X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny chce zamowic komplet z H@M na lato ale nie wiem jaki rozmiar czy 74 czy 80 ale kurcze chyba 80

o to chce zamowic

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0273001001.html

Sroka Ty jakie bralas rozmiary?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i tez sie chwale ze maz sam pojechal na rehabilitacje z malym a wysadzil mnie pod galeria i moglam godzinke pobuszowac no i odwiedzilam pepco i kupilam 3 bluzeczki a w sklepie smyki kupilam sliniak taki duzy i smoczek gryzak na zabkowanie :) i oczywiscie sama sobie nic nie kupilam konkretnego poza kremem do twarzy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:20

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    Dzisiaj mnie naszła refleksja, że totalnie nic nie robię... podziwiam mamy, które chodzą na jakieś "fitnesy" czy same się "fitnesują", kształcą, nie wiem, kursy robią czy nawet mają czas na hobby... Ja przez cały tydzień z dzieckiem tyle co sprzątnę na błysk (i do weekendu nie ma mi kto nabrudzić), ugotuję -dziecku, bo sobie to mi się nie chce i siądą na chwile na kompa i tylee, normalnie dzień świstaka, a jak m wróci w weekend to mi się nic nie chce - muszę odreagować cały tydzień i nic nie robię - no żarcie chłopu ugotuję i tyle a życie leci... Jak się mobilizować, jak znaleźć czas....

najlepiej zaczynać małymi kroczkami. 5 min dziennie, za jakiś czas 10, np. rób codziennie rano plank challenge. super efekty

mitaka lubi tę wiadomość

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do słoiczków to ja mam z bobovita szpinak z ziemniaczkiem i w składzie jest tylko szpinak ziemniak ryżowy kleik i sok z jabłek z zagęszczarki soku i olej rzepakowy. Także tu skład jest super. ka ogólnie zauważyłam że bobovita ma lepsze składy.

qdkki09kmidnxr2l.png ba6f65a8c6dfface.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja bym kupila rozmiar wieksze niz nosi teraz, czyli w przypadku mojego K to 80. Ale po co ci juz teraz ubranka na lato? Wstrzymaj sie troche, potem tez będą ;-)

sylwia1985 lubi tę wiadomość

• Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Ja nom stop sobie powtarzam ze kochamy się i jesteśmy szczęśliwi i ony tylko zdrowie dopisywalo.
    Ale czasami naprawdę jest mi ciężko ze dlaczego akurat mój synek.

• Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia1985 ja rodziłam na Lwowskiej ze względu na wagę serduszka małego tak mają więcej specjalistów. Poza tym w pro familii wola ciążę bezproblemowe. Nie jestem z Rzeszowa niestety a żałuję bardzo miałabym koleżankę z forum na spacery. Mam ciotkę w Rzeszowie na Podwisloczu. Ja mieszkam w Mielcu

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melissa wrote:
    Sylwia1985 ja rodziłam na Lwowskiej ze względu na wagę serduszka małego tak mają więcej specjalistów. Poza tym w pro familii wola ciążę bezproblemowe. Nie jestem z Rzeszowa niestety a żałuję bardzo miałabym koleżankę z forum na spacery. Mam ciotkę w Rzeszowie na Podwisloczu. Ja mieszkam w Mielcu
    oo jaka szkoda ale mialam kiedys faceta z Mielca

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Sylwia ja bym kupila rozmiar wieksze niz nosi teraz, czyli w przypadku mojego K to 80. Ale po co ci juz teraz ubranka na lato? Wstrzymaj sie troche, potem tez będą ;-)
    a dlatego chce kupic bo mam na jedna rzecz H@M online 25% taniej i wysylka gratis do 19 kwietnia a ciuszki na wiosne juz ma a na lato bardzo malo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:55

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewczyny chce zamowic komplet z H@M na lato ale nie wiem jaki rozmiar czy 74 czy 80 ale kurcze chyba 80

o to chce zamowic

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0273001001.html

Sroka Ty jakie bralas rozmiary?
    Ja brałam wszystko na 74 bo h&m wychodzi większy niż normalne 74.

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    a dlatego chce kupic bo mam na jedna rzecz H@M online 25% taniej i wysylka gratis do 19 kwietnia a ciuszki na wiosne juz ma a na lato bardzo malo
    Chyba ze tak :-)

• MOI Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwie zdecydowanie wez rozmiar 80! Tez ostatnio myslalam o tym jakuevte nasze dzieciaczki duze i wcale sie nie zdziwie jak w polowie lata wskocza w rozniar 86. No ale wg mnie wez 80, bo bezpieczniej.

ataga4 lubi tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia1985 ehhh jaki ten świat mały a móje miasto jeszcze mniejsze.

a jak zdobyłas rabat 25%????

• Nelly Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melissa wrote:
    Pewnie newsletter

km5svcqg6fuae1xg.png
  • Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    mój mały juz od 7 zaczął dzień ale pobawi się z godz i pójdzie spać to tez sobie do śpię. nie wychodzimy z łóżka bo u nas już nie palą i zimno 19 st to grzejemy się w łóżku. Mąż mówi ze zmarzl w nocy ale co się dziwić jak odkryty spał bo B spał z nami i prawie całą kołdrę mieliśmy my hahah.

Bartuś dostał wczoraj zielony groszek super mu smakowało. zostal mi jeszcze kalafior z tych pojedynczych i zaczniemy juz codziennie podawać zupki jarzynowe z mięskiem. Mamy już za sobą marchewkę ziemniaczka dynie brokuły i teraz groszek. jadł juz zupkę jarzynowa gdzie była pietruszka wiec pietruszkę tez zaliczył. kolejna zupka będzie z selerem bp tego jeszcze nie jadł. I zaczniemy powoli owoce jabłko gruszka banan śliwka jagody itd. Kaszki jakie jadł to na początku waniliowa z bobovita exprert taka bez mleka mm w składzie potem jadł juz mleczno ryżowa bananowa i wczoraj mleczno ryżowa waniliowa. Mąż kupił tez jabłkowy smak ale co z tego jak kupił zła bo w żółtym opakowaniu a one są na mleko mm ehhh i musze ja teraz komuś sprzedać. Co za facet nie popatrzy nie poczyta ehhh

Mały po szczepieniu noc Oki ale wieczorem był matura spał mi pod wieczór obudził się z płaczem nie chciał nawet wziąść przeciwbólowe go ale na sile mu dałam i usnal i spał do 20.30 a potem fikal do prawie północy ehhh i potrafił juz o 7 być gotowy skąd on bierze energię.
    dziś siedzenie w domu po szczepione. ale jutro już go wytaskam ma spacer.

aaa miałam Wam dać znać odnośnie tych kwasów dha pytałam lekarza pow ze sama wit D wystarczy. Ale jak mu się skończy wit a mam na 2 tyg kupie taka wit D z kwasami dha chociaż na miesiąc przecież nie zaszkodzi to na jego korzyść będzie tym bardziej ze ja mu nie dostarcza dha z mleka.

MOI lubi tę wiadomość

• MOI Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella Ona, a jak u was z zabkami? Moze to przez zeby dziecie jest rozdraznione?

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona tez myślę że to przez ząbki. Mój np w nocy nie da sobie nawet strzykawki z przeciwbólowy do buzi włożyć ani palca żebym mu mogła posmarować dziąsła. Na wieczór i w nocy najbardziej dają znać zęby.
    A mój też się pocil tez się martwił am co to no nieraz jak go karmiłam po kąpieli to cała główka mokra ale id kilku dni nie zauważyłam wiec może to też zęby były.

• paradise Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, ja zamawiałam ostatnio Lilce ubranka z H&M na lato rozmiar 80 i są sporo za duże, ale wydaję mi się, że lipiec/sierpień będą dobre ;) Teraz też coś chciałam wybrać według szatańskiego pomysłu Sroki :P ale takie pustki z rozmiarami, że szok. Na szczęście wreszcie zamówiłam nosidełko!! :) Może w poniedziałek już będzie.

sylwia1985, Sroka lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella wrote:
    Może fenistil? Od kiedy podaje i katar i drapanie Małej minęło. A miała taki katar którego się odciąganąć nie dało.
    a ten fenistil na recepte jest?

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melissa wrote:
    Sylwia1985 ehhh jaki ten świat mały a móje miasto jeszcze mniejsze.

sroka ostatnio o tym pisala ze zapisac sie do newsletter w lewym gornym rogu na stronie H@M i na poczte wysla kod i mozna kupic jedna rzecz 25% taniej i wysylka gratis do 19

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 1454 1455 1456 1457 1458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ