Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak emolium do kąpieli i potem już niczym ją nie smaruje tylko buzie latopiciem.
Juz mu powiedziałam że sam niech gotuje, bo na prawdę Umnie gotowac. No ale on wychodzi z założenia że on zarabia to tyle wystarczyy -
Anoolka tylko ja zawsze kroje i pakuje w woreczki po dwa plastry i wyciągam na obiad. A tu mam całe pół kg jak pokoje to z tych kawałków mogłabym wyjaśnić kilka osób a nie tylko siebie i męża. Coz upieke w piekarniku i tyle innego wyjścia nie ma.
Sroka a fajny ten latopic kiedyś w aptece Gemini fajna promocja była na cały zestaw i żałuję że nie kupiłam bo teraz już nie ma mega się rozeszlo. -
Melissa wrote:Anoolka tylko ja zawsze kroje i pakuje w woreczki po dwa plastry i wyciągam na obiad. A tu mam całe pół kg jak pokoje to z tych kawałków mogłabym wyjaśnić kilka osób a nie tylko siebie i męża. Coz upieke w piekarniku i tyle innego wyjścia nie ma.
Sroka a fajny ten latopic kiedyś w aptece Gemini fajna promocja była na cały zestaw i żałuję że nie kupiłam bo teraz już nie ma mega się rozeszlo. -
My mamy JUVIT D3, daję 3 krople wg zaleceń lekarza i ortopedy też, bo Antoś szybko rośnie no i jest ogólnie duży i dlatego mamy większą dawkę plus wapno w sumie 5ml dziennie. Antek bardzo chętnie pije kropelki z łyżeczki, a syrop ze strzykawki zwykłej.
Byliśmy dziś na spacerze 3,5 godziny !!! Cały czas spał, chyba jakbym pod klatkę nie podjechała, to jeszcze by się nie obudził
My kąpiemy w Nivea dla dzieci, wcześniej mieliśmy Mustella, buźkę smarujemy Ziajką dla dzieci, a ciało Medicremem, który zalecił dermatolog - jest bardzo fajny - sama czasem się posmaruję troszkę , bo to opakowanie 0,5kg[/url][/url] -
Melissa wrote:Sylwia1985 super ze jakieś pozytywy wizyty są. Oby Nikus nie musiał nigdy nosić okularów i wada zanikla.
a jakieś emolienty typu balneum oilatum itd używacie?Anoolka lubi tę wiadomość
-
My kąpaliśmy w płynie do kąpieli dla niemowląt Hippa, a teraz kąpiemy w Oilatum albo w krochmalu jak nie zapomnę ugotować, odkąd się porobiły czerwone suche placki na całym ciele. To ponoć od Dzidziusia, w którym do niedawna praliśmy ubranka. Nasza pediatra twierdzi, że z niemowlakami Dzidziuś ma tylko wspólną nazwę, bo jego skład niewiele się różni od dorosłych proszków.
-
Sroka współczuję 'tekstów' męża. Mój nigdy nc takiego nie powiedział, ale mój poprzedni chłopak, jak ierwszy raz zrobiłąm pierogi, cała dumna z siebie, to zjadł trochę, podziękować, zwrócił mi uwagę, żą za mało słone i resztę z talerzy wyrzucił..wtedy się po prostu rozpłakałam, miaąłm z 17 lat, teraz dostał by w zeby Ale na szcęście, to były chłopak. Mój mąż by się nie odwarzył
DeLaCruz, Agsonik lubią tę wiadomość
-
pestka wrote:ja kąpałam w babydream dopóki nie pojawiły się suche łokcie. teraz mamy ziaja med i polecam, fajne i na pewno tańsze niż te wszyetkie Oilatumy inne. A będę stosowac jeszcze Latopic do kąpieli- ogólnie kosmetyki świetne, mega dobry skłąd bez chemii, więc jak o emolienty chodzi to Ziaja ed albo Latopic polecam. Mniej chemii, lepszy skłąd i tańsze
Mediderm ma jeszcze lepszy sklad iz Latopic i tańszy ja w tym kapie i kremuje. A buzię smaruje LatopiciemAnoolka lubi tę wiadomość
-
Ja nakupiłam emolium w promocji cos po 26 zł i od razu 4 wzięłam. Sama dla siebie stoduje mediderm wiec później będziemy kąpać małą w tym.
Jak mnie dziś boli lewa łopatka, masakra jakąś. Obrażony śpi dalej a mnie się marzy pół godzinki chociaż dlatego próbuje Agate położyć spać by chwilę dychnąc.
Takie testy co do obiadu mam często. Bo mąż to z domu wyniósł. U niego ojciec gotowal i też matce wmawial ze się do niczego nie nadaje. Teraz to samo jest w naszym małżeństwie ale ja zaraz na to reaguje bo nie wyobrażam sobie żeby moja Agatka na to parzała i wysluchiwała gupot ojca jak mnie coś zarzuca. -
Melissa wrote:mam pytanie jaką wit D podajecie dzieciakom? firm tyle i ceny różne. Ja kupowalam Bioaron zazwyczaj.
-
paradise wrote:Ale tutaj spokojnie przez weekend.. Mała właśnie zasnela więc lecę na balkon sprzątać bo gołębie upodobaly sobie akurat nasz. Zrobiły gniazdo, wychowaly potomstwo i wyfrunely a ja za udostępnienie lokum w zamian dostałam obsrany balkon
Haha u mnie to samo, maz wiecznie czasu nie ma. I kolejne maja jaja. A takie kupska tam sa , ze masakra.