Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:u nas tez ostatnio jest masakra nigdzie nie pasuje lezy chwile na macie to zaraz przekreca sie na brzuszek i zaraz marudzenie bo nie umie sie przekrecic i tak w kółko, w bujaku posiedzi chwile, pod karuzela to samo juz nie wiem co jej wymyslac
Ehhh... może to skok im dokucza? Ja też już jestem padnięta. A nie tak dawno mogłam tyle rzeczy zrobić a ta się śmiała na macie i bawiła a teraz taka maruda -
u mnie to samo masakra jakas. Teraz odkurzalamii co tylko zeszłym mu z oczu krzyk jak nie wiem co. Potem chciałam włosy wysuszyć co znikam z oczu krzyk w końcu suszy kan włosy w pokoju ale tylko na chwilę uciekam do łazienki ryk nie z tej ziemi. .. wiem ze jest śpiący ale to co odstawia to meksyk. lek seperacyjny chyba. Ja juz nie mam jak odejść od niego a co najgorsze wystarczy ze się nim nie zajmuje to jest krzywus. ..
-
Wlazłam na h&m bo mają wyprzedaż i tym razem zamówiłam ale dla siebie za 300zl prawie. No ale w tym dwie koszulki dla męża. Jak przyjdzie paczka to zobaczę co mi pasuję a resztę odeślę.
sylwia powiedz mi kiedy masz napisane że zus wypłaci? Bo ja mam zaraz następnego dnia po Tobie -
Ugotowałam dzisiaj marchew,ziemniaka, pietruszkę a do tego udko z kurczaka i zblendowałam. Troche wody i troszke masła. I powiem Wam że się tego zrobiło w tym blenderze że hoho. a w smaku całkiem całkiem. Agata dziś mega marudzi a ja już wysiadam.
-
Hej kochane
Też jestem za tym żeby ta piękna pogoda została
My już po dwóch drzemkach...w tym jedna 40min.na świeżym słonecznym powietrzu A ja za tą porę poprałam ciuszki dla Juli,które kupiłam na allegro wszystkie markowe w ogóle nie widać śladów użytkowania A i cena fajna
Właśnie jak ubieracie swoje dzieciaczki jak jest taka pogoda jak dziś???
Słonecznie mały wiaterek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:50
-
u nas już był dwie drzemki, teraz relaks na macie. F o dziwo ostatnio się z tym krzykiem jak mnie nie widzi uspokoił...na szczęście. Chwilo trwaj!
dzisiaj mam akcję 'bidon', próbuje i próbuję...mam nadzieję, że załapie i będzie więcej pił ale jest spokojniejszy, więc obstawiam, że był zdenerwowany przez brak kupyu to baki mostek robił i zauwazyłam, ze to robi czasami jak kupa idzie...więc pewnie biedny nie mógł jej zrobił i się złościł..
M poszedł do pracy a ja odpoczywam. Już jeden spacerek był, ale jest tak pięknie, że wyjdę z małym jeszcze, i tak o 16;15 mamy lekarza po recepte na pneumo, wieć przy okazji zobaczy oczka z tym małym czerwonym czymś( chyba naczynko mu pękło, ale wolę, żeby zerknęła) i pochodzimy z psiakiem
Franelek zaczął mi całkiem sprawnie pełzać do tyłu dupkę dźwiga go dóry i leci oczywiście nie jest to prędkość Kuby Scęścia, ale już coraz lepiej mu idzie
oho..małe oczka..zaraz będzie kolejna drzemkaAnoolka, Nelly, Scęście lubią tę wiadomość
-
Oj co to powietrze robi z dzieciaczkami....Moja już na 3 drzemce na słoneczku A mieszkamy w pobliżu małego lasku to świeże powietrze jej służy i śpiewające ptaszki
Ja idę prasować ciuszki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 14:46
pestka lubi tę wiadomość
-
my po spacerku-dziewczyny jak wasze maluchy leza w spacerowkach czy siedza - moj na prawie lezaco ale jakos mi zjezdza na dol caly czas choc jest pasami luzno przepasany i zastanaawiam sie czy ciasno go przypiac ? ale wydaje mi sie wowczas ze biedna jajka jego ucierpia bo ciasno bedzie mial - a moze jak prawie na lezaco to go poprostu nie przypinac
-
sylwia1985 wrote:my po spacerku-dziewczyny jak wasze maluchy leza w spacerowkach czy siedza - moj na prawie lezaco ale jakos mi zjezdza na dol caly czas choc jest pasami luzno przepasany i zastanaawiam sie czy ciasno go przypiac ? ale wydaje mi sie wowczas ze biedna jajka jego ucierpia bo ciasno bedzie mial - a moze jak prawie na lezaco to go poprostu nie przypinac
Jak śpi to leży, a jak nie to siedzi. Moja pasami ani nie za ciasno jest przypięta ani nie za lekko. Jak Ci zjeżdża to tym bardziej chyba musisz go przypiąć. Nie wiem jak wygląda twoja spacerówka. Mi Jula nie zjeżdża na leżąco jak jest.