Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a i tez sie chwale ze maz sam pojechal na rehabilitacje z malym a wysadzil mnie pod galeria i moglam godzinke pobuszowac no i odwiedzilam pepco i kupilam 3 bluzeczki a w sklepie smyki kupilam sliniak taki duzy i smoczek gryzak na zabkowanie i oczywiscie sama sobie nic nie kupilam konkretnego poza kremem do twarzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:20
-
mitaka wrote:Dzisiaj mnie naszła refleksja, że totalnie nic nie robię... podziwiam mamy, które chodzą na jakieś "fitnesy" czy same się "fitnesują", kształcą, nie wiem, kursy robią czy nawet mają czas na hobby... Ja przez cały tydzień z dzieckiem tyle co sprzątnę na błysk (i do weekendu nie ma mi kto nabrudzić), ugotuję -dziecku, bo sobie to mi się nie chce i siądą na chwile na kompa i tylee, normalnie dzień świstaka, a jak m wróci w weekend to mi się nic nie chce - muszę odreagować cały tydzień i nic nie robię - no żarcie chłopu ugotuję i tyle a życie leci... Jak się mobilizować, jak znaleźć czas....
najlepiej zaczynać małymi kroczkami. 5 min dziennie, za jakiś czas 10, np. rób codziennie rano plank challenge. super efektymitaka lubi tę wiadomość
-
co do słoiczków to ja mam z bobovita szpinak z ziemniaczkiem i w składzie jest tylko szpinak ziemniak ryżowy kleik i sok z jabłek z zagęszczarki soku i olej rzepakowy. Także tu skład jest super. ka ogólnie zauważyłam że bobovita ma lepsze składy.
-
Sylwia1985 ja rodziłam na Lwowskiej ze względu na wagę serduszka małego tak mają więcej specjalistów. Poza tym w pro familii wola ciążę bezproblemowe. Nie jestem z Rzeszowa niestety a żałuję bardzo miałabym koleżankę z forum na spacery. Mam ciotkę w Rzeszowie na Podwisloczu. Ja mieszkam w Mielcu
-
Melissa wrote:Sylwia1985 ja rodziłam na Lwowskiej ze względu na wagę serduszka małego tak mają więcej specjalistów. Poza tym w pro familii wola ciążę bezproblemowe. Nie jestem z Rzeszowa niestety a żałuję bardzo miałabym koleżankę z forum na spacery. Mam ciotkę w Rzeszowie na Podwisloczu. Ja mieszkam w Mielcu
-
ataga4 wrote:Sylwia ja bym kupila rozmiar wieksze niz nosi teraz, czyli w przypadku mojego K to 80. Ale po co ci juz teraz ubranka na lato? Wstrzymaj sie troche, potem tez będą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:55
-
sylwia1985 wrote:dziewczyny chce zamowic komplet z H@M na lato ale nie wiem jaki rozmiar czy 74 czy 80 ale kurcze chyba 80
o to chce zamowic
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0273001001.html
Sroka Ty jakie bralas rozmiary? -
Dzień dobry.
mój mały juz od 7 zaczął dzień ale pobawi się z godz i pójdzie spać to tez sobie do śpię. nie wychodzimy z łóżka bo u nas już nie palą i zimno 19 st to grzejemy się w łóżku. Mąż mówi ze zmarzl w nocy ale co się dziwić jak odkryty spał bo B spał z nami i prawie całą kołdrę mieliśmy my hahah.
Bartuś dostał wczoraj zielony groszek super mu smakowało. zostal mi jeszcze kalafior z tych pojedynczych i zaczniemy juz codziennie podawać zupki jarzynowe z mięskiem. Mamy już za sobą marchewkę ziemniaczka dynie brokuły i teraz groszek. jadł juz zupkę jarzynowa gdzie była pietruszka wiec pietruszkę tez zaliczył. kolejna zupka będzie z selerem bp tego jeszcze nie jadł. I zaczniemy powoli owoce jabłko gruszka banan śliwka jagody itd. Kaszki jakie jadł to na początku waniliowa z bobovita exprert taka bez mleka mm w składzie potem jadł juz mleczno ryżowa bananowa i wczoraj mleczno ryżowa waniliowa. Mąż kupił tez jabłkowy smak ale co z tego jak kupił zła bo w żółtym opakowaniu a one są na mleko mm ehhh i musze ja teraz komuś sprzedać. Co za facet nie popatrzy nie poczyta ehhh
Mały po szczepieniu noc Oki ale wieczorem był matura spał mi pod wieczór obudził się z płaczem nie chciał nawet wziąść przeciwbólowe go ale na sile mu dałam i usnal i spał do 20.30 a potem fikal do prawie północy ehhh i potrafił juz o 7 być gotowy skąd on bierze energię.
dziś siedzenie w domu po szczepione. ale jutro już go wytaskam ma spacer.
aaa miałam Wam dać znać odnośnie tych kwasów dha pytałam lekarza pow ze sama wit D wystarczy. Ale jak mu się skończy wit a mam na 2 tyg kupie taka wit D z kwasami dha chociaż na miesiąc przecież nie zaszkodzi to na jego korzyść będzie tym bardziej ze ja mu nie dostarcza dha z mleka.MOI lubi tę wiadomość
-
Bella_Ona tez myślę że to przez ząbki. Mój np w nocy nie da sobie nawet strzykawki z przeciwbólowy do buzi włożyć ani palca żebym mu mogła posmarować dziąsła. Na wieczór i w nocy najbardziej dają znać zęby.
A mój też się pocil tez się martwił am co to no nieraz jak go karmiłam po kąpieli to cała główka mokra ale id kilku dni nie zauważyłam wiec może to też zęby były. -
Sylwia, ja zamawiałam ostatnio Lilce ubranka z H&M na lato rozmiar 80 i są sporo za duże, ale wydaję mi się, że lipiec/sierpień będą dobre Teraz też coś chciałam wybrać według szatańskiego pomysłu Sroki ale takie pustki z rozmiarami, że szok. Na szczęście wreszcie zamówiłam nosidełko!! Może w poniedziałek już będzie.
sylwia1985, Sroka lubią tę wiadomość
-
Melissa wrote:Sylwia1985 ehhh jaki ten świat mały a móje miasto jeszcze mniejsze.
a jak zdobyłas rabat 25%????