Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Melissa wrote:a Ty skąd jesteś?
Antek ostatnio jakoś duzo śpi, wczoraj naliczyłam, że nie spał tylko 7-8 godzin. Ale to chyba dlatego, że 2 razy chodzimy na spacery i na nich śpi, ale w nocy też śpi bez problemu, więc chyba mu mało tego snu. Wczoraj zasnął o 21 już ledwo go dotrzymaliśmy, żeby kaszę zjadł, obudził się dopiero 2:45, a potem 5:45, nie spał od6:50 do7:30 i jak zasnął to wstał o 9:00. Teraz jest na spacerze z dziadkiem i zasnął od razu o 11:30. Nie wiem czy to jakieś dziwne objawy skoku czy co????[/url][/url] -
DeLaCruz wrote:Też tak robię i Franek świetnie sobie z tym radzi. Wręcz domaga się jedzenia w takiej postaci. Papek już prawie nie je. Uważam, że powinno się wprowadzać złożoną konsystencję pokarmów u dzieci, żeby rozwijać zgryz, aparat żucia i mowy
DeLaCruz, Nelly lubią tę wiadomość
-
Sroka wrote:To w H&M ta 80 będzie na bank duża. Bo one ogólnie wychodzą za duże. Wg mnie weź 74 skoro dopiero w niego wchodzicie. Mamy już prawie maj. Więc myślę, że na lato będzie super
-
Melissa wrote:Mój mały jak się obudził dość wcześnie to pobawi się z godz I odzie spać tak na pół godz a tu dziś jak wstał o 7 tak nie zasnął. Usnal mi dopiero godz temu . zazwyczaj jego drzemki trwały 30min. a tu po 10 min ten mi się przebudzil położył na brzuchu uśmiechnął się do mnie (pomyślałam szlak juz po spaniu ) a ten położył główkę na podusi i śpi juz godz w szoku jestem ze sam zasnął bo zazwyczaj musiał go brać na cyca albo było po spaniu. Ale co się dziwić w końcu od 7 juz zdarzyl się zmęczyć nieźle.
A ja siedzę pod kocem bo juz na blokach nie palą i mamy 19 st musiał dziś B ubrać w body krótki rękaw i koszulkę a zawsze chodził w body z długim tylko Ale wczoraj dwa razy mi czkawke złapał i miał zimne rączki ale mnie dopiero wieczorem oswiecilo ze może mu być zimno. Masakra ja to z tego zmęczenia czasami się odmozdzam. ..
Franek ma zawsze zimne rączki,ale zimno mu nie jest, bo kark ciepły zresztą jakby go ubrać cieplej to na bank by się przegrzal. No i na codzień w krótkim body albo koszulce i cienkich bawełnianych spodenkachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 13:10
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
ataga4 wrote:Dziewczyny, jak robilyscie przy wprowadzaniu pokarmów, przez 3 dni to samo warzywo a potem od razu kolejne czy odczekiwalyscie parę dni zeby spr czy nie wystąpi reakcja alergiczna?
ataga4 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Czy ktoras z Was miala laserowana siatkowke w ciazy albo po porodzie? Jak zajmujecie sie swoimi dziecmi, czy nosicie je normalnie? Chodzicie na kontrole do okulisty czy nie ma takiej koniecznosci?
ja mialam laserowanie miesiac temu, dziecko dzis konczy 3 miesiace wiec nie jest jeszczw takie ciezkie. Zastanawiam sie na ile mozna sobie pozwolic po laserowaniu.
Pozdrawiam:)Justynka881 -
Bella_Ona wrote:Hahaha nie miesci sie wlasnie, ale jeszcze sie dopina, poza tym chyba mu w nim goraco, ale z drugiej strony jak spi sam to sie nie poci.
Ale przekomicznie to wyglada, wszyscy sie z tego smiejemy, ale nie wiem jak go nauczyc zasypiac, zebym go nie musiala przenosic. -
Anoolka wrote:U lekarza wszystko ok, miedniczki nerkowe cały czas się zmniejszają Tylko że musimy zrobić mocz ogólny i posiew, no i pytanie jak to zrobić żeby maluch nasikał dwa razy???? Bo musi być oddzielnie, któraś z was robiła jedno i drugie badanie na raz??
Anoolka lubi tę wiadomość
-
zaraz zbieram sie dla warsztaty dla kobiet- bedzie mowa o jedzeniu dla maluszkow i o pierwszej pomocy itp - maz zostanie sam z malym a ja ide posluchac wykladow i odebrac jakis maly prezencik bo kazdy ponoc ma dostac
my mamy tez 19 stopni w domu i maly ma przewaznie bluzeczke lub body z dl rekawkiem i spodnie dresowe i oczywiscie skarpetkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 15:10