Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Anoolka wrote:Sylwia jak masz octenisept to po umyciu siusiaka i okolic spryskaj nim przed pobraniem moczu. A lapiesz do pojemniczka czy do woreczka? Ja za cholerę nie mogłam nałożyć tego woreczka i za każdym razem łapałam siuśki.
-
Anoolka super, że wyniki dobrze
Ja dzisiaj zrobiłam ziemniaka, cukinie, pietruszkę seler i por i płakał i nie zjadł w końcu pokałam mu słoiczek z łososiem, dobrze je mieć w zapasie ale nie poddaje się, jutro zaś próba czy zje
Ale na wszelki ugotuję jeszcze coś innego
Ej szukam pokoi, gdzie mozna z psem nad morze i ciężko...albo zyczą sobie za psa 25 zł za dobę a co, oni mi go zywić bedą czy jak?
Czaje, jakby cos zepsuł, oczywiście pokrywamy koszta, ale ja znam swojego psa, ona nawet nie szczeka, no chyba, że się bawi no ale cóż..szukam dalej na razie dwa cz y trzy miejsca mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 15:50
Anoolka lubi tę wiadomość
-
My o 15.30 wyszłyśmy na spacerek. Mała zasneła a ja łapie promyk słońca
Ubrałam jej body z długim rękawem na to bubluza nie jakaś super ciepła leginsy i cienkie skarpetki. I cieniutka czapa bo wieje. Na nóżki dałam kocyk. My jeszcze w gondoli może na majówkę wyciagne spacerowke:)
Jakby któraś stosowala u swojej pociechy soki z gerbera to jutro w intermarche sa 3 w cenie 2.
A właśnie czy któraś z Was wie gdzie są promocje pampersów? Bo moja Agata wkroczyła w 4 a tych mam tylko dwie paczki
Aaa u nas była mega kupa! Nie wiem czy to obiadku czy sama z siebie. Ale udało się bez bólu i czopka.
Moja położna powiedziała że dobrym sposobem żeby pomóc przy kupie dać do wody kapkę miodu. Ponoć działa. -
Czesc dziewczyny pisze trochę nie typowo na wątku była ISZTAR bardzo bym prosiła jakby mogla nam napisac na IUI evie a niemam jak do niej napisac
z góry dziekuje -
Anoolka wrote:A z przepisu robilaś czy z głowy? Bo jak ja robilam z głowy to nie chciał jeść. A nie masz gdzie psa zostawić?
Psa mam gdzie zostawic, ale nie chce To jest nasz ukochany psiak, nie rozumiem czemu w wakacje ma być jej smutno bez nas, skoro moze z nami pojechać. Jak gdzies lecimy samolotem w ciepłe kraje, owszem, ale tak? Pestka jeszcze nie widziała morza, na pewno będzie się super cieszyć Więc szukamy dalejAnoolka lubi tę wiadomość
-
Sroka wrote:Hahaha 25zl za psa! Faktycznie chyba żywic go będą.
My od 17 sierpnia jedziemy do Chorwacji i ciekawa jestem co zrobimy z naszymi kocurami -
ataga4 wrote:Przymierzylam dziś Kajtkowi body na 80 z reserved, i co się okazało? Że są dobre! Jestem w szoku ze to JUŻ! bo na rozm 80 nastawialam się na czerwiec-lipiec w okolicach 9 miesiaca Na szczęście spodnie 80 jeszcze za długie
Jadę z nim dziś na szczepienie, trzymajcie kciuki żeby nie bylo histerii...i potem gorączki..
no nieźle mój szczupak nosi bodziaki 62/68 a prawie 70 cm ma -
sylwia1985 wrote:my po spacerku-dziewczyny jak wasze maluchy leza w spacerowkach czy siedza - moj na prawie lezaco ale jakos mi zjezdza na dol caly czas choc jest pasami luzno przepasany i zastanaawiam sie czy ciasno go przypiac ? ale wydaje mi sie wowczas ze biedna jajka jego ucierpia bo ciasno bedzie mial - a moze jak prawie na lezaco to go poprostu nie przypinac
Sylwia przecież ma pampersa, w jajka nic mu nie bedzie Mój jak nie śpi to jest na pollezaco, ale ja mam kubelkowa spacerowke więc tego problemu nie mam. Nie mniej jednak przypinam go pasami z lekkim luzem
Scęście lubi tę wiadomość
-
Hello dziewuszki, długo mnie tu nie było. Ale na FB śledzę codziennie
Wpadam z pytaniem. Miało któreś z waszych maluchow za krótkie wędzidełko? Bo dziś pediatra mnie oswieciła. Przy każdej wizycie Gabrysia drze się niemiłosiernie i żaden lekarz tego nie zauważył. Dostałam skierowanie do laryngologa. Mówiła ze można je naciąć do 6 miesiąca . -
Sroka wrote:My od 17 sierpnia jedziemy do Chorwacji i ciekawa jestem co zrobimy z naszymi kocurami
Pampersy sa w promocji w Kerfusze za 80 zl suza paka 130 pare sztuk, rozmiar 4.Sroka lubi tę wiadomość
-
ataga4 wrote:Nie będzie bo tam nie ma alkoholu. K tez psikali octeniseptem w szpitalu jak chcieli pobrać mocz
-
Agsonik wrote:Dziewczyny byliśmy z Adasiem dziś u chirurga bo ponoć ma za krótkie wędzidełko podjęzykowe, i miałam taki stres że szok dr powiedziała że jest do podcięcia zawołała drugiego chirurga i ciach zrobili mu to na miejscu. Oczywiście przecięli mu tylko 1 mm bo do więcej musiałby być usypiany ale i tak przeszłam niezły stres kazali nam wyjść z gabinetu i poczekać dosłownie 10 sekund dziwnie się czułam zostawiając tak dziecko. Na szczęście nie płakał bardzo chyba był w szoku nie wiedział biedny co się dzieje.
Lecę Was nadrabiać.
Kasia miała podcinane zaraz w szpitalu po urodzeniu. Też to trwało 10 sekund i w ogóle nie płakała. Też zostałam wyproszona z gabinetu, co bym nie padła z wrażenia Swoją drogą warto podciąć, bo później mogą być jakieś wady wymowy. -
aż się za niepokoilam tym wedzidelkiem i zaczęłam czytać wrzuciłam zakładkę galeria i przeżyłam szok. Napisana w Google "krótkie wedzidelko " ehhh zamiast dopisać podjezykowe. .. co się okazała nie tylko podjezykowe wedzidelko jest fujjjj co zobaczyłam. ..
a tak serio to tez mnie to zmartwilo bo mojemu języczek się dzięki na pół taka kreseczka. .. I jak nieraz gaworzy to widzę to wedzidelko czy to znaczy ze jest za krótkie. ..
żaden lekarz mi nigdy nie zwrócił uwagi na to. ..
jak to u Was wyglądało?Agsonik lubi tę wiadomość