemu bratu urodzil sie synek, dzis jezdzilam do szpitala w odwiedziny i jest taki maleńki juz zapomnialam jak moja byla taka malutka

Gratulacje dla brata :) Wczoraj oglądałam filmiki jak kapalismy pierwszy raz Lile.. JEJU aż nie moge uwierzyć ze jeszcze nie dawno była taka malusia.

Kasiula09 lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Zdrowych i spokojnych świąt :-)

Wczoraj miałam taką bieganinę,że nie miałam czasu napisać.

Oooo fajnie ,że są nowe mamuśki :-)

Kasiula09 gratulacje dla brata i zdrówka dla wszystkich :-)

ataga4, Kasiula09, perswazja7 lubią tę wiadomość

so22pqr.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien doberek- ja jestm przeziebiona- maz chce dzis wracac bo tesc sam a ja nie mam sily na nic a tu trzeba jutro zrobic snaiadnie i jakis obiad a tutaj mam sie tym zajmuje wiec troche odpoczne

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, Wesołych! :)

Witamy nowe mamusie, super, że się ujawniłyście! I kolejne ciche mamy, co to nas podczytują a nic nie piszą, zapraszamy :D

aaa aaaa i Franulec sie przekręcił z plecków na brzuszek! Jeszcze tylko kupa i pełnia szczęścia :D

Buziaki kochane! :*

Anoolka, Scęście, Zielono mi:-))))), MOI, perswazja7 lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dzien doberek- ja jestm przeziebiona- maz chce dzis wracac bo tesc sam a ja nie mam sily na nic a tu trzeba jutro zrobic snaiadnie i jakis obiad a tutaj mam sie tym zajmuje wiec troche odpoczne

Hej Sylwia to niech maz sam wraca do ojca a Ty zostan u rodziców :-)

Anoolka, Scęście lubią tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    Hej dziewczyny, Wesołych! :)

Witamy nowe mamusie, super, że się ujawniłyście! I kolejne ciche mamy, co to nas podczytują a nic nie piszą, zapraszamy :D

aaa aaaa i Franulec sie przekręcił z plecków na brzuszek! Jeszcze tylko kupa i pełnia szczęścia :D

Buziaki kochane! :*

U nas tez by sie przydala kupa :-P A dzis Kajtek tak konkretnie zaczął wkładać stopy do buzi

pestka, Anoolka, paaolka lubią tę wiadomość

• Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla wrote:
    Perswazja7 musisz podać swojego maila i wtedy któraś z nas wyśle ci zaproszenie na fb :) a tak przy okazji witam również nową mamusię! Ciekawe ile jest jeszcze takich podczytujących nas, bo po liczbie ostatnich ujawnień chyba sporo :) faktycznie czasami dobrze mieć swoją grupę wsparcia!

Ja zabrałam dziś Zosię na święcenie jajek w tuli, była ogromnie zainteresowana wszystkim dokoła. Paradise my mieszkamy rzut beretem od siebie, a ty piszesz, że u ciebie śnieg heheh u mnie słoneczko i 9 stopni, może Będzin to jakaś enklawa dobrej pogody.

Ja również życzę wam mamuśki ciepłych, rodzinnych świąt i samych radości, wiosny w serduchach i pogody ducha!

Ha :) Ja czytam od początku, zawsze i regularnie :) tylko mało co się odzywam :)

Kakabaka, Sisilla, renatkach lubią tę wiadomość

ukdywn15f5oepb6t.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    U nas tez by sie przydala kupa :-P A dzis Kajtek tak konkretnie zaczął wkładać stopy do buzi

Glupi telefon,ucielo mi resztę postu :-/
    Pisałam jeszcze ze do tej pory przymierzal sie do wkladania stopy do buzi,a dzis elegancko mu szło :-)

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:53

Scęście, DeLaCruz, pestka, Kasiula09, MOI, Anoolka, paaolka, perswazja7 lubią tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hej mamuski :)
    my juz w domku, rano sniadanie u moich rodzicow, pozniej kawka i ciasto u tesciow.. od 15 lenimy sie u siebie i czekamy na gosci, ma wpasc moj szwagier z zonka i moim chrzesniakiem :) a ja ciaglem ysle o jedzeniu.. ciagle mi malo jajec i innych rarytasow swietcznych :P

MOI lubi tę wiadomość

• pestka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak..zbyt pięknie być nie mogła. Przyszła kupa, ale twarda i zbita...a malutek jak ją zrobił to się biedny chyba z bólu i ze zdziwienia rozpłakał.. :( jak mogę mu pomóc, żeby ta kupa nie była taka zbita i twarda? temat iście świateczny :P

iabql8x.png
    x8msush.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka, nic odkrywczego - woda, rumianek, probiotyk (ale pewnosci nie mam), no i pomysl, co Franulka moglo tak zatwardzić. Siostra mi dziś powiedziała, że jej dzieci po dyni miały elegancjo sranko ;)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, widziałyście na żywo krzesełko do karmienia Mokka Espiro??? Ooo takie: http://allegro.pl/mokka-espiro-krzeselko-wkladka-gratis-nowosc-i5238106947.html
    Moim zdaniem wygląda super i funkcje ma jak w Chicco, ale kompletnie nie znam tej firmy, właściwie pierwszy raz o niej słyszę, poza tym nie ma za bardzo opinii w necie. Nie wiem, czy jest sens w ogóle o nim myśleć, czy lepiej skupić się na tym, co popularne i sprawdzone, czyli Chicco Polly?

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co jeszcze po dzisiejszym dniu... Usłyszeliśmy z mezem że tworzymy fajna, zgodną rodzinke, że nasz widok cieszy oko i że miło na nas popatrzeć :-)
    Przyznam, że polechtalo to moje ego :-P ale w głębi duszy głupio mi się zrobiło że czasem naskakuje na męża z byle powodu albo wyladowuje na nim swoją złość... Ale ciiii, nie mówiłam mu o tym :-P

Anoolka, Nelly, MOI, Scęście, paaolka, perswazja7 lubią tę wiadomość

‹‹ 1424 1425 1426 1427 1428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ