X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi gratulacje dla Juleczki! Jesteście dzień starsze od mojej Zosi, my jutro kończymy 6 miesięcy! Wszystkiego naj dla was!

MOI lubi tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Bella_Ona Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Zosi (juz dzis) i dla Julci wszystkiego najzdrowszego :*

MOI, Sisilla, pestka, Scęście lubią tę wiadomość

dqprh37129faxikv.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super że są z nami kolejne mamusie! :)
    Perswazja7 a z której dzielnicy jesteś?

Kurcze dziewczyny ale mi święta dają odpocząć! Normalnie w ogóle nie musze się zajmować Tomkiem! Dzisiaj to aż się stesknilam za swoim dzieckiem :D

Dużo uśmiechów dla Julci i Zosi, jak to napisała Bella_Ona już dziś :)

Zdrowych i pogodnych Świat Wielkanocnych dziewuszke dla Was i Waszych rodzin :)

Sisilla, pestka lubią tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Super że są z nami kolejne mamusie! :)
    Perswazja7 a z której dzielnicy jesteś?

Kurcze dziewczyny ale mi święta dają odpocząć! Normalnie w ogóle nie musze się zajmować Tomkiem! Dzisiaj to aż się stesknilam za swoim dzieckiem :D

Dużo uśmiechów dla Julci i Zosi, jak to napisała Bella_Ona już dziś :)

Zdrowych i pogodnych Świat Wielkanocnych dziewuszki dla Was i Waszych rodzin :)

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupi telefon!

Sisilla lubi tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka, obecnie mieszkam w Dąbrowie Górniczej ;)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Kochane życze wam Wesołych Świat Wielkanocnych !

A wczoraj mojemu bratu urodzil sie synek, dzis jezdzilam do szpitala w odwiedziny i jest taki maleńki juz zapomnialam jak moja byla taka malutka

Gratulacje dla brata :) Wczoraj oglądałam filmiki jak kapalismy pierwszy raz Lile.. JEJU aż nie moge uwierzyć ze jeszcze nie dawno była taka malusia.

Kasiula09 lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Zdrowych i spokojnych świąt :-)

Wczoraj miałam taką bieganinę,że nie miałam czasu napisać.

Oooo fajnie ,że są nowe mamuśki :-)

Kasiula09 gratulacje dla brata i zdrówka dla wszystkich :-)

ataga4, Kasiula09, perswazja7 lubią tę wiadomość

so22pqr.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien doberek- ja jestm przeziebiona- maz chce dzis wracac bo tesc sam a ja nie mam sily na nic a tu trzeba jutro zrobic snaiadnie i jakis obiad a tutaj mam sie tym zajmuje wiec troche odpoczne

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, Wesołych! :)

Witamy nowe mamusie, super, że się ujawniłyście! I kolejne ciche mamy, co to nas podczytują a nic nie piszą, zapraszamy :D

aaa aaaa i Franulec sie przekręcił z plecków na brzuszek! Jeszcze tylko kupa i pełnia szczęścia :D

Buziaki kochane! :*

Anoolka, Scęście, Zielono mi:-))))), MOI, perswazja7 lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dzien doberek- ja jestm przeziebiona- maz chce dzis wracac bo tesc sam a ja nie mam sily na nic a tu trzeba jutro zrobic snaiadnie i jakis obiad a tutaj mam sie tym zajmuje wiec troche odpoczne

Hej Sylwia to niech maz sam wraca do ojca a Ty zostan u rodziców :-)

Anoolka, Scęście lubią tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    Hej dziewczyny, Wesołych! :)

Witamy nowe mamusie, super, że się ujawniłyście! I kolejne ciche mamy, co to nas podczytują a nic nie piszą, zapraszamy :D

aaa aaaa i Franulec sie przekręcił z plecków na brzuszek! Jeszcze tylko kupa i pełnia szczęścia :D

Buziaki kochane! :*

U nas tez by sie przydala kupa :-P A dzis Kajtek tak konkretnie zaczął wkładać stopy do buzi

pestka, Anoolka, paaolka lubią tę wiadomość

• Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla wrote:
    Perswazja7 musisz podać swojego maila i wtedy któraś z nas wyśle ci zaproszenie na fb :) a tak przy okazji witam również nową mamusię! Ciekawe ile jest jeszcze takich podczytujących nas, bo po liczbie ostatnich ujawnień chyba sporo :) faktycznie czasami dobrze mieć swoją grupę wsparcia!

Ja zabrałam dziś Zosię na święcenie jajek w tuli, była ogromnie zainteresowana wszystkim dokoła. Paradise my mieszkamy rzut beretem od siebie, a ty piszesz, że u ciebie śnieg heheh u mnie słoneczko i 9 stopni, może Będzin to jakaś enklawa dobrej pogody.

Ja również życzę wam mamuśki ciepłych, rodzinnych świąt i samych radości, wiosny w serduchach i pogody ducha!

Ha :) Ja czytam od początku, zawsze i regularnie :) tylko mało co się odzywam :)

Kakabaka, Sisilla, renatkach lubią tę wiadomość

ukdywn15f5oepb6t.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    U nas tez by sie przydala kupa :-P A dzis Kajtek tak konkretnie zaczął wkładać stopy do buzi

Glupi telefon,ucielo mi resztę postu :-/
    Pisałam jeszcze ze do tej pory przymierzal sie do wkladania stopy do buzi,a dzis elegancko mu szło :-)

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:53

Scęście, DeLaCruz, pestka, Kasiula09, MOI, Anoolka, paaolka, perswazja7 lubią tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hej mamuski :)
    my juz w domku, rano sniadanie u moich rodzicow, pozniej kawka i ciasto u tesciow.. od 15 lenimy sie u siebie i czekamy na gosci, ma wpasc moj szwagier z zonka i moim chrzesniakiem :) a ja ciaglem ysle o jedzeniu.. ciagle mi malo jajec i innych rarytasow swietcznych :P

MOI lubi tę wiadomość

• pestka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak..zbyt pięknie być nie mogła. Przyszła kupa, ale twarda i zbita...a malutek jak ją zrobił to się biedny chyba z bólu i ze zdziwienia rozpłakał.. :( jak mogę mu pomóc, żeby ta kupa nie była taka zbita i twarda? temat iście świateczny :P

iabql8x.png
    x8msush.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka, nic odkrywczego - woda, rumianek, probiotyk (ale pewnosci nie mam), no i pomysl, co Franulka moglo tak zatwardzić. Siostra mi dziś powiedziała, że jej dzieci po dyni miały elegancjo sranko ;)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, widziałyście na żywo krzesełko do karmienia Mokka Espiro??? Ooo takie: http://allegro.pl/mokka-espiro-krzeselko-wkladka-gratis-nowosc-i5238106947.html
    Moim zdaniem wygląda super i funkcje ma jak w Chicco, ale kompletnie nie znam tej firmy, właściwie pierwszy raz o niej słyszę, poza tym nie ma za bardzo opinii w necie. Nie wiem, czy jest sens w ogóle o nim myśleć, czy lepiej skupić się na tym, co popularne i sprawdzone, czyli Chicco Polly?

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co jeszcze po dzisiejszym dniu... Usłyszeliśmy z mezem że tworzymy fajna, zgodną rodzinke, że nasz widok cieszy oko i że miło na nas popatrzeć :-)
    Przyznam, że polechtalo to moje ego :-P ale w głębi duszy głupio mi się zrobiło że czasem naskakuje na męża z byle powodu albo wyladowuje na nim swoją złość... Ale ciiii, nie mówiłam mu o tym :-P

Anoolka, Nelly, MOI, Scęście, paaolka, perswazja7 lubią tę wiadomość

‹‹ 1424 1425 1426 1427 1428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ