Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też wzielam 80% żeby później mi przykro nie było że mam mniej pieniedzy haha
A musze się pochwalić mój Antoś właśnie śpi już prawie 3h z tym że noc była kiepska bo pobudka o 12, 4 a potem takie kimanie tylko. Nie wiem może mu się coś pomyliło imyśli że to noc bo nigdy tak nie było.Scęście lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Ale jak się pryśnie na ciało to przecież octenisept nie zabije bakterii w moczu a przecież tylko o mocz chodzi.
Pryskajac na ciało w okolice cewki z moczem środek może dostać się do próbki moczu i zabić ewentualne bakterie, a już na pewno zaburzyc wynik posiewu. W wytycznych dla dorosłych jest umycie okolic intymnych samą woda bez mydła i innych środków, lekkie osuszenie ręcznikiem bez mocnego wycierania. Myślę, że dzieciaczka wystarczy przetrzeć mokrym wacikiem zwykła woda i nie odkazac, to się mija z celem.DeLaCruz lubi tę wiadomość
[/url][/url] -
Sroka wrote:Ja też wzięłam 80%.
Sylwia to Ty już dostałaś przelew z zusu? Hmm to teoretycznie powinnam dostać ją jutro. Zawsze się sprawdzało
A ja wracam do pracy ale powoli. Na razie na dwa dni w tyg po 4h od maja. -
kupilam Nikusiowi ostatnio smoczka 6-12 mcy i wlasnie mu dalam ale sie cieszy jak uda mu sie go zassac - moze sie wreszcie nauczy ssac i mi latwiej bedzie karmic go potem butla
czy wasze maluchy tez bezsmoczkowe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 19:14
-
sylwia1985 wrote:o kurcze tak szybko? chyba ze w domu pracowac bedziesz?
Kurde z tym pobieraniem moczu to mnie zszkowałyście. Czy psikać czy nie. Na szczęście nie mamy takiej potrzeby ale watro to wiedzieć. -
Hej hej postanowilam odebrac sobie troche snu i nadrobic jeszcze 6 str mi zostalo bo skrobiecie jak szalone
Piszecie o specyfikach do kapania. Ja juz dawno nie uzywam oilatum. Maz jak robi kapiel to wlewa czasem bo mamam2.5 butelki (2 sprzedam przyjaciolce bo urodzila i uzywa. Dam jej po 30zl i ona zydka i ja kasy troche hi hi) ja to mu wlewam to w czym my sie kapieny. Dzis isane z rossa. Kapiemy sie w naszej wannie juz (ffilm ns fb). Niczum go nie smaruje a wloski szamponem babydream (ttylkk dlatego ze go sama uzywam po keratynie bo tak to bym mu nie kupowala specjalnie)
Sisila tuuule :*
Sylwia super ze ten okulista nie widzi tego tak zle jak poprzedni! Poczekajcie faktycznie
Vo do gotowania to u mnie jakbu bella_ona tesciowa gotuje bez smaku wiec dla meza wszystko pycha co ja zrobie a jak juz sie zdarzy ze cos mu nie pasuje to mowi bo nie chce udawac i do konca zycia jesc co mu nie smakuje a ja sie ciesze z takiego jego podejscia i cos probuje zmienic w potrawie. On tez gotuje i mam czasem wolnr od pichcenia
Nie pamietam juz co mialam napisac :P
My na majowke nie jedziemy dopiero w czerwcu w dlugi week do jastarnii -
Moj smoczkowy i on nadal na smokach 0-3 jedzie bo on taki moj maluszek jest w koncu wszystko nsdrobilam
U nas hm hm... ladna pogoda od 3 dni i do niedzieli ma byc wiec wstajemy szykujemy sie i leeeecimy . Takze nawet komputera nie odpalam i sniadanie jadam w terenie.. wracamu kolo 18 a i domowe obowiazki sa no i kapanie usypianie itd wiec nie ofpalam kompa praktycznie ale fb w tel jest grany -
Zauważyłam że ja mam dzień później niż Ty. Ale będę czekać na kase.
Wreszcie dogadałam się co do wyrobienia nowej książeczki dla Małej. Oczywiście musze stawić się w szpitalu między 9.30-12 w tygodniu bo tylko tak sekretariat działa.
Nic, pojadę tylko najgorsze że szpital mam 30min od domu. Więc muszę czekać aż maż mi auto zostawi. Ahh a myślałam że we wtorem uda się mieć już nową na szczepieniu.