X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki czy ktoras na konto na allegro ? bo bede miala malenka prosbe jesli tak to napisze o co mi chodzi na prv

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 11:31

Zielono mi:-))))) lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    u nas tez ostatnio jest masakra nigdzie nie pasuje lezy chwile na macie to zaraz przekreca sie na brzuszek i zaraz marudzenie bo nie umie sie przekrecic i tak w kółko, w bujaku posiedzi chwile, pod karuzela to samo juz nie wiem co jej wymyslac

Ehhh... może to skok im dokucza? Ja też już jestem padnięta. A nie tak dawno mogłam tyle rzeczy zrobić a ta się śmiała na macie i bawiła a teraz taka maruda :(

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to samo masakra jakas. Teraz odkurzalamii co tylko zeszłym mu z oczu krzyk jak nie wiem co. Potem chciałam włosy wysuszyć co znikam z oczu krzyk w końcu suszy kan włosy w pokoju ale tylko na chwilę uciekam do łazienki ryk nie z tej ziemi. .. wiem ze jest śpiący ale to co odstawia to meksyk. lek seperacyjny chyba. Ja juz nie mam jak odejść od niego a co najgorsze wystarczy ze się nim nie zajmuje to jest krzywus. ..

qdkki09kmidnxr2l.png ba6f65a8c6dfface.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlazłam na h&m bo mają wyprzedaż i tym razem zamówiłam ale dla siebie za 300zl prawie. No ale w tym dwie koszulki dla męża. Jak przyjdzie paczka to zobaczę co mi pasuję a resztę odeślę.
    sylwia powiedz mi kiedy masz napisane że zus wypłaci? Bo ja mam zaraz następnego dnia po Tobie :)

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Ataga ja bym podejrzewala kosmetyki Nivea. Szczerze mowiac w ogole im nie ufam i mnie podraznia ich balsam do ciala =-O

Też mi to przeszło przez myśl

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella, u ciebie obstawiala bym skok, jak skończy 6mies powinno być lepiej :-)

Sroka, ja też mam chrapkę na parę rzeczy z hm dla siebie, juz 2dni przegladam ta zakladke z wyprzedazami, ale waham sie z podjęciem ostatecznej decyzji :-P

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella tak mi sie wydaje ze to ten lek separacyjny bo nawet teraz obecnie jest w tym skoku

preg.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz idziemy na szczepionko.
    Pogoda ekstra - moze juz taka zostac :p albo jeszcze cieplej :)
    Hmm... Dresiaki, skarpetki, butki i do tego bodziak z dlugim czy krotkim?

Zielono mi:-))))) lubi tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się wahałam ale mam ostatnie 300zl z urodzin to akurat. Chociaż pewnie jak zrobie przymiarki w domu na spokojnie to niektóre rzeczy oddam.

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ugotowałam dzisiaj marchew,ziemniaka, pietruszkę a do tego udko z kurczaka i zblendowałam. Troche wody i troszke masła. I powiem Wam że się tego zrobiło w tym blenderze że hoho. a w smaku całkiem całkiem. Agata dziś mega marudzi a ja już wysiadam.

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj idzie dopiero na 2 drzemkę

• Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :-)

Też jestem za tym żeby ta piękna pogoda została :-)

My już po dwóch drzemkach...w tym jedna 40min.na świeżym słonecznym powietrzu :-) A ja za tą porę poprałam ciuszki dla Juli,które kupiłam na allegro wszystkie markowe w ogóle nie widać śladów użytkowania :-) A i cena fajna :-)

Właśnie jak ubieracie swoje dzieciaczki jak jest taka pogoda jak dziś???
    Słonecznie mały wiaterek :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:50

so22pqr.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas już był dwie drzemki, teraz relaks na macie. F o dziwo ostatnio się z tym krzykiem jak mnie nie widzi uspokoił...na szczęście. Chwilo trwaj!

dzisiaj mam akcję 'bidon', próbuje i próbuję...mam nadzieję, że załapie i będzie więcej pił ;) ale jest spokojniejszy, więc obstawiam, że był zdenerwowany przez brak kupyu to baki mostek robił i zauwazyłam, ze to robi czasami jak kupa idzie...więc pewnie biedny nie mógł jej zrobił i się złościł..

M poszedł do pracy a ja odpoczywam. Już jeden spacerek był, ale jest tak pięknie, że wyjdę z małym jeszcze, i tak o 16;15 mamy lekarza po recepte na pneumo, wieć przy okazji zobaczy oczka z tym małym czerwonym czymś( chyba naczynko mu pękło, ale wolę, żeby zerknęła) i pochodzimy z psiakiem :)

Franelek zaczął mi całkiem sprawnie pełzać do tyłu :D dupkę dźwiga go dóry i leci :D oczywiście nie jest to prędkość Kuby Scęścia, ale już coraz lepiej mu idzie ;)

oho..małe oczka..zaraz będzie kolejna drzemka ;)

Anoolka, Nelly, Scęście lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj co to powietrze robi z dzieciaczkami....Moja już na 3 drzemce na słoneczku :-) A mieszkamy w pobliżu małego lasku to świeże powietrze jej służy i śpiewające ptaszki :-)

Ja idę prasować ciuszki..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 14:46

pestka lubi tę wiadomość

so22pqr.png
  • Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas dziś jarzynowa z kurczakiem mały zjadł cały słoiczek 125g. przez 3 dni były warzywa z królikiem.
    Qrcze pasuje mi zacząć wprowadzać mu owoce pewnie zacznę po weekendzie.

ja juz w h&m znalazłam parę fajnych rzeczy na siebie.

qdkki09kmidnxr2l.png ba6f65a8c6dfface.png

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewuszki czy ktoras na konto na allegro ? bo bede miala malenka prosbe jesli tak to napisze o co mi chodzi na prv

Ja mam konto na allegro, jak coś to pisz :-)

so22pqr.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po spacerku-dziewczyny jak wasze maluchy leza w spacerowkach czy siedza - moj na prawie lezaco ale jakos mi zjezdza na dol caly czas choc jest pasami luzno przepasany i zastanaawiam sie czy ciasno go przypiac ? ale wydaje mi sie wowczas ze biedna jajka jego ucierpia bo ciasno bedzie mial - a moze jak prawie na lezaco to go poprostu nie przypinac

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielono mi:-))))) wrote:
    Ja mam konto na allegro, jak coś to pisz :-)
    napisalam ci na prv :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka jeszcze nie robilismy ale pewnie na dniach zrobimy
    to dobrze ze wyniki wyszly dobre :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    my po spacerku-dziewczyny jak wasze maluchy leza w spacerowkach czy siedza - moj na prawie lezaco ale jakos mi zjezdza na dol caly czas choc jest pasami luzno przepasany i zastanaawiam sie czy ciasno go przypiac ? ale wydaje mi sie wowczas ze biedna jajka jego ucierpia bo ciasno bedzie mial - a moze jak prawie na lezaco to go poprostu nie przypinac

Jak śpi to leży, a jak nie to siedzi. Moja pasami ani nie za ciasno jest przypięta ani nie za lekko. Jak Ci zjeżdża to tym bardziej chyba musisz go przypiąć. Nie wiem jak wygląda twoja spacerówka. Mi Jula nie zjeżdża na leżąco jak jest.

so22pqr.png
‹‹ 1479 1480 1481 1482 1483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ