Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
teraz już wiem żeby zapytać ale jakbym nie przeczytała tutaj w życiu bym nie myślała ze coś może z tym być nie tak. .. Masakra trzeba by siedzieć tylko w poradnikach o niemowlakach i latać z każdym co nas niepokoi. ..
ale trzeba też znać umiar. Zapytam lekarza jak będziemy 12 maja mamy spotkanie z neurolog i kwalifikacja na rehabilitację. -
Melissa ni hu hu nie mogę dojść o co Ci chodzi z tym h&m nieźle namieszałaś
Jędruś jak był maciupki to miał podejrzenie za krótkiego wędzidełka, bo cmokał przy jedzeniu. Dostaliśmy skierowanie do chirurga, ale ten nam powiedział że ładnie wysuwa język i dosięga do podniebienia więc nie ma potrzeby nacinać. Kazał obserwować do pół roku. A teraz JJ tak daleko wysuwa języczek że szok Dobrze że wtedy nie cieliśmy -
Kakabaka sorry bo ten tel mi czasami coś ucina a ze pisze z małym na rękach to nieraz takie jaja wychodzą.
napisałh&mam ze niepotrzebnie zrobili h&m online bo kupę kasy można zostawić przed świętami 170 zł a dziś 280 zł. .. Ehhh dobrze ze mały ma wszytko to nie musialam tam zaglądać ale i tak body mu wzięłam.Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Melissa wrote:Kakabaka sorry bo ten tel mi czasami coś ucina a ze pisze z małym na rękach to nieraz takie jaja wychodzą.
napisałh&mam ze niepotrzebnie zrobili h&m online bo kupę kasy można zostawić przed świętami 170 zł a dziś 280 zł. .. Ehhh dobrze ze mały ma wszytko to nie musialam tam zaglądać ale i tak body mu wzięłam. -
Rany co za noc... I to nie za sprawa Juleczki, ktora pieknie spala od 8 do 7 Zasnelam na kanapie tradycyjnie ok 21 i spalam do 23, potem sie wykapalam i polozylam, a tu oczy jak pieciozlotowki. Ok 3 odciaganie cyckoe, a tu znowu zaczelam o wszystkim rozmyslac i martwic sie Julcia, w dodatku chlop zaczal chrapac i co chwila go szturchalam. Nie wiem o ktorej w koncu zasnelam, ale czuje sie slabo. Juz zapomnialam jak to jest miec nieprzespane noce
-
Martwie sie o Julcie, ze sie nie przewraca na brzuszek. Zaczelam tak sie zastanawiac, ze ona w ogole nie jest gibka. Nie bawi sie swoimi stopkami, bo nie siega (albo z trudnoscia), malo rusza nozkami np jak chce jej zrobic rowerek to mnie odpycha i usztywnia plecki. Nie wiem, czy cos przegapilam, czy to moja wina, czy szukac jakas rehabilitacje dla niej, czy zdac sie na lekarza, ktory w sumie niewiele robi, tyle tylko, ze dal to skierowanie na usg glowki...
-
ataga4 wrote:Jakie macie kolory doidy cup?
ale ciężko było się zdecydować.jeszcze chodził za mną morski i butelkowy. Być kobietą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 08:46