X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:53

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my juz w domku- Nikus spi, ja na kompie maz u kumpla ot i Swieta :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 22:40

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piękny Poniedziałek Wielkanocny a za oknem przywitały nas Białe okna ehh.
    My wczoraj odwiedziliśmy moich rodziców. Przyjechał mój brat ze Śląska mają synka dwa miesiące starszego od Bartoszka. Ale się fajnie bawili. Obaj grzeczni....
    Może na weekend majowy uda się nam do nich pojechać.
    Dziś jedziemy do teściów. Kent średnio mam ochotę bo nie za bardzo przepadam za siostra męża. I drażni mnie jak teście non stop do Bartoszka "a kupie dziś uśmiech a kupie dziś uśmiech" "o udalo mi się kupić uśmiech" boszeee jak mnie drażni ten uśmiech

qdkki09kmidnxr2l.png ba6f65a8c6dfface.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    W święta??????? Kurcze Sylwia trzeba było zostać u rodziców.

Mówiłam, żebyś została u rodziców. Mężowi chyba bardziej spieszyło sie do kumpla niż dlatego że ojciec sam w domu

DeLaCruz, perswazja7 lubią tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melissa wrote:
    Dziś jedziemy do teściów. Kent średnio mam ochotę bo nie za bardzo przepadam za siostra męża. I drażni mnie jak teście non stop do Bartoszka "a kupie dziś uśmiech a kupie dziś uśmiech" "o udalo mi się kupić uśmiech" boszeee jak mnie drażni ten uśmiech

:-D :-D :-D

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Probiotyk musi być z odpowiednimi bakteriami, my używamy lacidofilu w kapsulkach- otwieram i wrzucam do posiłku. No i jak najmniej marchewki.

Dziewczyny, to może nie zaczynać rozszerzania diety od marchewki? Nas to czeka za parę dni, nie chciałabym żeby małego przytkało tym bardziej, że od wtorku bedę sama w domu i całe rozszerzanie będzie odbywało się tylko ze mna

• paradise Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my byliśmy wczoraj u kuzynki. Zjechała się cała, moja rodzina. Pełno dzieci, hałas, piski a Lila grzeczna jak nigdy. Większość czasu przesiedzialam z nią w pokoju dzieci bo interesowaly ją wszystkie zabawki i obserwowała jak maluchy szaleja. Jeszcze trochę i będzie z nimi biegać :)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    my juz w domku- Nikus spi, ja na kompie maz u kumpla ot i Swieta :/
    No rzeczywiście moglas zostać u rodziców. Bardzo przykro ze Twój maż zostawil Was w Swieta i poszedl do kolegi..

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tofirus wrote:
    Mitaka, taką wieprzową polędwiczkę?

Tak jest, zakupiłam taką zwykłą w sklepie a dobre to to - sama z chęcią wcinam jak coś zostanie bez doprawiania. Dałam mu bo już jadł słoiczki ze schabem i było ok. Smakują też kluski lane na rosołku takim jeszcze nie przyprawianym oczywiście. Ogólnie daje mu polizać prawie wszystko - wczoraj np lizną kiełbasy swojskiej wędzonej i płacz był jak się zabrało, no ale bez przesady to, że dwa zęby wybiły nie uprawnia od razu do szamania kiełby ;)

Witam nowe koleżanki :)

Sylwia zdrówka!

tofirus, Sisilla, perswazja7 lubią tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy oprócz nas jest jeszcze jakaś mamusia z bezzębnym malcem?

paulina.b.1991, tofirus lubią tę wiadomość

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:

Tak, my :p Ślini się, pcha wszystko do pyszczka ale zębów nie widać.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    my :D caaaałe dziąsełką na dole i u góry już bialutkie, czuć na nich ząbki pod palcami, ale koronki zębów sie nei przebiły :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 13:59

iabql8x.png
    x8msush.png
  • tofirus Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    I my zębów nie mamy. Nie widzę też, żeby się zapowiadało.

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    My też bez zębów :-) ale mi jakoś się nie spieszy do zębów, do siedzenia czy stania. Lubię mojego małego bobasa :-)

Anoolka, ataga4, Sisilla, tofirus, paaolka lubią tę wiadomość

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    My byliśmy dziś u teściów. Po chwili teście poprosili żeby mąż pojechał po brata i drugiego wnuka. Pojechał no i słyszę że Mikołajek biedny bo zapalenie oskrzeli ma. Ja wielkie oczy i mowie że jak chory to jedziemy jak mąż z nimi wróci bo mi się maluch zarazi, a teściowa że mam nie przesadzac bo jak ma być chory to i tak będzie :O no żesz k***wa mać. Przyjechali, mąż na szybkiego kawę dopijał, my w drugim pokoju a teściowa zeby wnuki się razem pobawiły a ja do niej że nie bo Mikołaj chory. Ta ręką machnela że oj tam przesadzam i oczywiście foch że już jedziemy :/ Normalnie "mamusia" mi humor spieprzyla
    współczuję głupoty tesciowej....i w ogóle co za gadanie jak ma być chory to będzie :/ to może odrazu go na hama zarazić im szybciej tym lepiej?! no ja jego....Przepraszaqm, ale głupota przeraża.

U nas dzis kolejne 'wypłakana' kupa....ale juz nie az tak zbita. Wczoraj z nim płakałam jak mi tak płakał, a dzis tak popłakiwał i krzyczał z przerwami, ja mu nóżku trzymałam w górze bo 'lepiej szło' i jak mały przestał płakac tylko papatrzył na mnie z wyrzutem to popatrzyłam na niego i mówię: Synu, ja tak nie płakałam i nie krzyczałam jak Ciebie rodziłam. I się uspokoił na chwile :D biedne moje dziecko, ale chyba z tych emocji, że jego boli mi trochę napięcie zeszło ;) Boże, jaka ja głupia :P

renatkach lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:

my jeszcze jestesmy :-) paluszki non stop w buzi albo zabawki wszystko co sie miesci

preg.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:54

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:54

paulina.b.1991, perswazja7 lubią tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oessssu, jaki ten telefon jest durny, urywa mi polowe postu :-\

• DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszcie się, że jeszcze nie zabkujecie:) Franiowi miesiąc temu wyszły 2 zęby po paru bezsennych nocach. Teraz znowu się zaczyna :/ górne jedynki i dolne dwójki idą. Zawsze w nocy po cycu od razu zasypial, teraz poplakuje, trze dziąsła i czasem muszę mu posmarowac calgelem. Na szczęście ulga natychmiastowa, ale bardzo często się budzi

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
‹‹ 1425 1426 1427 1428 1429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ